推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

龍虎門討論區

果個咁o既瘋逍遙真係黐孖根 ! 琴日俾人 ban 左,今日就係咁不斷周圍閹人爸,嫖人媽,情緒完全失控。

o岩o岩又收到一封。

做左咁多年人,恕我真係從未遇過有 d 好似佢咁黐 9 線o既人。
★ 九死邪功 + 穹蒼寶鑑 + 萬毒心經 + 御劍飛行 + 武當聖極輪 + 誅神一式 - 折骨破 ★

殺性回歸,逆天唯我!我就是小劍仙!

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-4-13 14:59 發表

青龍是誰???
四大族長中的青龍...
計謀之始是要讓敵人知道你的下一步,然後小心預測敵人之後的每一步,高明一點的是讓敵人知道你的第二步,更高明的是讓敵人知道你的第三步 ...

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-4-13 14:55 發表

數下數下, 只係剩番右密使同青紅元老!  
仲有銅獅都係高手!!
計謀之始是要讓敵人知道你的下一步,然後小心預測敵人之後的每一步,高明一點的是讓敵人知道你的第二步,更高明的是讓敵人知道你的第三步 ...

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-4-13 14:55 發表

數下數下, 只係剩番右密使同青紅元老!  
仲有華九公,其餘六個元老(元老會九個席位,老邪兄弟佔三席),盲左的地長老,伊賀派靠哂羅剎教供養,飛仙可以算半個!
係喎,唔知哼哈二僕,仇千鶴依家點呢?歸順左白蓮教未呢?

引用:
原帖由 喜歡足球 於 2007-4-13 14:55 發表

講開翼龍,唔知星宿三王,會唔會向蚩尤告狀,話翼龍一早就臨陣退縮呢?
翼龍又冇出賣蚩尤,係都係出賣星宿老頭姐!!

引用:
原帖由 小小力 於 2007-4-13 15:10 發表

仲有銅獅都係高手!!
銅獅王乜唔係比小虎攪掂左咩????

引用:
原帖由 小小力 於 2007-4-13 15:08 發表

四大族長中的青龍...
Oh I see!  

都係普通料子!   

引用:
原帖由 小小力 於 2007-4-13 15:10 發表

仲有銅獅都係高手!!
是不是銅護法銅獅王啊?佢好似在中華街一役,已經被風雷打死左囉喎!

引用:
原帖由 喜歡足球 於 2007-4-13 15:13 發表

仲有華九公,其餘六個元老(元老會九個席位,老邪兄弟佔三席),盲左的地長老,伊賀派靠哂羅剎教供養,飛仙可以算半個!
已經比白蓮教軟禁左!

引用:
原帖由 喜歡足球 於 2007-4-13 15:17 發表

是不是銅護法銅獅王啊?佢好似在中華街一役,已經被風雷打死左囉喎!
應該已經香雞左, 唔知係比小虎定風雷收佢皮???  

引用:
原帖由 喜歡足球 於 2007-4-13 15:17 發表

下?? 死左咩??

引用:
原帖由 小小力 於 2007-4-13 15:21 發表

下?? 死左咩??
係呀, 好Q耐啦! 怕且有兩年啦!

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-4-13 15:19 發表

已經比白蓮教軟禁左!
佢地又唔可以,攞嚟勒索羅剎教,一係就軟硬兼施,要佢地歸降,一係就殺左佢地,廢事哂米飯!

引用:

仲有暴君龍D手下...星座殺手!!

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-4-13 15:23 發表

係呀, 好Q耐啦! 怕且有兩年啦!
有冇圖睇呀??

引用:
原帖由 小小力 於 2007-4-13 15:26 發表

有冇圖睇呀??
沒記錯,佢俾風雷的五重天冰封,跟住一招「冰火碎屍」搞掂!

引用:
原帖由 喜歡足球 於 2007-4-13 15:24 發表

佢地又唔可以,蟆ヵ謄鼠b教,一係就軟硬兼施,要佢地歸降,一係就殺左佢地,廢事哂米飯!
可能又整幾粒冰火極樂丸比佢地食, 迫佢地叛變!  

引用:
原帖由 小小力 於 2007-4-13 15:24 發表

十二星座殺手,己全部死哂!

引用:
原帖由 小小力 於 2007-4-13 15:24 發表

我諗暴君龍都死左, 佢齯滮U都無乜作為!  

引用:
原帖由 小小力 於 2007-4-13 15:26 發表

有冇圖睇呀??
要搵下先得!   

引用:

華九公擺明委曲求全, 等機會報仇!  

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-4-13 15:48 發表

華九公擺明委曲求全, 等機會報仇!  
我覺得華九公已經,被榮華富貴和仇恨,埋沒良心了,你沒發覺佢現在,都沒過料比小虎嗎?而且邪神講左,佢知道佢華九公同王小虎關係後,華九公立即劃清界線!

引用:
原帖由 kincs 於 2007-4-12 17:32 發表
我......我收到粗口pm.........................
o岩o岩o係discuss度講佢d衰野出黎
佢就即刻比封pm我........
向大家講句唔好意思!!!私人恩怨導致各位不斷收信!!!

但我post 出來的資料是真的.
各位說的"陳俊仁" 是台灣仔的真名.

當然台灣仔若現時還在準備再考碩士.我想你也要加把努力了!!!
因為我會幫你很"大"的忙!!!!

佢讀到 master level 但 d 思想都仲咁鬼幼稚架?

去讀屎片啦。  
★ 九死邪功 + 穹蒼寶鑑 + 萬毒心經 + 御劍飛行 + 武當聖極輪 + 誅神一式 - 折骨破 ★

殺性回歸,逆天唯我!我就是小劍仙!

引用:
原帖由 yuyu6 於 2007-4-13 16:14 發表

向大家講句唔好意思!!!私人恩怨導致各位不斷收信!!!

但我post 出來的資料是真的.
各位說的"陳俊仁" 是台灣仔的真名.

當然台灣仔若現時還在準備再考碩士.我想你也要加把努力 ...
有冇相睇呀??

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。