推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

第一次中招(新版開始)

唉, 真係pk, 訓左半夜訓唔返著  

kwok138  兄,
多謝你, 我知道我既情況唔係最壞, 不過就係.....,

我今日冷凍完, 決定開始keep 住用3M... (之前冇用)
依家開始食緊維他命C,聽講食維他命C 同銨基酸都係加強免疫力的, 下個月開始食多d健康野幫幫手咁啦,
醫生叫我飲o個隻 em-源 就唔飲了,, 太太太貴啦...50蚊一支, 一支飲一日..一個星期extra $300..(佢一set 6支)
我有keep住做運動的, 之前停左唔太敢做, 因為怕流汗...醫生話溫度 + 水份就係佢生長既要素....
依家決定唔q理啦,照做...

想問下各位有經驗既巴打呢, 係咪要介口架呢? 醫生同我講好多次話唔洗介口....
不過我都係介... = =

同埋呢, 有冇聽過o的底褲要分開洗? 我冇呢...唔敢同屋企人講, 都唔知用咩籍口分開洗....但係又的確怕會害到家人, 雖然醫生同我講唔會有問題, 話o的疣唔o係X膜上, 碰到空氣就會死, 一碰到洗衣粉就死緊tim...
不過我都係擔心...

= = 我開始唔係好信依個醫生tim...

anyway, 我會對我女朋友好好架啦....一世都會 =)

相關搜索目錄: 運動

係wo, kwok138  兄, 你話阿sa 賣電視o個隻...係咩呀? for 女性o個隻?

引用:
原帖由 stanleysex 於 2007-10-30 03:17 發表
真係好唔開心, 訓唔到, 所以post一下, 大家努力吧!! 睇黎都係眼光光到天光!!
就算係,你既位置不算難搞,反而你長期訓唔到才是問題
搵個長假期去旅行

引用:
原帖由 poor 於 2007-10-30 05:05 發表
唉, 真係pk, 訓左半夜訓唔返著  

kwok138  兄,
多謝你, 我知道我既情況唔係最壞, 不過就係.....,

我今日冷凍完, 決定開始keep 住用3M... (之前冇用)
依家開始食緊維他命C,聽講食維他命C 同銨基酸都係加 ...
想問3m有咩真偽之分?

唉....呢兩日唔知係咪天氣變定身體差既關係, 個患處一直又脹又痛.......但要到星期尾先有時間去搵dr. ho......
同埋做左冷凍唔知仲著唔著到鞋, 到時真係唔知點返工.......唉.........

如肥t兄所講, 睡眠真係好重要, 唔講呢d,
長期唔夠訓都會令身體好多其他地方都有問題, 希望大家都放鬆心情去面對﹝包括埋我.....唉.....﹞

引用:
原帖由 ding 於 2007-10-30 20:11 發表
唉....呢兩日唔知係咪天氣變定身體差既關係, 個患處一直又脹又痛.......但要到星期尾先有時間去搵dr. ho......
同埋做左冷凍唔知仲著唔著到鞋, 到時真係唔知點返工.......唉.........

如肥t兄所講, 睡眠真係好 ...
大哥,嚟緊既聚會唔會嚟?

說2句,我們要加油.一定會沒有事.

yeah another meet up!!!

回復 #2975 poor 的帖子

poor 兄
under 最好用滴露浸下先洗囉, 我問過dr 話唔會一起洗都中, 但我都次次都浸下先, 始終都有個機率嘛

回復 #2962 stanleysex 的帖子

stanleysex 兄,
唔好驚住, 我蛋蛋都好鬼多一粒二粒大大粒的, 其實係"毛孔"離架, 有d係"油之粒"
有時心理作用越睇就越係好次大粒左, 所以放鬆一點

唉......一錯再錯.....上星期發現問題後又搵唔到dr. ho.....自己笠笠亂之時用左滴露同沐浴露洗腳.....
唔知係咪因為咁, 呢幾日成隻腳都好「鞋」........唔知係咪洗傷左d皮......唔知會唔會因為咁惹開晒.......
引用:
原帖由 小肥t 於 2007-10-30 23:17 發表

大哥,嚟緊既聚會唔會嚟?
好多謝肥t兄邀請....但呢排真係好亂, 冇晒心情.......﹝我自己朋友d約都推晒....﹞
先向各位兄弟講聲唔好意思......將來有機會再同大家聚........

