推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 ding 於 2007-11-1 20:21 發表

呢排都希望盡量唔再去諗個D埋.....
谷埋一排又癮起......但打飛機多又怕影響到身體......
想問下大家有冇乜好方法去解決個心魔?
經驗是如果你身邊有一兩個朋友 / 自己再奶一獲勁...就是收山之時
花對好多人嚟因為唔多痛.....好快就唔知死

引用:
原帖由 minghin 於 2007-11-1 21:12 發表

小肥t
D人入黎只係想要Dr Ho 地址資料,
根本無睇以前D Post .
Dr.資料講過好多次啦,
最初我入黎就睇咗幾晚,
由舊版睇到新版,
Tony兄都應該考慮吓好唔好再 PM 醫生資料俾人.
新丁該多睇睇以前 ...
TONY大哥好心
不過有時連睇POST都懶既人.....衰D講D人都唔會入嚟
佢地點樣關我地咩事?????

minghin & 啊魚 多謝你地呀, 我最煩就係近來身體做了其他手術, 所以要等過了兩星期後先可以去睇醫生, 希望無事啦, 你地而家又點呀?

伙記兄你同你太太現在相處好了嗎? 有無復出?

引用:
原帖由 stanleysex 於 2007-11-1 22:25 發表
minghin & 啊魚 多謝你地呀, 我最煩就係近來身體做了其他手術, 所以要等過了兩星期後先可以去睇醫生, 希望無事啦, 你地而家又點呀?
stanleysex兄
基本上由開始至現在己有差唔多兩年,
翻發機會都常在,
只要自己常常自我檢查.發覺有便馬上睇醫生,
最近好忙,訓得唔好,
都1個月睇一次醫生,
只希望越來越少翻發就好了,

引用:
原帖由 小肥t 於 2007-11-1 22:04 發表

經驗是如果你身邊有一兩個朋友 / 自己再奶一獲勁...就是收山之時
花對好多人嚟因為唔多痛.....好快就唔知死
小肥t
最初知到有朋友中咗唔覺得乜野咁大件事.
E家輪到自己至知痛苦,身體之痛不比心理之痛.
收山係時候,~祝大家好運~

引用:
原帖由 minghin 於 2007-11-1 22:55 發表

小肥t
試下用3m
我用左效果唔錯
同埋一定要同信得過既人買

小肥t  
慢慢習慣了.這是HK討論區的現實.

引用:
原帖由 minghin 於 2007-11-1 21:12 發表

小肥t
D人入黎只係想要Dr Ho 地址資料,
根本無睇以前D Post .
Dr.資料講過好多次啦,
最初我入黎就睇咗幾晚,
由舊版睇到新版,
Tony兄都應該考慮吓好唔好再 PM 醫生資料俾人.
新丁該多睇睇以前 ...
我都系由舊版睇到新版,因為想瞭解多
不過有時越睇越驚,因為有D人想嚇死人.

引用:
原帖由 minghin 於 2007-11-1 22:55 發表

小肥t
" 身體之痛不比心理之痛 "  --> 認同

點解3m 要搵信得過既人買呀? 有假藥咁pk ?!?

我有個問題想問下各位兄弟......你地點同老婆或者女朋友做架?
呢個病連帶套都會有機會傳染......
仲有咁咪唔使生仔???就算d患處好番......一樣係帶菌者.....

回復 #3003 stanleysex 的帖子

stanleysex

hello, 好耐無見, 你點呀???

我同老婆相處一般, 都係以前單身開心d, 有無再出去玩, 都有去玩, 去澳門玩, 質素好高,  不過只係飲酒唱k, 無叫女上房, 可能心理因素, 怕又會再有, 所以唔上房扑野好d, 可能d人覺得我好無用, 不過, 講真呀, 見過鬼都怕黑啦,

你又點呀, 有無去玩呢???

終於做完反黎.........身心都好痛..........真係好痛........
學兄弟話齋.....真係怕怕......
結婚生仔個D更加唔敢諗......

相關搜索目錄: 結婚

引用:
原帖由 小肥t 於 2007-11-1 23:01 發表

試下用3m
我用左效果唔錯
同埋一定要同信得過既人買
小肥t
3M我層經用過一盒, (效果唔好).可能係買咗A貨,
Dr Ho 都有俾咗D搽疣藥膏我,可暫時控制到疣的增大.
Dr 休假時我就搽咗幾日,等到佢開工時再睇

引用:
原帖由 minghin 於 2007-11-2 21:45 發表

小肥t
3M我層經用過一盒, (效果唔好).可能係買咗A貨,
Dr Ho 都有俾咗D搽疣藥膏我,可暫時控制到疣的增大.
Dr 休假時我就搽咗幾日,等到佢開工時再睇
仲有、經我買過咁多間,醫生開的雖然貴但有保証
試過街買的查左兩個星期冇效果,有d驚

算啦有d人係成日pm問依樣問個樣, 但係我地就係唔計較所以依編野長寫長有, 希望到我能夠生左仔後再繼續寫......................................

stanleysex
小弟非常同意.新仔近來多了.這可能是原因.

伙記1
澳門是超高班.去完知道什麼是美女.

引用:
原帖由 Tony1 於 2007-11-3 01:05 發表
伙記1
澳門是超高班.去完知道什麼是美女.
認同..一試難忘

小弟曾經有一段時間去澳門玩,媽咪記得我的名不出奇,但是連門口知客記得我的姓名.在那裡我見識過比什麼超級美女更美的美人.當時我20歲.MODEL級的美女,香港,大陸沒有得比.比選美,名模的更美.我未見過這麼美的美女.

本人係六月中去政府社會衛生科檢查,醫生檢查完之後說沒事,只不過是龜頭炎,但到現在龜頭上還是紅了一磈。已經差不多三個月還未好,想問龜頭炎會不會是這樣,完全不痛,只是紅了?還請問我可不可以去普通西醫睇?或還是其他專科

leea0231
最少應該看皮膚科文憑醫生.當然專科最好.

回復 #3018 Tony1 的帖子

dear tony

係呀, 澳門d女真係正, 不過, 人地話澳門d女個個星期都要去驗身, 唔知真唔真???

不過真係好好玩, 雖然唔上房扑野, 但係同d朋友一齊玩好開心, 因為心態唔同, 扑野以前成日玩, 反而同d朋友少見面, 因為佢地有家庭, 而家一齊去玩, 見面多o左, 反而覺得好似以前年青時一樣, 一齊飲酒一齊吹水, 都幾happy

引用:
原帖由 poor 於 2007-10-30 05:23 發表
係wo, kwok138  兄, 你話阿sa 賣電視o個隻...係咩呀? for 女性o個隻?
係FOR女性而設,預防因由HPV而引致子宮頸癌的!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。