推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 stanleysex 於 2008-5-15 21:03 發表

minghin兄咁你自己而家又點呀? ok了嗎?
己8個月無事了...進展OK啦

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2008-5-15 00:59 發表

我以前個個打支針又收貴$100.
比支藍色藥水我滴又貴$100.
開多一日藥又貴$100.
勁吸血囉...
當有事中招個陣, 其實個個都好心急搵醫生.
旺角行彌孰道至少幾十個招牌醫中招.
睇不睇到好醫生真係好似有師兄 ...
你唸下一個專科醫生要做左醫生+七年訓練
醫生比起律師已經冇咁搶錢
佢識你唔識.......收多d 你....世界係咁ga wor

引用:
原帖由 minghin 於 2008-5-15 08:38 發表

小肥t兄
D癬醫好未.小心D癬藥膏有類固純.
會影响疣的位置有翻發機會.
可同Dr ho 攞隻無類固純藥膏.
天氣熱汗多.要小心處理.祝你好運.
多謝先...大家咁話喇
有攞果隻藥膏.....不過好得好慢

引用:
原帖由 stanleysex 於 2008-5-15 21:01 發表

希望啦而家只係一個月姐
一定會好翻的

引用:
原帖由 小肥t 於 2008-5-15 21:39 發表

多謝先...大家咁話喇
有攞果隻藥膏.....不過好得好慢
下次去開話俾佢知.再轉另一隻藥膏啦.
我攞個隻就OK喎.

引用:
原帖由 minghin 於 2008-5-15 21:53 發表

下次去開話俾佢知.再轉另一隻藥膏啦.
我攞個隻就OK喎.
不過都冇計
勁d 我自己都買到
不過茶完好番d皮薄晒好易整損

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 小肥t 於 2008-5-15 21:36 發表

你唸下一個專科醫生要做左醫生+七年訓練
醫生比起律師已經冇咁搶錢
佢識你唔識.......收多d 你....世界係咁ga wor
最嬲佢堅持話滴藍色藥水就ok.
我問佢有無其他方法好d, 快d.
佢話不洗冷凍or其他療程.
他想慢慢醫. 拖症...
佢老味...
你要賺錢ok, 但都要醫好我先得架...
仲要騙我不好做冷凍(因為平),
騙我做個貴的電燒(仲要現在有疤痕).
佢明知lee d野好麻煩醫...
仲拖...
咁先火撚滾...

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2008-5-15 23:26 發表

最嬲佢堅持話滴藍色藥水就ok.
我問佢有無其他方法好d, 快d.
佢話不洗冷凍or其他療程.
他想慢慢醫. 拖症...
佢老味...
你要賺錢ok, 但都要醫好我先得架...
仲要騙我不好做冷凍(因為平),
騙我做個貴的電 ...
其實超過2000蚊既治療,唔係急症既,可以搵多一個醫生比較下
任何病都是

引用:
原帖由 小肥t 於 2008-5-15 23:32 發表

其實超過2000蚊既治療,唔係急症既,可以搵多一個醫生比較下
任何病都是
他果時無叫我不好飲酒又無叫戒口.
我又不知.
仲成日同人食飯, 又炸野又海鮮又啤酒.
個時發得好勁...
驚到死啦...
諗住快d搞掂...
點估到個仆街醫生真係咁仆街...

相關搜索目錄: 啤酒

有無師兄知道除左煙同酒之外.
有咩"毒野"會剌激病發, 不食得架?

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2008-5-15 23:56 發表
有無師兄知道除左煙同酒之外.
有咩"毒野"會剌激病發, 不食得?
煙直接影響
酒我試過爛醉後出過2次
其他野...我唸睇你皮膚易唔易敏感
因為戒口=少d皮膚爛出疹=少d花感染機會

引用:
原帖由 小肥t 於 2008-5-16 00:19 發表

煙直接影響
酒我試過爛醉後出過2次
其他野...我唸睇你皮膚易唔易敏感
因為戒口=少d皮膚爛出疹=少d花感染機會
我不食煙.
但返工周圍個個食...
現在無飲酒o拉...
我皮膚唔易敏感, 但現在蝦蟹都不敢食.
上個星期有人夾左一件仔龍蝦比我.
不知用咩藉口推, 食左.

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2008-5-15 16:28 發表

我不食煙.
但返工周圍個個食...
現在無飲酒o拉...
我皮膚唔易敏感, 但現在蝦蟹都不敢食.
上個星期有人夾左一件仔龍蝦比我.
不知用咩藉口推, 食左.
你睇翻之前既post就知道了, 海鮮其實無咩問題, 反而煙酒就一定有, 同小肥T講一樣煙最勁, 因為令到抵抗力低, 真係既, 好多兄弟包括我之前都係有D影響, 無食好好多.

