推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

Hi 我第一次

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-5 10:32 發表

應該個個40多歲的c9都會和我一樣這麼享受性愛的
唔係架....係IRIS先咁識享受生活

未必係嫁...係iris你先係

早晨呀Iris
一早就見到妳張頭像,真係响街都覺得暖粒粒

引用:
原帖由 thedell 於 2011-1-5 10:31 發表
我們找個機會吧?什麼時候方便?
暫時都是鐘意在公衆地方.....感覺好刺激

引用:
原帖由 philips331 於 2011-1-5 10:35 發表
早晨呀Iris
一早就見到妳張頭像,真係响街都覺得暖粒粒
早晨呀....馬高哥

這個年齡的女人才懂享受性愛及造愛的藝術。

引用:
原帖由 ilovetoes 於 2011-1-5 10:33 發表

唔係架....係IRIS先咁識享受生活
因我夠放夠淫呀

放心老公唔得閒攪妳,有我幫手慰藉Iris妳

引用:
原帖由 thedell 於 2011-1-5 10:36 發表
這個年齡的女人才懂享受性愛及造愛的藝術。
Yes....而且會經常想著男人哪兒插入的舒服感...............

引用:
原帖由 philips331 於 2011-1-5 10:38 發表
放心老公唔得閒攪妳,有我幫手慰藉Iris妳
多謝你先.....到時call 你

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-5 10:37 發表

因我夠放夠淫呀
好多C9都鍾意性
但係唔係個個都好似你咁講哂出黎
仲要同我地分享

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-5 10:31 發表

從後抬高個patpat給你..............
咁我就唔客氣, 先插肛門啦, 肛門緊好多, 真係好 FEEL D, 再加埋你 D 又痛又 HIGH 嘅叫聲, 正!!

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-5 10:39 發表

多謝你先.....到時call 你
記住叫埋我喎

無視我既...今日多吾多做野?

外美內淫,真正極品。男人至愛。

引用:
原帖由 ilovetoes 於 2011-1-5 10:39 發表

好多C9都鍾意性
但係唔係個個都好似你咁講哂出黎
仲要同我地分享
其實我覺得無乜所謂,大家都係成年人,而且大家互不相識,性言談,性相片都不是問題,,,,,當然不會有我的樣子啦

引用:
原帖由 phowong 於 2011-1-5 10:40 發表
無視我既...今日多吾多做野?
一般啦.....你呢

引用:
原帖由 xyz987654 於 2011-1-5 10:39 發表

咁我就唔客氣, 先插肛門啦, 肛門緊好多, 真係好 FEEL D, 再加埋你 D 又痛又 HIGH 嘅叫聲, 正!!
我叫床聲好大聲的.............而且叫得好淫賤

咁就等Iris通知啦

引用:
原帖由 thedell 於 2011-1-5 10:41 發表
外美內淫,真正極品。男人至愛。
講到我都面紅紅添

引用:
原帖由 philips331 於 2011-1-5 10:44 發表
咁就等Iris通知啦
上次你又不來

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-5 10:43 發表

我叫床聲好大聲的.............而且叫得好淫賤
IRIS你好似今日零舍淫咁

唔知幾時先親身聽到妳d叫床聲同淫樣呢
好期待呀

引用:
原帖由 ilovetoes 於 2011-1-5 10:46 發表

IRIS你好似今日零舍淫咁
唔係掛.....可能就來m到

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。