推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

龍虎門討論區

閻王功力無可否認係勁,但似乎欠缺靈巧,而且出手時無乜組織可言,以致中招頻頻。

論實力,我覺得閻王應該同劍妖 (練成陽世奇經後) 差唔多,而且兩個都係神經佬,但劍妖就比閻王多一份靈巧感。

王小虎今期表現簡直就係不知所謂啦,人地閻王殺果 d 人都係星宿派衰人,係絕對抵死有餘。佢咁多口水黎托咩?響度阿支阿o左都唔知關佢乜野事?抵死啦,衰多口俾人打。

同意上面兄弟所講,鐵心都應該係識軒轅驚天訣,因為佢都曾經係閻王個徒弟。但真係唔清楚佢有幾厲害。
★ 九死邪功 + 穹蒼寶鑑 + 萬毒心經 + 御劍飛行 + 武當聖極輪 + 誅神一式 - 折骨破 ★

殺性回歸,逆天唯我!我就是小劍仙!

引用:
原帖由 kincs 於 2007-3-15 22:37 發表

小虎真係......
人地凶閻王雖然係癲o既 都已經放過佢一次
佢重要講第二次......
希望凶閻王打到小虎0個六陽痿曬!!!

引用:
原帖由 周五一次郎 於 2007-3-15 23:07 發表

凶閻王功力仲勁過白骨...我估都應該有易筋白級中段功力掛...
咁下期小虎仲唔化灰
音樂無界限

引用:
原帖由 周五一次郎 於 2007-3-15 23:07 發表

計謀之始是要讓敵人知道你的下一步,然後小心預測敵人之後的每一步,高明一點的是讓敵人知道你的第二步,更高明的是讓敵人知道你的第三步 ...

今期小虎直頭白痴啦!頭一次當佢唔識野唔熟架步,但係有人提埋佢,條契弟都仲要口多,擺明係身賤,抵俾人炳。但下期多數都係打唔成,又閃埋一邊避開,仲分分鐘伸埋凶閻王幾腳都唔定。越黎越蠢,呢d 主角,要黎托咩!
今期雖然算做多數都係打戲,但係打得一d 都唔好睇,算係拖住黎打,老黃做乜事又跌watt?係咪想d 讀者儲多d 怨氣,到答問大會時一次過插你?

引用:
原帖由 風中之神 於 2007-3-16 02:03 發表

很明顯凶閻王早在第一次就對小虎記恨在心,伺機報復只是遲早的事,從捨雙王先針對小虎的動作可看出他是在借題發揮,極其小心眼,只許自己罵人,卻容不下別人對他的批評,名符其實的"量小非君子"啊!
咪係,世界上好多呢種人,就好似之前條台灣狗逍遙x、陸鳩x,被人批評幾句就發癲,卒之被人ban左ac,家陣耐不耐就回魂亂send 粗口pm,正宗狗改不了吃屎,大大你係唔係佢d 台胞?係就幫忙管束下佢啦,影衰晒台灣人!

引用:
原帖由 天下無敵老祖宗 於 2007-3-15 22:56 發表
閻王功力無可否認係勁,但似乎欠缺靈巧,而且出手時無乜組織可言,以致中招頻頻。

論實力,我覺得閻王應該同劍妖 (練成陽世奇經後) 差唔多,而且兩個都係神經佬,但劍妖就比閻王多一份靈巧感。

王小虎今期表 ...
小虎真係好on9, 石武夫叫左佢唔好亂up, 佢都話唔聽!

個人相信鐵心既功夫一定不弱!

究竟蚩尢同老天尊既大戰, 戰果如何呢???  

引用:
原帖由 iamkennyger 於 2007-3-16 02:54 發表

咪係,世界上好多呢種人,就好似之前條台灣狗逍遙x、陸鳩x,被人批評幾句就發癲,卒之被人ban左ac,家陣耐不耐就回魂亂send 粗口pm,正宗狗改不了吃屎,大大你係唔係佢d 台胞?係就幫忙管束下佢啦,影衰晒台灣人!
台灣狗改不了吃屎, 又回魂send 粗口pm!!!
The Flying Finn

引用:
原帖由 Mika 於 2007-3-16 03:04 發表

台灣狗改不了吃屎, 又回魂send 粗口pm!!!
我貼舊如來大結局都做左一番工夫,佢仲要逐個人改名之後又寄,
剩係人工佢地花左唔少係我地身上.

可能佢知道台灣陳水扁唔掂,民進黨又內訌,所以咁得閒做咁多野.....

引用:
原帖由 iamkennyger 於 2007-3-15 18:54 發表

佢係啦!!!!根本就係本人!!!而且分身都仲有幾個!!!
:

引用:

係啦,新著o既王小虎的確係強差人意。同舊著時比較完全係判若兩人。佢成日以為自己係正義先鋒,其實佢就頭腦簡單,囂張兼且自以為是,成日當其他前輩 d 說話係耳邊風。唔好計武功,其他群英好似石鐵,鐵青天,小鷹,林谷,韋陀。。。個個性格都好過佢多多聲。好似風雷咁,其實佢有時都好寸,好沙塵,但人地話晒都有 7 重天喎,寸得起有餘啦。小虎得果 6 陽,金羅漢一隻手指都已經可以震開佢啦。

鐵心個樣暫時睇落都仲係好單純咁,真係唔知佢打交時會係點個樣。但到底軒轅驚天訣適唔適合女性修練呢?
★ 九死邪功 + 穹蒼寶鑑 + 萬毒心經 + 御劍飛行 + 武當聖極輪 + 誅神一式 - 折骨破 ★

殺性回歸,逆天唯我!我就是小劍仙!

