推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

Hi 我第一次

引用:
原帖由 GN02752970 於 2011-1-8 09:39 發表

影些自慰相送給大家,好嗎?
大家可以影回打飛機相回贈給你喎
都是一個好提議.....讓我睇下邊個的JJ最靚

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-8 09:47 發表

最靚那個會有甚麼獎勵?
會是可以跟你性愛三千回合嗎?

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-8 09:47 發表

係咪最令個個有獎嫁?

引用:
原帖由 GN02752970 於 2011-1-8 09:41 發表

C9你幾歲破處?情形是如何的?可以同大家分享下嗎?
我不知道你之前有冇講過
我中一時已經破處啦.......當時我的學校男女生都玩得好放的.我條裙又短到飛起.當時對奶已經是全校數一數二豐滿的......當然好多男人追我啦............

引用:
原帖由 GN02752970 於 2011-1-8 09:48 發表

最靚那個會有甚麼獎勵?
會是可以跟你性愛三千回合嗎?
我只担心睇完後日日令我心思思........我想我應該會睇住相片自慰

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-8 09:44 發表

你的肉棒太好味道啦.....我怎會放過呢........我要不停吸吮你的龜頭,舔盡你的分秘,,,,,
來吧...把你擘成 m字腳..要你看著我為你奶西...你要見著自己的淫穴..給別男人舔弄..而且還流出大量淫水...
自己又玩弄一 雙豪乳.把乳頭拉高..用手指o即著...淫水流到你肛門處..正是天然潤滑劑..想嗎..把硬如鐵的陰徑插入肛門

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-8 09:50 發表

我中一時已經破處啦.......當時我的學校男女生都玩得好放的.我條裙又短到飛起.當時對奶已經是全校數一數二豐滿的......當然好多男人追我啦............
中一破處...小穴一定十分之緊呢,,,
我還等到中三呀
詳細情形是如何的??
給了男友?定給普通朋友硬上了?

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-8 09:52 發表

我只担心睇完後日日令我心思思........我想我應該會睇住相片自慰
古有皇帝後宮佳麗三千
今有索師奶壯精男三萬
任有你選擇,你想看那一個都可以呢

引用:
原帖由 marks178 於 2011-1-8 09:53 發表

來吧...把你擘成 m字腳..要你看著我為你奶西...你要見著自己的淫穴..給別男人舔弄..而且還流出大量淫水...
自己又玩弄一 雙豪乳.把乳頭拉高..用手指o即著...淫水流到你肛門處..正是天然潤滑劑..想嗎..把硬如鐵的 ...
先插入你的兩隻手指,大力抽插大力磨擦我的G點.......令我再次享受潮吹的忘我感好嗎??????

引用:
原帖由 GN02752970 於 2011-1-8 09:53 發表

中一破處...小穴一定十分之緊呢,,,
我還等到中三呀
詳細情形是如何的??
給了男友?定給普通朋友硬上了?
是男同學.....你現時幾多歲,,,,,,,你知道新法書院這間中學嗎

引用:
原帖由 GN02752970 於 2011-1-8 09:56 發表

古有皇帝後宮佳麗三千
今有索師奶壯精男三萬
任有你選擇,你想看那一個都可以呢
唔好引我啦....我會頂唔順的.........

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-8 09:58 發表

是男同學.....你現時幾多歲,,,,,,,你知道新法書院這間中學嗎
有聽過喔,之前電視有賣廣告
條裙短到可以輕輕一掀,就可以在課室即刻後進式插你那間嗎?

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-8 09:57 發表

先插入你的兩隻手指,大力抽插大力磨擦我的G點.......令我再次享受潮吹的忘我感好嗎??????
我要偷偷地加入.. ching用手指時..我就用條利係肛門門口輕輕的瀨.再慢慢用jj再門前摩擦

引用:
原帖由 GN02752970 於 2011-1-8 10:01 發表

有聽過喔,之前電視有賣廣告
條裙短到可以輕輕一掀,就可以在課室即刻後進式插你那間嗎?
是呀......新法妹出名超短裙出名夠豪放的.......

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-8 09:59 發表

唔好引我啦....我會頂唔順的.........
頂唔順??
我見女友佢個樣似頂唔順的時候,我當然係加快抽插速度
她兩奶子上下遙晃,變左彈彈波,雙眼合實,跟住我大脾就會好濕...
發生了甚麼事呢??你知嗎?

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-8 10:03 發表

是呀......新法妹出名超短裙出名夠豪放的.......
你在讀書時期裡一定試過不少男同學了...

引用:
原帖由 phowong 於 2011-1-8 10:01 發表

我要偷偷地加入.. ching用手指時..我就用條利係肛門門口輕輕的瀨.再慢慢用jj再門前摩擦
我要你大力搓我對大奶先呀..................

引用:
原帖由 GN02752970 於 2011-1-8 10:04 發表

頂唔順??
我見女友佢個樣似頂唔順的時候,我當然係加快抽插速度
她兩奶子上下遙晃,變左彈彈波,雙眼合實,跟住我大脾就會好濕...
發生了甚麼事呢??你知嗎?
我已失控地如泉水段潮吹著.......一道一道都噴出........

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-8 10:06 發表

我要你大力搓我對大奶先呀..................
咁..我就先大大力搓對波..之後輕輕的吸啜nipple..之後用對豪乳夾腸仔

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-8 09:57 發表

把震蛋放在你陰核上磨著..看你眉宇之間流出喝望的表情..
兩指一伸..把你的陰道填滿..雙指勾起來.在你 g點上壓著..你兩腳一合..把陰道收得更緊..
指力一發..淫水如尿般嘖出來...

引用:
原帖由 GN02752970 於 2011-1-8 10:05 發表

你在讀書時期裡一定試過不少男同學了...
O.K 啦.....最多在同一時段有8個男朋友,,,,,,,,

引用:
原帖由 phowong 於 2011-1-8 10:09 發表

咁..我就先大大力搓對波..之後輕輕的吸啜nipple..之後用對豪乳夾腸仔
要一路抽插一路不停地大力搓嫁..................

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-8 10:08 發表

我已失控地如泉水段潮吹著.......一道一道都噴出........
真的嗎?我想一嘗你的噴泉呢....

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-8 10:10 發表

O.K 啦.....最多在同一時段有8個男朋友,,,,,,,,
8個..你點應付呀...同埋後來你同你老公點識嫁?

引用:
原帖由 marks178 於 2011-1-8 10:10 發表

把震蛋放在你陰核上磨著..看你眉宇之間流出喝望的表情..
兩指一伸..把你的陰道填滿..雙指勾起來.在你 g點上壓著..你兩腳一合..把陰道收得更緊..
指力一發..淫水如尿般嘖出來...
噴在你的臉上噴在你的嘴裡去................

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。