呀魚 兄, 明白, 多謝晒你, 因為我都問過醫生都話唔會因為洗杉而有問題,
不過我都係唔放心 (
好, 多謝你啦~~

係wo, 有冇人聽醫生講過要介口呀?  (我個醫生話唔洗介口)

回復 #2986 poor 的帖子

其實我都唔知要唔要介口, 我諗唔係咁重要, 食多d有益的食物抵抗力都好d

引用:
原帖由 stanleysex 於 2007-10-29 22:27 發表
KWOK 138我的心情現在真的比你差十陪以上, 我懷疑出多了好多係陰囊, 唔知有無人出過係陰囊定我多心, 我真係唔知點算, 大家都知陰囊D再加上毛好似一粒粒, 但係好似比平時大粒, 好以真係, 如果真係就好多啦!!!!!!!! ...
stanleysex兄
有時陰囊搽過D藥.會令毛孔增大.看似是疣.
唔洗咁擔心...放鬆D心情.如果驚就去Dr檢查 一吓

各位巴打一般去Dr度,選擇做"冷凍"定係做"鐳射"
效果邊隻好???

回復 #2989 minghin 的帖子

其實冇乜分別, 但我本人覺得鐳射講求個 dr 手勢好唔好,  手勢唔好未必可以完全kill 晒d病毒, 所以返發%會高一點點, 冷凍好處我諗冇乜疤痕啩

各位兄弟
你地情況點呀?
希望大家都快d好返啦

引用:
原帖由 啊魚 於 2007-11-1 19:57 發表
其實冇乜分別, 但我本人覺得鐳射講求個 dr 手勢好唔好,  手勢唔好未必可以完全kill 晒d病毒, 所以返發%會高一點點, 冷凍好處我諗冇乜疤痕啩
疤痕反而無乜所謂, 宜家一心淨係希望可以快d好番........

不過唔知 Dr. HO 個度有冇鐳射?
同埋用鐳射會唔會貴過冷凍好多?

希望大家都可快D好番晒!!

引用:
原帖由 啊魚 於 2007-11-1 19:59 發表
各位兄弟
你地情況點呀?
希望大家都快d好返啦
呢排都希望盡量唔再去諗個D埋.....
谷埋一排又癮起......但打飛機多又怕影響到身體......
想問下大家有冇乜好方法去解決個心魔?

引用:
原帖由 ding 於 2007-11-1 20:21 發表

呢排都希望盡量唔再去諗個D埋.....
谷埋一排又癮起......但打飛機多又怕影響到身體......
想問下大家有冇乜好方法去解決個心魔?
哈哈, 我都 係, 自從恐懼症就冇乜性慾囉.....
唔打飛機咪打下機囉, 其實點會唔諗, 不過心情唔好就越來越多怪病, 我而家蛋蛋同大腿之間又生左粒大大粒的膿瘡, 成個星期都未好返.....又驚一輪.....煩

引用:
原帖由 啊魚 於 2007-11-1 20:32 發表

哈哈, 我都 係, 自從恐懼症就冇乜性慾囉.....
唔打飛機咪打下機囉, 其實點會唔諗, 不過心情唔好就越來越多怪病, 我而家蛋蛋同大腿之間又生左粒大大粒的膿瘡, 成個星期都未好返.....又驚一輪.....煩
啊魚
Dr 話小心D損口, 有機會感染到嫁

引用:
原帖由 ding 於 2007-11-1 20:11 發表

疤痕反而無乜所謂, 宜家一心淨係希望可以快d好番........

有....費用差唔多

引用:
原帖由 小肥t 於 2007-10-29 23:41 發表

i mean d人以為你會pm d 醫生資料,所以先入來吹一兩句
小肥t
D人入黎只係想要Dr Ho 地址資料,
根本無睇以前D Post .
Dr.資料講過好多次啦,
最初我入黎就睇咗幾晚,
由舊版睇到新版,
Tony兄都應該考慮吓好唔好再 PM 醫生資料俾人.
新丁該多睇睇以前D Post 多作參考.

引用:
原帖由 啊魚 於 2007-11-1 19:57 發表
啊魚
兩樣我都做過.我覺得冷凍創傷較大,
容易有水泡,比較唔方便,
但以前層做過冷凍的位置好似較少翻發.
最近做的鐳射又好似翻發多D.
但做鐳射又比較少影响日常活動喎

引用:
原帖由 ding 於 2007-11-1 20:11 發表

冷凍一般使用
位置麻煩如尿道口便多用LASER

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。