推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

龍虎門討論區

引用:
原帖由 a1771550 於 2007-3-10 23:36 發表

今期睇到小龍竟可以打到星宿老仙內傷真係百感交集呀...

係舊龍,小龍頭一次碰到老仙,唔好講話開拖,仲係話咁快俾老仙吸功,一D格鬥既畫面都冇就被老仙收皮,真係丟假到唔恨...

依家嚟過大翻身, ...
以下是小弟個人意見-

小龍變勁當然係好事, 起碼可補償舊著中過早死去的遺憾, 但在角色平衡上卻令小虎的重要性大大減低了.......

引用:
原帖由 gunman_keung 於 2007-3-11 10:48 發表

以下是小弟個人意見-

小龍變勁當然係好事, 起碼可補償舊著中過早死去的遺憾, 但在角色平衡上卻令小虎的重要性大大減低了.......

現在龍虎門主角已經唔係王小虎, 記得頭100期都仲係, 而家似配角多d

引用:
原帖由 gunman_keung 於 2007-3-11 10:48 發表

以下是小弟個人意見-

如果小虎既重要性係來至於絕世神功(九陽)係由個美女轉贈,一D都唔使付出任何代價就得到、得個六陽功力可以殺敗天地&乾坤尊者&暴君龍、練家傳必殺技(霹靂狂龍)有叔字輩專門打做間巨型練功室俾佢練、武功永遠都騎住其住其餘兩皇(而且仲勁自己既阿哥好多個隻),以及年紀細細,但卻是話事人,而唔係自細已係江湖打滾既小龍...咁既重要性老實講,唔要都罷。
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 a1771550 於 2007-3-11 14:43 發表

如果小虎既重要性係來至於絕世神功(九陽)係由個美女轉贈,一D都唔使付出任何代價就得到、得個六陽功力可以殺敗天地&乾坤尊者&暴君龍、練家傳必殺技(霹靂狂龍)有叔字輩專門打做間巨型練功室俾佢練、武 ...
Agree
音樂無界限

引用:
原帖由 金屬狂人-Ⅱ 於 2007-3-11 15:41 發表

Agree
Agree X 2!
其實唔出小虎仲好睇。
他一出場就篤眼篤鼻!

引用:
原帖由 a1771550 於 2007-3-11 14:43 發表

如果小虎既重要性係來至於絕世神功(九陽)係由個美女轉贈,一D都唔使付出任何代價就得到、得個六陽功力可以殺敗天地&乾坤尊者&暴君龍、練家傳必殺技(霹靂狂龍)有叔字輩專門打做間巨型練功室俾佢練、武 ...
非常同意,我都深感舊龍時小虎麉l同小龍嚗o係好唔合理,小龍話晒係大哥,加上所修練麊Z功初出場介紹時都型容到超L但係去到小龍手中就變成同嘍囉都要過幾招或幾十招,完全唔係鶡^事,小虎就"輕輕鬆鬆九陽功;以弱勝強好輕鬆"

小虎太二世祖feel啦....武功差又扮勁呢下最乞人憎

如果你地可以去「答問大會」,你地會問什麼?
我想問
「軒轅,盤古係咪勁過易筋,九陽,金鐘...」
「韋陀幾時先再出場」

引用:
原帖由 喜歡足球 於 2007-3-13 20:47 發表
我想問
「軒轅,盤古係咪勁過易筋,九陽,金鐘...」
「韋陀幾時先再出場」
答問大會:

讀者問: 韋陀幾時先再出場?
老黃答: 龍記幾時有呢個人物架? 你有冇記錯呢請問...

引用:
原帖由 周五一次郎 於 2007-3-11 08:44 發表

Agree X 2!
其實唔出小虎仲好睇。
他一出場就篤眼篤鼻!
小苦幾時先比人一掌打到化灰??

如果真係化灰,果期我一定買2期慶祝~

引用:
原帖由 喜歡足球 於 2007-3-13 12:47 發表
我會問通天教個百年大典係唔係攪唔成,取消左
同埋5大世家個班人到底出黎係為乜

引用:
原帖由 ruger 於 2007-3-14 05:53 發表

我會問通天教個百年大典係唔係攪唔成,取消左
同埋5大世家個班人到底出黎係為乜
通天教個百年大典係唔係攪唔成,取消左,

引用:
原帖由 喜歡足球 於 2007-3-13 20:47 發表
飛妖練的係咩輕功?
有無打算出舊著的古爺爺 & 阿棠(另一邪拳道傳人)
金羅漢幾時死?
音樂無界限

引用:
原帖由 喜歡足球 於 2007-3-13 12:47 發表
問:幾時龍虎門先會死到人?????
我的理想==> /○\ ○
                       /□\/■\
                        ||  ||

其實百年大典同丞相叛變應該可以一齊攪,到時4教大混戰就好睇,加埋群英,參幫同埋星宿班人

新的一期
还没有出来哦?
谁知道,介绍一下情况阿?

睇完今期

有無人記得舊著同新著o既十殺令有無唔同?
重有凶閻王都幾多才多藝 連輕功都咁勁

今期小虎o既表現
只可以用四個字黎形容-口多身賤
希望下期凶閻王可以好好咁教導一下小虎做人處世o既道理~

星宿派一向以縮骨為教義,有乜唔對路肯定走得快好世界,今次遇到對手苤A翼龍明明一早到鰴鶡就專登等蝠皇先殺入去等佢瀨獲金鵅A俾兇閻王追殺又識借簡使過星宿三王一楝,一句"麻鷹"就灑鬙閻王條癲佬轉鬙h追星宿三王,翼龍絕世輕功走佬已經走得快絕世的快,加埋縮骨,絕呀!

凶閻王係老天尊五兒女師父,咁鐵心應該都識武功,我甚至懷疑佢,會唔會隱藏,超越三十層天嘅功力~!

引用:
原帖由 kincs 於 2007-3-15 15:28 發表
睇完今期

有無人記得舊著同新著o既十殺令有無唔同?
重有凶閻王都幾多才多藝 連輕功都咁勁

今期小虎o既表現
只可以用四個字黎形容-口多身賤

希望下期凶閻王可以好好咁教導一下小虎做人處世o既道理~
小虎絕對白痴...
石武夫已經提咗水話凶閻王係唔可以得罪,小虎仲懶正義咁發嗡風...
發嗡風前應該自量吓嘛
音樂無界限

引用:
原帖由 金屬狂人-Ⅱ 於 2007-3-15 22:27 發表

小虎絕對白痴...
石武夫已經提咗水話凶閻王係唔可以得罪,小虎仲懶正義咁發嗡風...
發嗡風前應該自量吓嘛
小虎真係......
人地凶閻王雖然係癲o既 都已經放過佢一次
佢重要講第二次......

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。