推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

Hi 我第一次

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-5 10:43 發表

我叫床聲好大聲的.............而且叫得好淫賤
叫呀, 要再大聲 D 等全世界都知你幾淫, 被人插西插得多, 要插肛門先有反應, 插肛門插到個西都出水, 正!!

Ok la ..慍日一齊買探肛珠..狠狠的一邊插肛門和陰道...

上次要返工去唔到呀

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-5 10:47 發表

唔係掛.....可能就來m到
一陣IRIS又會唔見左人....
去左洗手間

引用:
原帖由 philips331 於 2011-1-5 10:47 發表
唔知幾時先親身聽到妳d叫床聲同淫樣呢
好期待呀
如果我老公對我不忠.......你們每一位我都想嘗試下.....還會嘗試3p4p........好嗎?你們想怎樣玩就怎樣玩......在哪裡就在哪裡

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-5 10:50 發表

如果我老公對我不忠.......你們每一位我都想嘗試下.....還會嘗試3p4p........好嗎?你們想怎樣玩就怎樣玩......在哪裡就在哪裡
心裡面好想會發生
但係IRIS老公偷食....實傷心死佢
好矛盾

引用:
原帖由 xyz987654 於 2011-1-5 10:47 發表

叫呀, 要再大聲 D 等全世界都知你幾淫, 被人插西插得多, 要插肛門先有反應, 插肛門插到個西都出水, 正!!
最近幾次都叫到我老爺叫我細聲啲

又要做野啦晏d先再上黎探妳
不過妳派禮物記得e-mail俾我呀

引用:
原帖由 philips331 於 2011-1-5 10:49 發表
上次要返工去唔到呀
o.k 下次啦.....但只能用兩隻手指

引用:
原帖由 ilovetoes 於 2011-1-5 10:51 發表

心裡面好想會發生
但係IRIS老公偷食....實傷心死佢
好矛盾
化悲傷為淫蕩.................

又無視我........

引用:
原帖由 philips331 於 2011-1-5 10:52 發表
又要做野啦晏d先再上黎探妳
不過妳派禮物記得e-mail俾我呀
我忘記你的e-mail啦

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-5 10:53 發表

化悲傷為淫蕩.................
就係唔想見到你悲傷呀嘛
我好鍚IRIS架....唔想見到你傷心

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-5 10:51 發表

最近幾次都叫到我老爺叫我細聲啲
你應該打開門, 等隔離屋都聽到

引用:
原帖由 phowong 於 2011-1-5 10:53 發表
又無視我........
什麼叫做無視你

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-5 10:32 發表

應該個個40多歲的c9都會和我一樣這麼享受性愛的
早晨呀iris, 幾日冇嚮度見你喇
其實都未必, 有好多師奶都有冷感
唔知係咪對得同一個佬太多年
對性冇晒興趣

感成曰5回我post...

引用:
原帖由 hkpspman 於 2011-1-5 10:54 發表

早晨呀iris, 幾日冇嚮度見你喇
其實都未必, 有好多師奶都有冷感
唔知係咪對得同一個佬太多年
對性冇晒興趣
應該不會掛....我和我的姊妹個個都是好享受性愛的

引用:
原帖由 phowong 於 2011-1-5 10:55 發表
感成曰5回我post...
sorry la .........................

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-5 10:42 發表

其實我覺得無乜所謂,大家都係成年人,而且大家互不相識,性言談,性相片都不是問題,,,,,當然不會有我的樣子啦
呢句說話好挑逗, 你都未send你著絲襪扑野前影既相比我
你唔會呃我掛

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-5 10:56 發表

應該不會掛....我和我的姊妹個個都是好享受性愛的
IRIS不如叫佢地上黎一齊傾

引用:
原帖由 oxp 於 2011-1-5 10:56 發表

我要狠狠的插入你的陰戶啊........不停抽插!! 直至爆漿為止..
次次都給你們搞到日日褲仔都濕晒..........益晒我老爺

引用:
原帖由 hkpspman 於 2011-1-5 10:57 發表

呢句說話好挑逗, 你都未send你著絲襪扑野前影既相比我
你唔會呃我掛
遲些先給你好嗎???

引用:
原帖由 ilovetoes 於 2011-1-5 10:57 發表

IRIS不如叫佢地上黎一齊傾
她們不用上班,我估現時還未起床

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。