推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

Hi 我第一次

引用:
原帖由 天逢元帥 於 2011-2-1 13:36 發表
妳喜歡啦........多少都不是問題,仲緊要妳開心(代JAMES講^^)
新年前會否去到300頁呢?????

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-1 13:35 發表

儍啦.....我老公會覺得有問題的
咁見到自己女神既話..個幾10蚊都唔緊要喇..係咪先?

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-1 13:35 發表

儍啦.....我老公會覺得有問題的
岩.......唔可以比妳老公知.知道後大家都無機會再玩...7拆係一個好好好好熟的客價

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-1 13:37 發表

如果你今日晏D走..之後計埋聽朝我估都得..

引用:
原帖由 天逢元帥 於 2011-2-1 13:37 發表
嗯.....妳的同事既奇妙旅程又無行luh:" />
唔好攪老處啦.....你們在這個網上另外找女人啦

引用:
原帖由 天逢元帥 於 2011-2-1 13:38 發表
岩.......唔可以比妳老公知.知道後大家都無機會再玩...7拆係一個好好好好熟的客價
YES.......他不是蠢的..........

引用:
原帖由 phowong 於 2011-2-1 13:39 發表

如果你今日晏D走..之後計埋聽朝我估都得..
希望可以過300頁

引用:
原帖由 天逢元帥 於 2011-2-1 13:32 發表
明白....但係佢地相處後才發覺不好..都不關妳事喎
天逢哥,講到我好似同人拍拖結婚咁;我女神係Iris

相關搜索目錄: 結婚

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-1 13:40 發表

希望可以過300頁
300頁對你黎講有特別意思?

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-1 13:37 發表

會...我唔訓都幫妳推上去

引用:
原帖由 phowong 於 2011-2-1 13:38 發表

咁見到自己女神既話..個幾10蚊都唔緊要喇..係咪先?
咁我自己都有份開心興奮嫁..........

引用:
原帖由 peterpeterpet 於 2011-2-1 13:41 發表

天逢哥叫你食得唔好浪費呀

引用:
原帖由 phowong 於 2011-2-1 13:41 發表

300頁對你黎講有特別意思?
沒有嫁.....只是好性

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-1 13:42 發表

咁我自己都有份開心興奮嫁..........
岩..所以個幾10蚊冇所謂喇..$財身外物

引用:
原帖由 天逢元帥 於 2011-2-1 13:41 發表
會...我唔訓都幫妳推上去
多謝天逢哥哥先.....有網友話這板都算成功喎......是嗎?

引用:
原帖由 phowong 於 2011-2-1 13:44 發表

岩..所以個幾10蚊冇所謂喇..$財身外物
YES......................最緊要開心

引用:
原帖由 peterpeterpet 於 2011-2-1 13:41 發表

咁有1個老處比你,你唔想試下咩

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-1 13:43 發表

有你咁正又唔區!

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-1 13:43 發表

岩...........有食唔食,罪大惡極

引用:
原帖由 天逢元帥 於 2011-2-1 13:46 發表
咁有1個老處比你,你唔想試下咩
天逢哥食過幾多個處女呀

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-1 13:45 發表

多謝天逢哥哥先.....有網友話這板都算成功喎......是嗎?
梗係係喇..同埋過左300頂就應該開過個新POST會好D..唔洗D 新FANS 追POST追餐懵...

引用:
原帖由 狂奔中的綿羊 於 2011-2-1 13:47 發表
大家講緊咩呀??
Iris個新頭像好正呀
魚網絲搞到我都想打飛機
你們...綿羊仔...為何這麼遲才見到你

引用:
原帖由 peterpeterpet 於 2011-2-1 13:47 發表

有你咁正又唔區!   
大秘書真的不差嫁

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。