推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

第一次中招(新版開始)

我就係肛門有的人.而家仲未好返...成日都痕到訓唔到教

大家好嗎??????????

引用:
原帖由 minghin 於 2008-3-29 08:45 發表

Tony1兄
在這幾年中.大家都俾以前好轉了.
是好的開始.以前我都1個月去睇DR Ho 2-3次.
依家己5個月無去了,但唔係百份百無事.
但總比以前好好多了.

凡事總要向前看..明天會更好.唔好灰心呀
其實都好多謝而家d av 同網上online video,日日都有新片
減少好多出外玩既動機

相關搜索目錄: Video

Dr 話如果條女有花, 用完既毛巾都會係幾小時內有毒, 有機會傳染花!但係口內同埋喉嚨比較小機會生花。

hktony 兄, 我今天 1/4 至有時間去覆診, 其實未去我都知係持續向好架, Doctor 也同意, 今天剛好用藥一星期, 都叫做好番 70% 左右啦, 所以今天 doctor 只開多 5 天藥俾我, 今次我就覺得有少少揾笨, 藥少左, 又少左 d 藥膏, 但診金就同上次一樣, anyway, 希望快 d 好 la
你又點呀??
引用:
原帖由 hktony 於 2008-3-31 23:34 發表
abcdfai:
你今日覆左疹未呀? 醫生點講呀?
應該係正面野架?...

醫生識你唔識
佢要幾多都冇計
同埋你睇過專科就知
總之冇病冇痛就好地地
咩專業人士都係咁
醫生如是、律師如是

我去睇o個個澳門蘇xx醫生,佢話中了淋球菌同衣原體,我想去找Dr. Ho. 唔知佢會唔會醫前列線炎,各位大佬比d意見.

boymac
之前這裡說過這蘇xx醫生,兄弟可以參考一下.

尋日去佐Dr Ho 度做檢查,証實無翻發.
肛門入邊只係內痔.總算鬆一口氣.
前面己有8個月無翻發.
後面就有5個月無翻發.
希望保持落去,明天會更好.

引用:
原帖由 minghin 於 2008-4-4 18:12 發表
尋日去佐Dr Ho 度做檢查,証實無翻發.
肛門入邊只係內痔.總算鬆一口氣.
前面己有8個月無翻發.
後面就有5個月無翻發.
希望保持落去,明天會更好.
恭喜晒大哥

岩岩又發然又有一粒! 沒完沒了
都唔知要搞到幾時。
每月一次, 精神都分裂啦!

剛一年個時(3月)復發,即刻做laser.....而家冇乜野....

kurtlau2005 & 小肥t
大家都在康復中,唔好灰心,
我哋要打破某些有心人說這是不治之症

引用:
原帖由 kurtlau2005 於 2008-4-5 19:37 發表
剛一年個時(3月)復發,即刻做laser.....而家冇乜野....
都是在dr lau 度做??

我得17歲...
之前同女朋友做完..過左4日發現JJ根部位有一推粒粒
現在約2星期了.. d粒粒感覺上冇多 變大又似冇
依然維持係果個位

後來我問她 係咪本身奶過野?  她大我4年的
我地返工識 因呢件事我地分左手

唉..各位大哥 有冇d醫生介紹給我..
衰在我冇咩錢 只係想搵醫生睇個安心

ps: 我本身有近視 都係果日咁岩帶左鏡眼 先之發現有呢d粒粒
       我好怕中了菜花..

引用:
原帖由 Tony1 於 2008-4-4 10:44 發表
boymac
之前這裡說過這蘇xx醫生,兄弟可以參考一下.
Tony哥,我就係睇左前面嘅貼先唔敢找他醫.我發現這個貼太遲了.不過這是一個很有用和有建設性的貼.大家可以互相鼓勵下.我覺得很慘.

我見Dr. Ho是皮膚科,而貼內很少兄弟提及佢醫唔醫前列線炎.希望大家幫幫忙,比d意見.

祝大家早日康復

皮膚科係同性病科係同一科! DR HO 係皮膚及性病科。
今日做左一粒花。每月一次, 真係慚。 DR HO 話預左我有兩三次復發。 而家希望係尾聲啦!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。