推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

Hi 我第一次

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-11 15:01 發表

咁你們鐘意胸圍多還是褲仔還是絲襪......還是其它........只選擇一款
我鐘意做緊個時你著住C襪多D... 唔洗你送喇

回復 4969# 的帖子

i like t bag... is wonderful, can show your charming patpat~~~
and also can see your lovely pussy~~~

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-11 15:01 發表 咁你們鐘意胸圍多還是褲仔還是絲襪......還是其它........只選擇一款
我鍾意絲襪多D......

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-11 15:01 發表

什麼款式??????????
喱士喇..好似比較傳統D

我就鍾意純情小白白~

回復 4972# 的帖子

新人報到..

唔知可唔可以睇幾十個人一齊既射向iris姐既奇景..

引用:
原帖由 enjoyfuntime 於 2011-1-11 15:02 發表
i like t bag... is wonderful, can show your charming patpat~~~
and also can see your lovely pussy~~~
下次有機會就給你.........

引用:
原帖由 jjjaverjaver 於 2011-1-11 15:05 發表
新人報到..

唔知可唔可以睇幾十個人一齊既射向iris姐既奇景..
新人歡迎你先...........

我鐘意t-back多D

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-11 15:05 發表

下次有機會就給你.........
我又要!! 最緊要條底底要你既西水味!!

引用:

咁你們鐘意胸圍多還是褲仔還是絲襪......還是其它........只選擇一款
褲仔.........呢士通花

引用:
原帖由 ah_b 於 2011-1-11 15:06 發表
我鐘意t-back多D
我個patpat好肥.....著t-back會凸晒啲肉出來

回復 4984# 的帖子

good ar... i want your T-back~~~
or when you wear t-back. no need take out, just open your legs
is easy to insert and move
and the t-back line also lick your wet pussy~~~
i love to see~~~

Iris,你ot緊???

回復 4985# 的帖子

先謝..

今年去邊個花市好呢...

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-11 15:08 發表

T back既精要就係要凸晒啲肉出嘛

著t back仲方便唔少人, 撥開少少條帶就可以插
正呀

引用:
原帖由 hkpspman 於 2011-1-11 15:09 發表

T back既精要就係要凸晒啲肉出嘛
你地女朋友或老婆有冇著過c字褲仔?????????

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-11 15:08 發表

patpat有肉先好,推起車黎一定插到啪啪聲

引用:

正呀!!我係後面一路插你一路大大力甘揸你patpat!!

引用:
原帖由 狂奔中的綿羊 於 2011-1-11 15:06 發表

弓箭手準備
目標Iris子宮
1.2.3..齊射
緊係射面好 D 啦

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-11 15:11 發表

冇佢好保守的
佢既bra set都係CK
有D老土囉

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-11 15:11 發表

無呀........咁Iris妳試過c字褲仔未呀

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。