推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

Hi 我第一次

引用:
原帖由 GN02752970 於 2011-1-7 14:38 發表

邊有,我平時好鍾意撩女友
慢慢在她大脾掃完一輪再輕輕摸佢小妹
佢已經濕到不得了,之後就捽佢豆豆,雖後快速左右磨擦佢豆豆
她就開始呻吟起來
唔知你鍾唔鍾意呢??
好正呀....................

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-7 14:38 發表

早上會....................
咁唯有等聽朝先撩下..

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-7 14:38 發表

早上會....................
唔見IRIS一日,真係如隔三秋

引用:
原帖由 phowong 於 2011-1-7 14:40 發表

咁唯有等聽朝先撩下..
明天著不著底褲仔好呢????????好怕又濕晒回家

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-7 14:41 發表

唔好着囉.....益下街上既人

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-7 14:39 發表

好正呀....................
快速掃佢豆豆佢會合晒眼,少少呻吟
跟住我就係佢耳邊講,我X爆你好唔好?
又會左手掃佢豆豆,右手撩她小穴,水聲就是響亮

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-7 08:45 發表

早晨.....一直都沒有行動.只是對我的底褲,胸圍和絲襪有興趣.有時都會偷窺下我或睇金金望著我的胸部
午安~~~~~~~~~~~~~我對妳的絲襪都好有興趣呀

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-7 14:41 發表

唔好著啦,等我接你放工

著喇梗係..不過番到公司就除左佢.. ..因為我地會係你台底等你..先係輕輕的在你大脾掃完一輪再輕輕摸小妹..之後再慢慢品嚐小妹流出的汁液..

引用:
原帖由 GN02752970 於 2011-1-7 14:43 發表

快速掃佢豆豆佢會合晒眼,少少呻吟
跟住我就係佢耳邊講,我X爆你好唔好?
又會左手掃佢豆豆,右手撩她小穴,水聲就是響亮
我會已經接近瘋狂........一手上下套弄你的大JJ

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-7 14:45 發表

唔係用口咩

引用:
原帖由 天逢元帥 於 2011-1-7 14:44 發表
午安~~~~~~~~~~~~~我對妳的絲襪都好有興趣呀
你鐘意什麼款式的...............

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-7 14:45 發表

唔係快速用口含住咩??

引用:

哈哈~~快d實現就好啦

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-7 14:47 發表

我想睇你影D開窿同埋魚網..仲有加埋高跟鞋...

引用:
原帖由 ilovetoes 於 2011-1-7 14:46 發表

唔係用口咩
讓我的手先感受下你的硬度才放入我口中舔吮好嗎????????

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-7 14:47 發表

普通溥黑絲....

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-7 14:49 發表

讓我的手先感受下你的硬度才放入我口中舔吮好嗎????????
你鍾意可以用哂全身感受
最尾就用陰道

引用:

我不會讓你這麼輕鬆,把堅硬的JJ,塞入你口
比人含完條野會大d同硬d
當然要玩69,用我靈巧的利利,在你小妹洞口中擺動
吸啜西水

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-7 14:49 發表

見到妳應該好硬了....可以品嚐了

引用:
原帖由 天逢元帥 於 2011-1-7 14:49 發表
普通溥黑絲....
有機會就SEND給你......還會不著底褲仔影

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-7 14:50 發表

嘩....好感謝呀

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-7 14:50 發表

咁不如影埋D開窿同埋魚網..仲有加埋高跟鞋既相..SEND埋比我睇喇..

引用:

IRIS 我鍾意唔着絲襪既美腿,原汁原味
可以影俾我嗎

i also want to see ar, irisc9

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。