推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

Hi 我第一次

引用:
原帖由 ilovetoes 於 2011-1-8 12:14 發表

IRIS係咪都差唔多記得哂我地
當然記不晒啦.............

引用:
原帖由 philips331 於 2011-1-8 12:15 發表

Iris呢d叫追求個人享受........唔係淫蕩
多謝.......................

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-8 12:18 發表

當然記不晒啦.............
成日同你傾果D實記得啦
可能我地同你講既野仲多過你老公

引用:
原帖由 ah_b 於 2011-1-8 12:11 發表

我諗你著紫色會sexy D
紫色我都有..........有機會影給你睇

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-8 12:20 發表

紫色我都有..........有機會影給你睇
我都要睇
我都鍾意紫色...

引用:
原帖由 ilovetoes 於 2011-1-8 12:19 發表

成日同你傾果D實記得啦
可能我地同你講既野仲多過你老公
經常和我談就會記得囉...............

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-8 12:22 發表

IRIS你而家係返緊工?
做乜今日星期六都要返

引用:
原帖由 011341130 於 2011-1-8 12:16 發表

所以...點止得兩個呀
只係其他人無開聲姐...
想坐享其成
好明顯我地呢d勇於出聲既應該獎多兩張俾我地做飛機相啦
下次再提我給多你兩張啦.............

引用:
原帖由 ilovetoes 於 2011-1-8 12:23 發表

IRIS你而家係返緊工?
做乜今日星期六都要返
通常老板星期六都返工,大秘書就會休息.所以小秘書就要返工........見工時已講明的......但平日就可以好早走人

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-8 12:26 發表

通常老板星期六都返工,大秘書就會休息.所以小秘書就要返工........見工時已講明的......但平日就可以好早走人
係囉...今日星期六都咁耐未走
屋企小朋友咪無人湊

引用:
原帖由 ilovetoes 於 2011-1-8 12:27 發表

係囉...今日星期六都咁耐未走
屋企小朋友咪無人湊
咁你是否想我現時走呢?????????

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-8 12:26 發表

你都係咁早走,返多日有咩所謂

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-8 12:29 發表

咁你是否想我現時走呢?????????
梗係唔係啦....
我擔心你小朋友呀嘛
愛屋及烏...我愛IRIS都愛埋佢屋企人呀嘛

引用:
原帖由 狂奔中的綿羊 於 2011-1-8 12:28 發表

我諗一堆數字好難令你記到我
所以我就開個新ac..改個中文名
希望不久將來你會記得我啦
我下次實提你俾多兩張我架
靜靜雞...唔好咁揚呀
這樣是易記好多.................

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-8 12:30 發表

這樣是易記好多.................
IRIS記唔記得我架

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-8 12:22 發表

唔知我係邊種呢
1.經常談     2.唔記得      3.完全你印象

引用:
原帖由 ilovetoes 於 2011-1-8 12:30 發表

梗係唔係啦....
我擔心你小朋友呀嘛
愛屋及烏...我愛IRIS都愛埋佢屋企人呀嘛
多謝先.........大仔13歲啦.已識得照顧自己

引用:
原帖由 狂奔中的綿羊 於 2011-1-8 12:30 發表

我地梗係想你永遠留係度啦
口花花....................

引用:
原帖由 ilovetoes 於 2011-1-8 12:31 發表

IRIS記唔記得我架
記得........我叫你考好試果位男仕......是嗎

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-8 12:33 發表

記得........我叫你考好試果位男仕......是嗎
係呀......你可以叫我做仔仔....哈哈

引用:
原帖由 philips331 於 2011-1-8 12:31 發表

唔知我係邊種呢
1.經常談     2.唔記得      3.完全你印象
記得你因為知道你是花姐的常客

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。