推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

Hi 我第一次

引用:
原帖由 phowong 於 2011-2-1 13:48 發表

梗係係喇..同埋過左300頂就應該開過個新POST會好D..唔洗D 新FANS 追POST追餐懵...
開多個新頁?這個怎樣辦

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-1 13:48 發表

天逢哥食過幾多個處女呀
一個...................

引用:
原帖由 狂奔中的綿羊 於 2011-2-1 13:49 發表

因為我岩岩先起身-.-"
O.K..........幾時放假呀

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-1 13:37 發表 新年前會否去到300頁呢?????
會,等我都谷一谷先!

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-1 13:50 發表

開多個新頁?這個怎樣辦
呢個咪得閒先過黎回下POST..主力係新POST到吹水..

引用:
原帖由 天逢元帥 於 2011-2-1 13:50 發表
一個...................
就是你老婆????????

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-1 13:39 發表

唔好攪老處啦.....你們在這個網上另外找女人啦
唉.....唔好話處丫///想搵多個好似妳咁都難啦

引用:
原帖由 ah_b 於 2011-2-1 13:51 發表

會,等我都谷一谷先!
多謝.......你們大家讚不讚成我開新頁呀

引用:
原帖由 天逢元帥 於 2011-2-1 13:51 發表
唉.....唔好話處丫///想搵多個好似妳咁都難啦
點解呀....我見到都還有幾個女人嫁

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-1 13:53 發表

邊有咁多c9好似iris你咁開放呢..

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-1 13:45 發表

多謝天逢哥哥先.....有網友話這板都算成功喎......是嗎?
成功,因為有妳識分享.家事.興趣最緊要係妳肯見網友,真有其人..如果妳肯日日都上來,我相信1000頁都不是問題

引用:
原帖由 狂奔中的綿羊 於 2011-2-1 13:51 發表

一路都放緊啦
做咩事呀
只是問問...........為何你這麼早就放假的

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-1 12:59 發表 我正考慮好不好發自慰照.....見到晒我的恥毛.陰唇,陰蒂和流出來的西水
聽日有相發?我又要!

引用:
原帖由 狂奔中的綿羊 於 2011-2-1 13:49 發表

因為我岩岩先起身-.-"
唔緊要啦,我地傾緊iris個同事,睇下有無機ja

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-1 13:49 發表

大秘書真的不差嫁
不如妳試下偷影佢d相丫....無樣.平時d番工衫都好丫

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-1 13:52 發表 多謝.......你們大家讚不讚成我開新頁呀
好似又冇咩需要喎!

引用:
原帖由 天逢元帥 於 2011-2-1 13:54 發表
成功,因為有妳識分享.家事.興趣最緊要係妳肯見網友,真有其人..如果妳肯日日都上來,我相信1000頁都不是問題
嘩....1000頁要幾多年呀

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-1 13:53 發表

可能我小上黎啦..都唔覺有,,同埋無妳玩得咁放

引用:
原帖由 狂奔中的綿羊 於 2011-2-1 13:53 發表

其實無咩所謂..
反正我地都係跟住你架啦
多謝綿羊仔先.........你們對我真好

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-1 13:51 發表

就是你老婆????????
唔係.................好耐之前的一夜情

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-1 13:56 發表

嘩....1000頁要幾多年呀
1000頁..今年9月前都得喇..如果你肯日日上黎..

引用:
原帖由 天逢元帥 於 2011-2-1 13:57 發表
可能我小上黎啦..都唔覺有,,同埋無妳玩得咁放
你見到真人重放呀...........

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。