推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

Hi 我第一次

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-8 11:46 發表

認識耐啲我就給你睇啦.........再認識耐啲我就給你奶啦............
iris俾咁大個希望佢
但又無我地份
果位師兄既人身安全會好危險架
除非....見者有份啦

引用:
原帖由 ilovetoes 於 2011-1-8 11:47 發表

好呀好呀....係俾相我睇定可以親身睇先
現時當然是睇相先啦...............

引用:
原帖由 ilovetoes 於 2011-1-8 11:47 發表

好呀好呀....係俾相我睇定可以親身睇先
俾得你奶就梗係親身啦
師兄到時偷偷pm我地
我地就捉住iris困住佢
日日輪佢大米

ps:會唔會講得太過火,係既話講聲,sorry

引用:
原帖由 011341130 於 2011-1-8 11:48 發表

iris俾咁大個希望佢
但又無我地份
除非....見者有份啦
陰唇只得兩片咋..........

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-8 11:50 發表

陰唇只得兩片咋..........
唔緊要
輪流囉
等你兩片陰唇
我實有耐性架

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-8 11:49 發表

現時當然是睇相先啦...............
IRIS你話認識耐D可以奶架....
咁即係可以親身啦

引用:
原帖由 011341130 於 2011-1-8 11:50 發表

俾得你奶就梗係親身啦
師兄到時偷偷pm我地
我地就捉住iris困住佢
日日輪佢大米

ps:會唔會講得太過火,係既話講聲,sorry
都不會太過火............

引用:
原帖由 ilovetoes 於 2011-1-8 11:51 發表

IRIS你話認識耐D可以奶架....
咁即係可以親身啦
叫得你奶當然是現場親身啦....................

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-8 11:51 發表

都不會太過火............
你應該開心啦
日日都食得飽
日日都有人中出你
俾你感覺到暖暖既精液射落你子宮度

引用:
原帖由 011341130 於 2011-1-8 11:48 發表

iris俾咁大個希望佢
但又無我地份
除非....見者有份啦
如果IRIS肯俾我奶
我絕對願意承受我人身安全既問題呀

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-8 11:53 發表

叫得你奶當然是現場親身啦....................
你話架....一言為定

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-8 11:47 發表

今天一早已發了我的裙底相片給你們...........
早晨呀Iris
收到妳張靚相啦.........我好鍾意呀

引用:
原帖由 ilovetoes 於 2011-1-8 11:53 發表

如果IRIS肯俾我奶
我絕對願意承受我人身安全既問題呀
師兄唔好咁獨食好wo
你唔鐘意人睇住既
最多你奶完我先入去啦
記得pm個地址俾我地
搞得iris滿足先會再有下次架
iris咁大食..一定要幾十個連住黎先飽

引用:
原帖由 philips331 於 2011-1-8 11:54 發表

早晨呀Iris
收到妳張靚相啦.........我好鍾意呀
早晨呀...........馬高

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-8 11:53 發表

有無預埋我一份先.........Iris

引用:
原帖由 011341130 於 2011-1-8 11:55 發表

師兄唔好咁獨食好wo
你唔鐘意人睇住既
最多你奶完我先入去啦
記得pm個地址俾我地
搞得iris滿足先會再有下次架
iris咁大食..一定要幾十個連住黎先飽
我都係睇IRIS意願架咋.....

引用:
原帖由 philips331 於 2011-1-8 11:56 發表

有無預埋我一份先.........Iris
如有機會一定會找你.............

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-8 11:55 發表

早晨呀...........馬高
Iris同大家傾得咁開心,係咪己經流到一地西水啦

我又奶呀~~~~~~
奶濕濕既小IRIS
真係好期待....

引用:
原帖由 ilovetoes 於 2011-1-8 11:57 發表

我都係睇IRIS意願架咋.....
其實如果我知道我老公對我不忠..........這裡個個網友我都一定會輪流試......還一定會搞一次性愛大集會................

引用:
原帖由 philips331 於 2011-1-8 11:59 發表

Iris同大家傾得咁開心,係咪己經流到一地西水啦
濕左少少就有.............

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-8 11:57 發表

如有機會一定會找你.............
多謝妳先
等妳通知

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-8 12:00 發表

其實如果我知道我老公對我不忠..........這裡個個網友我都一定會輪流試......還一定會搞一次性愛大集會................
你頭先話認識耐左就有喇喎...
IRIS反口...哈哈

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-8 12:00 發表

哈哈
問個問題
咁你心入面想唔想你老公對你不忠
如果你老公無對你不忠
你就無得試我地各師兄既大棒啦wo

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-8 12:00 發表 其實如果我知道我老公對我不忠..........這裡個個網友我都一定會輪流試......還一定會搞一次性愛大集會................
一定要預埋我啦!!!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。