推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

戰機低飛

引用:
原帖由 fighterplane 於 2011-2-6 14:56 發表 上左大陸玩,撞到個幾十年無見既老友,佢以前青靚白淨,白白滑滑,而家面色又藍又綠,可能食得垃圾食物多得滯.
咁你個老友有無收番亞爺版權費
☆ 夢裡明明有六趣,覺後空空無大千。 ☆  

引用:
原帖由 fighterplane 於 2011-2-9 10:07 發表 終於明點解link唔到啦,但試個陣佢又得先激死http://www.games388.com/arcade-g ... als.swfForbiddenYou don't have permission to access /arcade-games/perfect-balan ...
你呢個咩game

你貼那個網已禁止你存取

小妖精Q仔。                             。

引用:
原帖由 beautiful 於 2011-2-9 04:42 PM 發表

咁你個老友有無收番亞爺版權費
因為XOCAT呢兩日個SERVER超慢,
要係人地個網站連結個遊戲過黎,
人地嫌你慢,唔受你玩.
問你死未!

今日試過用Firefox 唔得,
Chrome都唔得,
最後要用IE先出到帖.
死未

引用:
原帖由 fighterplane 於 2011-2-9 20:16 發表 因為XOCAT呢兩日個SERVER超慢,要係人地個網站連結個遊戲過黎,人地嫌你慢,唔受你玩.問你死未!
我今日確有你的同感, 現在好d

引用:
原帖由 fighterplane 於 2011-2-6 21:20 發表
早個星期, 上FACEBOOK 見個衰人虐待隻狗仔
迫佢學企, 尋日上大陸,見到隻羊同馬騮都識表演行鋼線,,
咁係咪要打到扑街?
真奇怪  點解羊同馬騮都會咁聽話  肯定打完心口 打背脊

在雪中回到北京,
估不一到一場小雪,便把首都機場打亂。
出了閘後,竟然說沒有出租車,
機場後來安排了大巴,
說送我們到東直門,
在不知甚麼地方把我們丟下。
在飢寒交迫下,到處找車,
最後乘公交轉地鐡再轉三輪車才回到家。
比上海灘更浪漫。

相關搜索目錄: 出租

情人節就快到啦,
記得要買禮俾你另一半,
唔係後果會好嚴重

引用:
原帖由 fighterplane 於 2011-2-9 17:36 發表
小妖精Q仔。                             。
http://1.bp.blogspot.com/__m5Y4Gk85WA/S80wiEU1PDI/AAAAAAAAAXw/8_X1D2xFyvE/s1600/Q太郎.jpg
睇落你個老友依家瘦左好多喎

引用:
原帖由 fighterplane 於 2011-2-11 10:59 發表
在雪中回到北京,
估不一到一場小雪,便把首都機場打亂。
出了閘後,竟然說沒有出租車,
機場後來安排了大巴,
說送我們到東直門,
在不知甚麼地方把我們丟下。
在飢寒交迫下,到處找車,
最後乘公交轉地% ...
都一早叫你自備你自己果隻傷殘無敵超級神駒啦, 你又唔聽

相關搜索目錄: 出租
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 fighterplane 於 2011-2-11 21:36 發表
情人節就快到啦,
記得要買禮俾你另一半,
唔係後果會好嚴重

http://img1.cache.netease.com/flvplayer081128/~false~0085_V6RK1E4KH~vimg1.ws.126.net/image/snapshot/2011/2/K/I/V6RK1E4KI~.swf
情人節你係咪買左呢樣野送俾你屋企個另一半

引用:
原帖由 beautiful 於 2011-2-12 02:35 AM 發表

都一早叫你自備你自己果隻傷殘無敵超級神駒啦, 你又唔聽

呢個爛路馬跑唔到雪地,
一出機場就跣低,
不如你tip過隻心水馬俾我啦

引用:
原帖由 beautiful 於 2011-2-12 02:51 AM 發表

情人節你係咪買左呢樣野送俾你屋企個另一半
梗係唔會, 我都好想搵個好似Rosie Huntington Whiteley咁既靚女同我SM

知你地鍾意,送多個同一個女主角既
維多利亞的秘密

屋企一出門口,就係咁既樣,
搞到我唔敢踩單車,又要同人迫巴士啦
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 fighterplane 於 2011-2-12 08:57 發表

呢個爛路馬跑唔到雪地,
一出機場就跣低,
不如你tip過隻心水馬俾我啦
我都唔識賭馬, 每次d馬仔tips都係個有心人pm俾我

況且我d心水馬响馬場觸電 電死晒 你無睇新聞咩

引用:
原帖由 fighterplane 於 2011-2-14 20:07 發表
屋企一出門口,就係咁既樣,
搞到我唔敢踩單車,又要同人迫巴士啦
你屋企門口就係咁靚o既雪景 好似幅畫

真係羨慕死人

今日的午餐
Fuck to Fry Cow River
估唔估到係乜,
*張相唔係我影架

[hide][/hide]

戰机兄
碟干炒牛河有也唔妥丫,咁大火氣做乜?

噢!!! 會錯意 tim,sorry。

何苦來由

大陸D英文水平,真係笑死人,
我D同事出EMAIL,我睇完笑到碌地。

是電腦翻譯程式的笑話~~~單字翻譯後照抄可也    

可能是 wiktionary 吧

相關搜索目錄: 電腦 笑話
何苦來由

最搞笑係個”乾”字,
大陸的簡寫是”干”和幹通用,
大陸說干,就是駡人的話,
如干他媽的,所以把干譯做Fuck,

我見過一個超市的乾貨部的圖片,
把乾貨譯成 Fucking Goods

剛發現你唔同左

.

多謝,
係咪我剪左頭髮, 剃左鬚,靚仔左呢。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。