推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 小肥t 於 2008-4-20 23:25 發表

首先好欣賞您不離不棄既態度
就您既問題
布O「未中+25歲打下」才有用
有用也是70%防到 (醫生講)
所以如果當時冇中+好運不是另外果30%
應該是冇hpv的
你男友既問題應該是抵抗力差
試試下一次覆診醫生有咩 ...
係啦,,我個次睇書都係咁講

建議未有性經驗同25歲以下既人打呢支野.

有女孩a_little_girl入來,支持你一下.希望多一點女友/老婆支持自己的另一半.

希望在明天!

引用:
原帖由 小肥t 於 2008-4-20 23:26 發表

都唯有信醫生
都無法唯有希望在明天!
又想問下你們要花多久才穩定病情? 才不至於每周復發!!

引用:
原帖由 chanmu 於 2008-4-21 18:56 發表

都無法唯有希望在明天!
又想問下你們要花多久才穩定病情? 才不至於每周復發!!
就我嚟講是找到一粒一直睇漏既花後才穩定

引用:
原帖由 小肥t 於 2008-4-21 19:31 發表

就我嚟講是找到一粒一直睇漏既花後才穩定
明白唔該哂!, 希望大家不再復發!

引用:
原帖由 chanmu 於 2008-4-21 20:30 發表

明白唔該哂!, 希望大家不再復發!
呢個病是因人而異
學醫生講少d上網search d野可能仲好
反正已經注定

引用:
原帖由 小肥t 於 2008-4-21 21:23 發表

呢個病是因人而異
反正已經注定
這句話是真的,search 得越多越怕! 尤其是最初知道有這個病, 看得越多自已都嚇死自已!! 現在心情己經平伏些, 慢慢接受自已是一個長期病患者!! 不過金錢上還是擔憂, 唯有左省右省!!

hktony,
你有冇出去玩呀?

引用:
原帖由 小肥t 於 2008-4-21 21:23 發表

呢個病是因人而異
反正已經注定
我非常之認同 , 我就係成日上網睇埋d 病既野,,,

睇到個人咩都驚 . 好影響日常生活

引用:
原帖由 chanmu 於 2008-4-21 21:48 發表

這句話是真的,search 得越多越怕! 尤其是最初知道有這個病, 看得越多自已都嚇死自已!! 現在心情己經平伏些, 慢慢接受自已是一個長期病患者!! 不過金錢上還是擔憂, 唯有左省右省!!
好認同你的講法 , 睇得越多會越驚 ,

不過唔好咁灰 , 呢個世界上 , 仲有好多人好慘的 .

引用:
原帖由 hktony 於 2008-4-21 23:47 發表
如果唔係之前停左搽3m,我諗都應該唔會 咁快又反發。
唔理啦..於窕點都要再搽. 好反都要再搽 2個月先得。
tony 兄

你反發原因係停左搽 3M or 再次出左去玩?

引用:
原帖由 hktony 於 2008-4-22 21:15 發表
'

z888888 / verjai,
就係有先反發。
如果仲有玩
真係不太好
佢都唔想人地陪你架
當然我自己都有心思思
但暫時仲頂得住

引用:
原帖由 hktony 於 2008-4-22 13:15 發表
'

z888888 / verjai,
就係有先反發。
其實依個係可能有d原因, 但係真係開頭係咁, 應該重要戰鬥一排, 應該翻發好少姐係咪, 係尾聲啦

引用:
原帖由 stanleysex 於 2008-4-22 23:27 發表

其實依個係可能有d原因, 但係真係開頭係咁, 應該重要戰鬥一排, 應該翻發好少姐係咪, 係尾聲啦
大哥你有冇唸過轉dr lau / dr au / dr wong

HPV既影響有時可以咁嚴重...
lhttp://chinanews.sina.com/news/2008/0413/19422634823.html

http://images2.sina.com/cnnews/n ... 08147953_Bfjtmp.jpg

http://chinanews.sina.com/news/2008/0413/19422634823.html
其中有一段 "加斯帕里醫生認為迪迪的疾病是可以被治愈的。首先每天服用合成維他命A可以在很多程度上改善病情,此前維生素A抑制疣生長的效果已在HPV病毒重症病例治療中得到了証明。" 可作參考.

樓主

可唔可以 delete 張相呀

我睇完,,覺得好核突

內容好令人不安呀

我同意Z888888 的說法?del. 張相

另想問下在這裡有沒有人用過干擾素, 功效如何? 價錢多少? 有否副作用?

有冇人比DR.HO资料我 thx
kan007007@yahoo.com.hk

引用:
原帖由 hktony 於 2008-4-22 15:46 發表

我case..
2月底開始冷凍...4月頭就已經冇野,
之前就即刻忍唔住出左去搞,..早2日就知道反發,再做冷凍
冇搽 3m and 出去玩都可能係原因。(都係自己唔夠緊張先出事)
於家都係停半年睇下點先....

亙勉 ...
應該就唔關事既, 放鬆d我試過好翻8個幾月無事都再出啦, 而且無去玩, 真係唔好話我衰, 其實你有過時帶套出去玩基本上中既機會係好少, 既然真係中左去玩都唔驚啦, 反正都有事了, 基本上反而好翻好就唔好去玩咪重實際, 未好翻反正都要比錢去睇, 更加唔驚傳比囡囡, 人地驚你重多.

好翻3個月左右就唔好去玩了, 3個月應該係好既開始, 翻發機會好低, 就過翻新生活啦, 所以我係你都而家多玩,反正都要睇同比錢冷凍, 不過一定要帶套就得.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。