推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

第一次中招(新版開始)

都有我陪你, 希望你好翻

引用:
原帖由 superykk 於 2008-3-30 16:32 發表
我就係肛門有的人.而家仲未好返...成日都痕到訓唔到教
superykk  

你有冇驗其他(驗血), 何醫生仲有咩同你講呀!

引用:
原帖由 小肥t 於 2008-4-9 23:13 發表

我都有一粒疑似,放心,有我陪你
我同你一樣真係一年冇玩過
You should be ok, almost 5 months. You and I are quite similar, almost recovered for 5 months.   You and I have the same pace to cure.

引用:
原帖由 hktony 於 2008-4-1 00:43 發表
有一個問題︰
如果我有花,d 病毒會唔會係個口度?如果會咁同 條女kiss 係咪會傳染?
口交咪更加唔得?
有冇兄弟知道呀?
use 口交膜 when fully recovered, i don't mind i can't have the oral sex again, just the want to have a healthy life even for my gf. I don't want her throat or mouth to have hpv. I have simple protected sex, and that is good for me and my partner.

各位大哥..
你地一般發現自己有 菜花果陣..
係距離玩完既日子幾耐??
其實如果真係中左...冇理由成3個月先出-.-

唔知各位大哥既發現日係幾耐呢?

引用:
原帖由 kong1688 於 2008-4-10 17:21 發表
各位大哥..
你地一般發現自己有 菜花果陣..
係距離玩完既日子幾耐??
其實如果真係中左...冇理由成3個月先出-.-

唔知各位大哥既發現日係幾耐呢?
冇一定幾耐.有潛伏期

哦..不過大多數見到既..
都係2-3星期就出現

引用:
原帖由 stanleysex 於 2008-4-7 17:43 發表

一早已經打破左啦, 你睇舊版同新版幾多兄弟失哂蹤就知啦.
唉好似依家個袋有一粒, 唔知係咪聽日去dr ho睇睇, 我就真係沒完沒了
stanleysex兄
放心啦..總有一天會好返嘅.
對比當初己經好返好多啦.只是時間問題吧

引用:
原帖由 kong1688 於 2008-4-10 19:32 發表
哦..不過大多數見到既..
都係2-3星期就出現
有兄弟8-9月翻發都有啦.
有同無己成定局.唔好唸咁多.
盡快醫啦

引用:
原帖由 hktony 於 2008-4-7 23:59 發表

個人意見︰
為左確保冇事,猜冇諗過內痔都做左 laser 佢呀, 咁樣咪安 心晒囉!
唔好意思,內痔係咪生係大約肛門內大約2個手指節既位置呀?

仲有恭喜晒!祝早日康復!
有時間記得多d 來同大家分 ...
Dr 意見係唔好做住.盡量唔好有損口,
唔係好容易翻發(疣)仲大問題.
等2年都無翻發才去做.
佢話痔瘡唔係大問題

引用:
原帖由 kurtlau2005 於 2008-4-5 19:37 發表
剛一年個時(3月)復發,即刻做laser.....而家冇乜野....
kurtlau2005兄
你無野就好啦.
多D留意呀.保持唔翻發就無事呀

minghin哥..
多謝你先..

stanleysex
加油,明天會更好.

uku那里生东西

前两个星期去雅加达, 叫了两次鸡.
回来之后一个星期,发现kuku那里生东西
立刻看医生, 但是情况没有好转
后来又换了个医生, 医生说是梅毒.
上网查了资料, 说可以根治,
但好象不容易治,
必须看医生有没有给足够的份量的药
如果不医, 表面上的伤口会自动痊愈,
但病毒会躲在身体里面,
偶尔会发作,
梅毒会分一期,二期 以及 三期
到了末期, 会死人的
昨天打了针,下星期要再打多一次
但是好象打了针之后,今天全身会痒
先等等, 或许明天会比较好
很担心, 担心以后没法过正常生活.
和朋友说, 他们也帮不了什么忙.
一切都是自找的,
希望上天保佑,让我们都可以好起来.

对不起, 以上是用华语写的, 不太会用粤语打字,请多多包含

想请教大家, 生病了, 可以打飞机吗? 会不会有影响???

谢谢

Des. from Malaysia

引用:
原帖由 AAV-2 於 2008-4-10 09:15 發表

superykk  

你有冇驗其他(驗血), 何醫生仲有咩同你講呀!
血我有驗的~冇其他.

話我肛有內志~

引用:
原帖由 AAV-2 於 2008-4-10 08:58 發表
都有我陪你, 希望你好翻
仲有我~但我真係唔想陪~haha......算吧一切都係自找~

雖然以後都過唔返正常日子.但我覺得經過這件事,改變左好多~唔會再去玩~修心養性做其他事~

引用:
原帖由 superykk 於 2008-4-11 10:39 發表

仲有我~但我真係唔想陪~haha......算吧一切都係自找~

雖然以後都過唔返正常日子.但我覺得經過這件事,改變左好多~唔會再去玩~修心養性做其他事~
我欣賞你. 雖然你是十分痛苦,希望可以修心養性做點有意義的事, 上天一定比快D好

你翻發成點, 平時係唔係有血水出

引用:
原帖由 superykk 於 2008-4-11 10:35 發表

血我有驗的~冇其他.

話我肛有內志~
Veregen is used to treat external (on the outside of the body) genital and anal warts in adult patients.

美國FDA( Food and Drug Administration)在2006年11月初核准一項植物性處方藥品Veregen™ (Polyphenon® E),本產品的主要組成來自於綠茶萃取物,是一種局部外用的軟膏,塗抹於患部,用以治療人類乳突病毒(human papilloma virus,HPV)所引起的生殖器疣,是FDA核准的第一個植物性處方藥。

根據FDA核准Veregen™仿單資料,本品主要組成Kunecatechins是從綠茶(Camellia sinensis)茶葉中進行部份萃取而得,為含兒茶素(catechins)及其他綠茶成份的混合物。本產品主要是由兩個隨機、雙盲、Vehicle-controlled的三期臨床試驗結果,作為其療效及安全之支持證據,至於藥效學及藥理學方面並未如同化學藥一樣需要嚴謹的數據支持。

進行此兩個臨床試驗的國家包括歐洲、美國及南美多個國家,招募接近400個患有生殖器疣或肛門疣的受試者。臨床試驗設計是針對18歲以上免疫功能正常的生殖器疣患者,治療期間至16星期或全部生殖器疣完全治癒為止,結果顯示Veregen™的治癒率均高於Vehicle-controlled對照組,因而獲FDA核准上市。

Talk to Dr. Ho, even this medicine is not in Hong Kong yet

Sample Text

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 minghin 於 2008-4-10 19:51 發表

kurtlau2005兄
你無野就好啦.
多D留意呀.保持唔翻發就無事呀
thanks

引用:
原帖由 AAV-2 於 2008-4-11 13:45 發表

我欣賞你. 雖然你是十分痛苦,希望可以修心養性做點有意義的事, 上天一定比快D好

你翻發成點, 平時係唔係有血水出
前面有一粒消失左一年最近返發,去了做激光

後面的DR.HO話得一粒細粒已做激光,但我仍然感覺到痕養.....不過已不似之前的陣痕(類似陣痛一波一波地來).

引用:
原帖由 superykk 於 2008-4-12 01:07 發表

前面有一粒消失左一年最近返發,去了做激光

後面的DR.HO話得一粒細粒已做激光,但我仍然感覺到痕養.....不過已不似之前的陣痕(類似陣痛一波一波地來).
下,,kk哥
照計你好返左1年都返發-,-
你期間仲有出去玩過???

好消息wo..............

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。