而我都藥水同冷凍都試過, 藥水係有用, 但無冷凍咁有效, 大粒就一定要用冷凍, 激光, 電燒等, 當中冷凍比較普遍同有效, 不過過左算啦而家行翻快DD, 補翻數囉.

回復 #4287 stanleysex 的帖子

stanley 大哥

你點呀, 好耐無見, 我最近情況都幾好, 2年幾都無事, 希望大家一齊加油,

hey....各位brothers...
唔知你地仲記唔記得我呢?
看左你地之前D POST
發覺你地有D人中左招都仲出有出去玩...
看完自己都有D心灰意冷....不期然又會想下自己個男朋友會唔會都係咁....
真係好無信心 唔知仲可唔可以繼續....

引用:
原帖由 a_little_girl 於 2008-5-17 14:49 發表
hey....各位brothers...
唔知你地仲記唔記得我呢?
看左你地之前D POST
發覺你地有D人中左招都仲出有出去玩...
看完自己都有D心灰意冷....不期然又會想下自己個男朋友會唔會都係咁....
真係好無信心 唔知 ...
你係怕他有...
就算他有你都無計.
不通24小時昅住佢咩.
信不過一齊真係好辛苦.
我都試過比人咬得好緊...
真係好辛苦...

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2008-5-17 19:53 發表

你係怕他有...
就算他有你都無計.
不通24小時昅住佢咩.
信不過一齊真係好辛苦.
我都試過比人咬得好緊...
真係好辛苦...
我又沒有咬緊佢..基本上我都'不管不問'的
不過有時自己會想下就係啦

引用:
原帖由 a_little_girl 於 2008-5-17 21:53 發表

我又沒有咬緊佢..基本上我都'不管不問'的
不過有時自己會想下就係啦
所以有時靜落嚟都唸
人都是揀簡簡單單好
純品可能悶
但所以此topic上既問題都影響唔到你

我未有女朋友前出玩....冇事
反而有女朋友冇出去玩....反而有事
我曾經有唸過理得你死
反正係唔係都中左...同有少少報復心理
不過最後都冇........
因為已經好累
只係夠力攪好自己個病先

引用:
原帖由 小肥t 於 2008-5-17 23:14 發表

所以有時靜落嚟都唸
人都是揀簡簡單單好
純品可能悶
但所以此topic上既問題都影響唔到你
但可惜...
現在d女仔不會想咁簡單.
寧願短暫, 都要刺激的感覺.
純品的男人真的悶得可怕.

當真正玩到累, 先會真正想靜下來.

引用:
原帖由 小肥t 於 2008-5-17 23:19 發表
我未有女朋友前出玩....冇事
反而有女朋友冇出去玩....反而有事
我曾經有唸過理得你死
反正係唔係都中左...同有少少報復心理
不過最後都冇........
因為已經好累
只係夠力攪好自己個病先
老實講, 我中左之後.
其實好後悔.
我個個佢身体好差, 有長期病.
我都好怕野到佢.
好彩, 佢未返來.
點都好, 以後不再有第二次.
要快d醫返好.
過返正常生活.

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2008-5-17 23:32 發表

老實講, 我中左之後.
其實好後悔.
我個個佢身体好差, 有長期病.
我都好怕野到佢.
好彩, 佢未返來.
點都好, 以後不再有第二次.
要快d醫返好.
過返正常生活.
唔~~~
呢樣要問下醫生
不過我發覺醫生有時d野都是順口講
例如...冇病癥戴套做is ok
如果有戴套冇事....我都唔會響處
不過你放心
佢仲係處應該唔識"攪"你
要推一年半載應該冇問題

引用:
原帖由 Tony1 於 2008-5-10 14:15 發表
小肥t
這DR.LAI.是香港權威來的.
你說的是不是Dr Lai Cham Fai

引用:
原帖由 小肥t 於 2008-5-18 23:08 發表

唔~~~
呢樣要問下醫生
不過我發覺醫生有時d野都是順口講
例如...冇病癥戴套做is ok
如果有戴套冇事....我都唔會響處
不過你放心
佢仲係處應該唔識"攪"你
要推一年半載應該冇問題
小肥兄,
當然他們好多時都是順口講.
到你中左, 他up乜都得.
有d好d既醫生, 會叫你未好返忍下先.
不好既, 他理西理死,
之後又中, 他又可以做多d生意.
我一定叫我個個打4合1針.
不過外國有人有副作用,
過敏死亡, 我都騖佢不知打不打得.
有時d女人好煩.
知你一直有女人.
同佢一齊咁規舉...
又會諗lee樣諗個樣.

引用:
原帖由 smalljj 於 2008-5-18 23:32 發表
你說的是不是Dr Lai Cham Fai
賴博士...好野來的

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。