推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

Hi 我第一次

引用:
原帖由 車仔1228 於 2011-1-8 11:04 發表
good morning iris姐姐
早晨.............車仔

引用:
原帖由 ilovetoes 於 2011-1-8 11:04 發表

原來IRIS以前係讀新法
新法妹到而家都係咁索
個個男仔見到佢地都會望兩眼
出名飛女飛仔學校.........我最鐘意它的校服....夠靚

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-8 11:04 發表

當然啦.........怎會放在公司電腦裡
no,可能放在e-mail/其他相薄呢

相關搜索目錄: 電腦

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-8 11:06 發表

出名飛女飛仔學校.........我最鐘意它的校服....夠靚
水手服呀嘛.....真係好吸引

我好開心呀!!收到iris姐姐你d相..我好好甘收藏...thanks iris姐姐

相關搜索目錄: 收藏

引用:
原帖由 GN02752970 於 2011-1-8 11:07 發表

no,可能放在e-mail/其他相薄呢
放在老公專幫我影裸照,沖涼,做愛和自慰相片的記憶卡裡,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-8 11:06 發表

IRIS而家仲有無keep住件校服
你身型咁好....應該仲岩着

引用:
原帖由 ilovetoes 於 2011-1-8 11:07 發表

水手服呀嘛.....真係好吸引
yes.............但男仔校服就好普通

引用:
原帖由 車仔1228 於 2011-1-8 11:08 發表
我好開心呀!!收到iris姐姐你d相..我好好甘收藏...thanks iris姐姐
多謝你......................

相關搜索目錄: 收藏

引用:
原帖由 ilovetoes 於 2011-1-8 11:10 發表

IRIS而家仲有無keep住件校服
你身型咁好....應該仲岩着
沒有啦...................n年前

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-8 11:11 發表

沒有啦...................n年前
iris可以試下買d校服,護士服
玩制服誘惑黎引你老公

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-8 11:09 發表

放在老公專幫我影裸照,沖涼,做愛和自慰相片的記憶卡裡,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
似乎大家還有很多正相可以欣賞

引用:
原帖由 ilovetoes 於 2011-1-8 11:12 發表

iris可以試下買d校服,護士服
玩制服誘惑黎引你老公
他最鐘意做愛時要我著絲襪和高跟鞋

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-8 11:14 發表

上次你POST左張高跟鞋既相.....真係好SEXY
不過我就鍾意唔着絲襪多D
同你老公同各位師兄相反

早晨呀..iris姐姐..

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-8 11:14 發表

iris姐姐 我都好鐘意絲襪和高跟鞋架

引用:
原帖由 ilovetoes 於 2011-1-8 11:16 發表

上次你POST左張高跟鞋既相.....真係好SEXY
不過我就鍾意唔着絲襪多D
同你老公同各位師兄相反
師兄d相係邊呀..我由第1頁睇到上黎都唔覺既
唔通我睇漏眼 ???

引用:
原帖由 011341130 於 2011-1-8 11:20 發表

唔通我睇漏眼 ???
我都好想睇...

引用:
原帖由 011341130 於 2011-1-8 11:20 發表

唔通我睇漏眼 ???
我真係唔記得邊頁喎
可能IRIS DELETE左了...

引用:
原帖由 車仔1228 於 2011-1-8 11:23 發表

我都好想睇...
絲襪高根wo
仲要係iris既
唔想睇就假啦...

引用:
原帖由 011341130 於 2011-1-8 11:19 發表
早晨呀..iris姐姐..
早晨...................

引用:
原帖由 車仔1228 於 2011-1-8 11:20 發表

iris姐姐 我都好鐘意絲襪和高跟鞋架
我有所好.....................

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-8 11:27 發表

早晨...................
訓係床度好凍呀
但突然一陣寒風吹過
係wo
今日有相睇
即係9秒9彈左起身開e-mail一睇
嘩...
黑色既底底呀...
然後就奏國歌啦
而家你搞到我起晒旗
點計先

引用:
原帖由 ilovetoes 於 2011-1-8 11:26 發表

我真係唔記得邊頁喎
可能IRIS DELETE左了...
我沒有delete 相片.....上次是頭像相,已經換了

引用:
原帖由 011341130 於 2011-1-8 11:29 發表

訓係床度好凍呀
但突然一陣寒風吹過
係wo
今日有相睇
即係9秒9彈左起身開e-mail一睇
嘩...
黑色既底底呀...
然後就奏國歌啦
而家你搞到我起晒旗
點計先
早晨呀...................

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。