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-3-16 10:26 發表

鐵心可能又係跟兇閻皇學輕功,仲將輕功頂級“禦空而行”進化成“禦夫而行”!

引用:
原帖由 周五一次郎 於 2007-3-16 12:50 發表

鐵心可能又係跟兇閻皇學輕功,仲將輕功頂級“禦空而行”進化成“禦夫而行”!
"御夫而含":lol

今期其實幾好睇,有時睇非主角隻揪仲好過睇小虎蝦人.
其實凶閰王打得唔錯.但就唔夠舊著的氣勢.
如果係舊著,佢早已一腳踩爆蝠王個頭. 再打殘翼龍,蜂王同蠍王,
點會好似今期咁打黎打去最後只係殺左蛛王.仲要比人毒倒.
同舊著比真係差好遠!!!
今期小虎的表現真係差到無倫!
好明顯想o係下期整場小虎同閰王隻揪, 但都唔使寫到佢咁白痴
好似個白痴咁响度亂講野.點配做主角架????

引用:
原帖由 天下無敵老祖宗 於 2007-3-16 12:33 發表
其他群英好似石鐵,鐵青天,小鷹,林谷,韋陀。。。個個性格都好過佢多多聲。好似風雷咁,其實佢有時都好寸,好沙塵,但人地話晒都有 7 重天喎,寸得起有餘啦。小虎得果 6 陽,金羅漢一隻手指都已經可以震開佢啦。

鐵心個樣暫時睇落都仲係好單純咁,真係唔知佢打交時會係點個樣。但到底軒轅驚天訣適唔適合女性修練呢?
如果純計武功, 我覺得風雷同小龍絕對在佢之上!  

小虎成日扮老醒, 上次係白蓮教一見到老邪, 就即刻話要打,
打乜春, 人地黑級功力, 你得果6 陽, 憑什麼????  

又係喎, 一時又唔醒起, 到底軒轅驚天訣適唔適合女性修練呢??  

引用:
原帖由 周五一次郎 於 2007-3-16 12:50 發表

唔係掛, 咁激???  

引用:
原帖由 KING546 於 2007-3-16 16:04 發表
今期其實幾好睇,有時睇非主角隻揪仲好過睇小虎蝦人.
其實凶閰王打得唔錯.但就唔夠舊著的氣勢.
如果係舊著,佢早已一腳踩爆蝠王個頭. 再打殘翼龍,蜂王同蠍王,
點會好似今期咁打黎打去最後只係殺左蛛王.仲要比人毒 ...
非常贊成可能舊著時兇閻王太勁所以搞到大家期望過高,以佢老人家個朵今期打足一期居然只係殺鰿P宿六王中最屎齔鴾仲要俾蜂王兩兄妹毒倒臟磹銧N真係•••,小虎就真係自己謗漶A石武夫已通晒水叫佢叫聲,條友仔鄐H地頭睇茪H地開片打到發癲兼中毒都仲要連串人兩鑊,真係望佢下期俾閻王執佢一劑勁鵅A佢話人地茧鴾瘋狂咁佢自己踢到王海蛟粉身碎骨、踢到玄劫全身凹晒兼爆頭、檻生夾死暴君龍、呢D死法都唔係人度得過生茼n多

又係那個白痴台灣仔....

殺妳爸嫖妳媽!畜生喜歡足球,我又贏了,妳奈我何?清香白蓮(我真的是台灣仔風逍遙本人,請相信我吧)攻佔!呵呵呵......

清香白蓮(我真的是台灣仔風逍遙本人,請相信我吧)

汪汪快,鳩兒乖,賞妳寶路是搖尾撒嬌;
老二臭,屁眼鬆,閹掉鳩兒的短小雞雞!

動物奇觀-猴狗同體(我溜得到妳!妳贏不了我!我笑得到妳!妳看不到我?),免收門票,請勿隨意餵食(香蕉、寶路不在此限),歡迎公溜.祭(射飛鏢、丟水球、潑屎尿、撒冥紙、三鞠躬)!奠.鳩兒,上香,家屬答禮!

兇閻王係鐵家五個仔女黈v父咁按道理佢都應該識軒轅驚天訣,仲要係精通添,唔係點教人?但佢自已用鴾S唔係鐵家武功,搞咩?

玉郎會點寫小虎戰凶閻王呢?除非出「霹靂狂龍」,否則小虎冇可能勝凶閻王,但佢係主角,點都唔會死!

引用:
原帖由 sammy20072007 於 2007-3-16 20:50 發表
兇閻王係鐵家五個仔女黈v父咁按道理佢都應該識軒轅驚天訣,仲要係精通添,唔係點教人?但佢自已用鴾S唔係鐵家武功,搞咩?
咁唔一定既,可能係老天尊親傳五個子女軒轅驚天訣,跟住搵閻王做佢地師父,教佢地其他的武功!

引用:
原帖由 風中之神 於 2007-3-16 19:33 發表

這期好像說老天尊的五個兒女中以二郎神輕功最高。當初老天尊在救老邪神時,鐵心一眼就看出是軒轅驚天訣三十層天的氣勁,我想她的功力至少三十層天起跳吧!
貴為通天教老天尊的大女兒, 照理不應是庸材!   

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。