推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

Hi 我第一次

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-5 10:58 發表

次次都給你們搞到日日褲仔都濕曬..........益曬我老爺
雙插, 肛門+西都中出, 仲正!!

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-5 10:59 發表

遲些先給你好嗎???
冇問題, 我等你
不過唔好咁耐, 我等陣
我條JJ都唔等得
你叫床叫得咁大聲你唔驚你D小朋友聽到架?

Hehe...噤要罰你日日比我狠狠的抽吊...

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-5 11:00 發表

她們不用上班,我估現時還未起床
唔使上班
咁佢地咪可以日日係屋企自慰....或者叫男人返屋企偷食...

引用:
原帖由 xyz987654 於 2011-1-5 11:00 發表

雙插, 肛門+西都中出, 仲正!!
真的想試下3p4p.......應該會好舒服.....3個男人輪流抽插我輪流射精在我的陰道裡

引用:
原帖由 hkpspman 於 2011-1-5 11:01 發表

冇問題, 我等你
不過唔好咁耐, 我等陣
我條JJ都唔等得
你叫床叫得咁大聲你唔驚你D小朋友聽到架?
小朋友睡在我們對面單位的......

引用:
原帖由 ilovetoes 於 2011-1-5 11:03 發表

唔使上班
咁佢地咪可以日日係屋企自慰....或者叫男人返屋企偷食...
是呀.....有時還會上深圳玩

iris姐姐 你呢張新頭像好靚..攪到我又想向住你張相打JJ啦!!

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-5 11:05 發表

小朋友睡在我們對面單位的......
嘩.........唔怪得之啦
咁你淫叫到拆天佢地都唔知

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-5 11:06 發表

是呀.....有時還會上深圳玩
點解要上深圳玩呀
HK都有好多好男人的

引用:
原帖由 phowong 於 2011-1-5 11:02 發表
Hehe...噤要罰你日日比我狠狠的抽吊...
或者真的會有機會呢

引用:
原帖由 車仔1228 於 2011-1-5 11:06 發表
iris姐姐 你呢張新頭像好靚..攪到我又想向住你張相打JJ啦!!
多謝你.....早晨呀

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-5 11:04 發表

真的想試下3p4p.......應該會好舒服.....3個男人輪流抽插我輪流射精在我的陰道裡
聽人講每次3P就最fit
人數剛剛好
一個回氣一個接住砌
你就會吃力D
事關我必定會出盡全力砌到你上氣唔接下氣

呵...係咪真ga........?

引用:
原帖由 hkpspman 於 2011-1-5 11:06 發表

嘩.........唔怪得之啦
咁你淫叫到拆天佢地都唔知
yes.......只有老爺聽到

引用:
原帖由 ilovetoes 於 2011-1-5 11:07 發表

點解要上深圳玩呀
HK都有好多好男人的
深圳好多外省佬....又高大又聽話....條JJ還好粗好長

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-5 11:10 發表

深圳好多外省佬....又高大又聽話....條JJ還好粗好長
你應該勸班姊妹留返係HK啦
我地呢到咁多人都可以餵飽佢地

iris姐姐早晨呀!! 你禽日無上嚟..你身體無事嘛/

引用:
原帖由 hkpspman 於 2011-1-5 11:08 發表

聽人講每次3P就最fit
人數剛剛好
一個回氣一個接住砌
你就會吃力D
事關我必定會出盡全力砌到你上氣唔接下氣
我怕第二個射完第一個都未回氣....都是3個男人輪著我會舒服啲.到第三個都射完應該第一個回到氣掛?

我第2個報.........0

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-5 11:09 發表

yes.......只有老爺聽到
你奶奶唔嚮度?

引用:
原帖由 ilovetoes 於 2011-1-5 11:12 發表

你應該勸班姊妹留返係HK啦
我地呢到咁多人都可以餵飽佢地
她們間中都會在香港偷食

引用:
原帖由 hkpspman 於 2011-1-5 11:13 發表

你奶奶唔嚮度?
她有些聽覺和視覺問題

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-5 11:14 發表

她們間中都會在香港偷食
可以叫佢地上黎呢度搵男人呀

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。