推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

Hi 我第一次

引用:
原帖由 GN02752970 於 2011-1-7 14:50 發表

我不會讓你這麼輕鬆,把堅硬的JJ,塞入你口
比人含完條野會大d同硬d
當然要玩69,用我靈巧的利利,在你小妹洞口中擺動
吸啜西水
求你給我舔吮下啦.....你大力搓我對乳房吧

引用:
原帖由 enjoyfuntime 於 2011-1-7 14:52 發表
i also want to see ar, irisc9
睇下還有幾多個男人想要先啦................

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-7 10:57 發表

當然無啦....衰佬
唔只口交咁少呀

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-7 14:53 發表

我又要啊

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-7 14:52 發表

iris都要求人啊

引用:
原帖由 freedom50 於 2011-1-7 14:54 發表

我又要啊
睇完裙底相先啦.................

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-7 14:53 發表

我又要呀..

引用:
原帖由 freedom50 於 2011-1-7 14:55 發表

iris都要求人啊
我鐘意男人大力搓我對奶的............再輕咬我的乳頭

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-7 14:55 發表

十分期待....聽朝一早CHECK E-MAIL
一早就收到IRIS靚相,實開心死

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-7 14:52 發表

我喜歡大力抓實雙乳,把倆推在中間,
讓口可以同時左右狂啜linlin,啜完左,用脷奶右

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-7 14:55 發表

我未有喎??

好其待阿>>>>>>>>

回復 4152# 的帖子

一定會好多人要啦~~~

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-7 14:57 發表

我鐘意男人大力搓我對奶的............再輕咬我的乳頭
輕輕咬完之後就用條利lam...lam到佢地濕哂
同iris下面一樣

引用:

我要呀~~
多多都要喔

Bye..............我走啦

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-7 14:57 發表

今晚要交返比你老公啦

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-7 14:58 發表
bye~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

原來未走架...
我都好鐘意美腿架
睇見你話唔著底底影真係即刻扯左扯
如果著埋尖頭高根/長boot就一流啦
我要除你對鞋索一索
然後啜你d腳趾
再錫你小腿一路奶上去
先聞下你個西..
然後用手撩下佢...
撩到出水就奶下佢...試下你d淫水...

回復 4166# 的帖子

will you online at night?

回復 4156# 的帖子

我都要呀...............

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-7 14:58 發表
再見了~~~~~

引用:
88......出街著番件3呀

岩岩買完野食番黎...
睇完大家同iris d留言..
真係食唔落野...
忍唔住要打次飛機先食

我又要啊

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。