推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

Hi 我第一次

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-1 13:07 發表

可能不是自慰相片喎..................
只要係妳的相,是什麼都喜歡的,,就算是密實的番工衫都喜歡

引用:
原帖由 天逢元帥 於 2011-2-1 13:11 發表
咁妳試下幫一幫個同事,令她都可以有一個奇妙的旅程啦
呢道好多網友可幫忙,包佢一試難忘!

引用:
原帖由 天逢元帥 於 2011-2-1 13:12 發表
只要係妳的相,是什麼都喜歡的,,就算是密實的番工衫都喜歡
多謝你們先............

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-1 13:07 發表 可能不是自慰相片喎..................
無問題見到靚女啲相就得嫁啦,

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-1 13:15 發表

多謝你們先............
需然唔係好熟,但都不用咁客氣

引用:
原帖由 peterpeterpet 於 2011-2-1 13:15 發表

呢道好多網友可幫忙,包佢一試難忘!  
不如就大口仔去試下路先啦...IRIS好唔好呀

引用:
原帖由 天逢元帥 於 2011-2-1 13:17 發表
需然唔係好熟,但都不用咁客氣
問下你些的士問題.JAME用6折收我的士錢會否虧本?

引用:
原帖由 天逢元帥 於 2011-2-1 13:18 發表
不如就大口仔去試下路先啦...IRIS好唔好呀
你唔好攪我............容乜易給老板抄魷魚

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-1 13:19 發表

問下你些的士問題.JAME用6折收我的士錢會否虧本?
正常就一定虧本的,但車妳有其他幫補番啦

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-1 13:21 發表

哈哈~~介紹D好男人比同事之嘛.又點會炒陰魷魚呢?

引用:
原帖由 天逢元帥 於 2011-2-1 13:26 發表
正常就一定虧本的,但車妳有其他幫補番啦
要人虧本就不太好............

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-1 13:21 發表

失望失望

引用:
原帖由 天逢元帥 於 2011-2-1 13:27 發表
哈哈~~介紹D好男人比同事之嘛.又點會炒陰魷魚呢?
最慘是她唔知遊戲規則是點樣玩.....太認真太投入呢

引用:
原帖由 peterpeterpet 於 2011-2-1 13:29 發表

失望失望
唔好害人啦..............

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-1 13:28 發表

相信james哥唔會計較!比我就唔會計較。

相關搜索目錄: 會計

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-1 13:28 發表

哦....我相信比邊個都好樂意幫妳做事的,妳又不用介意

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-1 13:29 發表

最慘是她唔知遊戲規則是點樣玩.....太認真太投入呢
明白....但係佢地相處後才發覺不好..都不關妳事喎

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-1 13:30 發表

唔好害人啦..............
IRIS記住要著多件3先好外出呀..

引用:
原帖由 天逢元帥 於 2011-2-1 13:31 發表
哦....我相信比邊個都好樂意幫妳做事的,妳又不用介意
O.K........都是7折付款啦.......

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-1 13:32 發表

可能下次JAMES同你講話係5折收費..

引用:
原帖由 天逢元帥 於 2011-2-1 13:32 發表
明白....但係佢地相處後才發覺不好..都不關妳事喎
NO LA.....點都是我介紹.我好大責任的

引用:
原帖由 peterpeterpet 於 2011-2-1 13:31 發表

相信james哥唔會計較!比我就唔會計較。
岩..同埋JAMES哥,都不在意當日的生意又點會虧本呢?

相關搜索目錄: 會計

引用:
原帖由 phowong 於 2011-2-1 13:33 發表

可能下次JAMES同你講話係5折收費..
儍啦.....我老公會覺得有問題的

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-1 13:32 發表

妳喜歡啦........多少都不是問題,仲緊要妳開心(代JAMES講^^)

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-1 13:34 發表

NO LA.....點都是我介紹.我好大責任的
嗯.....妳的同事既奇妙旅程又無行lu

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。