推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

Hi 我第一次

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-8 10:11 發表

要一路抽插一路不停地大力搓嫁..................
怕唔怕大力搓到你對波紅哂..?

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-8 10:10 發表

O.K 啦.....最多在同一時段有8個男朋友,,,,,,,,
八個男友....一人扑一晚,一個星期都唔夠分呢.........
有冇試過在校院作出越軌行為?

引用:
原帖由 GN02752970 於 2011-1-8 10:11 發表

真的嗎?我想一嘗你的噴泉呢....
我都希望會有機會...............

引用:
原帖由 phowong 於 2011-1-8 10:11 發表

8個..你點應付呀...同埋後來你同你老公點識嫁?
當然不是一齊上啦......當時每次還是一對一做............

引用:
原帖由 phowong 於 2011-1-8 10:13 發表

怕唔怕大力搓到你對波紅哂..?
我就是最鐘意這樣........大力搓啦...........

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-8 10:15 發表

當然不是一齊上啦......當時每次還是一對一做............
我意思係話..8個男友..你邊有咁多時間同分身應付..一人陪一個男友?

引用:
原帖由 GN02752970 於 2011-1-8 10:13 發表

八個男友....一人扑一晚,一個星期都唔夠分呢.........
有冇試過在校院作出越軌行為?
Kiss 和摷野就試過.....做愛就唔夠胆.............

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-8 10:16 發表

我就是最鐘意這樣........大力搓啦...........
搓完係咪會夾腸嫁..?

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-8 10:14 發表

我都希望會有機會...............
你會不會留出白色分泌物?
我經常快速抽插女友的時候,佢會流出白色
是否她很享受?但我見到也很興奮

引用:
原帖由 phowong 於 2011-1-8 10:16 發表

我意思係話..8個男友..你邊有咁多時間同分身應付..一人陪一個男友?
大家都知道我多人追.....他們都是同校當然知啦......但他們都不介意.......咪排隊喎.....

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-8 10:13 發表

噴在你的臉上噴在你的嘴裡去................

好....即時伏在你陰戶上..全部喝下...
還送上篤濃精給你..
射在你豪乳上..用你的手指送到口裡

引用:
原帖由 GN02752970 於 2011-1-8 10:18 發表

你會不會留出白色分泌物?
我經常快速抽插女友的時候,佢會流出白色
是否她很享受?但我見到也很興奮
好多女人都會啦............

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-8 10:18 發表

大家都知道我多人追.....他們都是同校當然知啦......但他們都不介意.......咪排隊喎.....
咁當時佢地都幾有耐性wo..可能就係為左每日同iris見一陣同搞一次

good morning iris

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-8 10:18 發表

排隊......唔係化
irisc你細細個已經咁大食......難怪現在
我要又排隊呀!!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 GN02752970 於 2011-1-8 10:21 發表

排隊......唔係化
irisc你細細個已經咁大食......難怪現在
我要又排隊呀!!!!!!!!!!!!!
其實應該是滿足多過大食..........個個女仔都鐘意好多男人追.....亦有可能因為這樣食大了個胃口............

引用:
原帖由 !!!! 於 2011-1-8 10:20 發表
good morning iris
早晨................

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-8 10:32 發表

其實應該是滿足多過大食..........個個女仔都鐘意好多男人追.....亦有可能因為這樣食大了個胃口............
幾時輪到我呀?
今天收幾點?

引用:
原帖由 phowong 於 2011-1-8 10:20 發表

咁當時佢地都幾有耐性wo..可能就係為左每日同iris見一陣同搞一次
當時每天都是kiss和摷野多.....做愛都是較少

引用:
原帖由 GN02752970 於 2011-1-8 10:34 發表

幾時輪到我呀?
今天收幾點?
未知呀........睇老細

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-8 10:36 發表

有冇比同事溝過/引誘同事?

引用:
原帖由 GN02752970 於 2011-1-8 10:37 發表

有冇比同事溝過/引誘同事?
結婚後就好乖乖啦...............

相關搜索目錄: 結婚

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-8 10:36 發表

係呢..你同你老公點識嫁?

引用:
原帖由 phowong 於 2011-1-8 10:39 發表

係呢..你同你老公點識嫁?
在一年聖誕節姊妹介紹的.............

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-8 10:39 發表

結婚後就好乖乖啦...............
哈哈,姐係結婚前依然不定性
如果你結婚前係到係post,不知會甚樣??

相關搜索目錄: 結婚

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。