推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2008-5-20 14:38 發表
今次冷凍重手好多.
現在好似腫左起水泡.
係不係不好整穿佢?
有無師兄試過?
一般細既就1-2日好, 長既4-5日都已經好, 唔洗整穿佢既

上次睇dr ho話果粒唔係
但我驚驚地照用3m
果粒野竟然枯左(周圍冇腫冇紅...有用既兄弟應該知我講咩)

引用:
原帖由 stanleysex 於 2008-5-20 03:35 發表

更係唔係啦, 你睇翻之前幾頁有位兄弟就係咁衰左, 依d係會傳人, 所以一定要睇好, 疣係有好多種, 基本上全部都會傳人, 所以一發現有問題即刻去睇醫生,一個唔得睇兩個安心d, 無辦法了出得黎玩就預左, 但係要快D睇 ...
好燥咯, 當時搵醫生睇, 上網有人話有個係石x街既ok...點知去睇佢兩次都話我冇事, 仲要話唔使再睇醫生....

點知野開晒la!....屌佢老母...

跟住我去左法x醫院...俾人砍到一勁血..........到左而家去十五樓.....真係好後悔當時冇搵清楚!!

我知我唔岩.... 而家我再講乜都冇用... 如果真係惹左俾我老婆既話我真係唔知可以點面對佢 唯有希望係自己太緊張啦.... 本來一路同自己講要當冇野 一切等睇左醫生 檢查左先再算 但係尋日放工既時候真係成個人差唔多崩潰咁濟......臨急臨忙搵左個friend出黎傾.....

我都係約左dr.ho睇一睇先 我諗俾個professional既睇一睇應該會放心少少...... 不過我諗就算初步驗完冇野都冇咁快可以relax住..... 如果真係咁唔好彩中左d最大鑊既野 都起碼要等3個月先可以去驗... 呢3個月都唔知點過... 不過呢d係自己衰自己(祼)黎既 點難頂都會硬食左佢......

引用:
原帖由 hktony 於 2008-5-21 13:33 發表
今日覆疹,冇發現啦,... 好...好...好怏就會好返晒.....哈哈!
祝自己早日康復先!
再加埋我祝你早日康復啦, 我都順便祝自己

引用:
原帖由 andus 於 2008-5-21 01:35 發表

好燥咯, 當時搵醫生睇, 上網有人話有個係石x街既ok...點知去睇佢兩次都話我冇事, 仲要話唔使再睇醫生....

點知野開晒la!....屌佢老母...

跟住我去左法x醫院...俾人砍到一勁血..........到左而家去十五樓 ...
去法x醫院咪洗幾雞?

引用:
原帖由 danielma608 於 2008-5-21 09:42 發表
我知我唔岩.... 而家我再講乜都冇用... 如果真係惹左俾我老婆既話我真係唔知可以點面對佢 唯有希望係自己太緊張啦.... 本來一路同自己講要當冇野 一切等睇左醫生 檢查左先再算 但係尋日放工既時候真係成個人差唔多 ...
其實我覺得又不洗咁驚既.
我諗有戴袋中Aids機會好細.
係d椰仔同其他個d傳染性強就差d.
無傷口比d体液high到都中.
試過一次, 怕對不住人,
咁咪以後不好.
現在就算我最熟既人(工作partner, 朋友)
我都不敢講我中左招.
只係成日食藥(消炎藥)d人都覺得我無病都仲成日食藥怪怪地.
我都只係話胃藥止瀉藥.

引用:
原帖由 stanleysex 於 2008-5-21 23:22 發表

再加埋我祝你早日康復啦, 我都順便祝自己
祝lee度所有既戰友早日康復!!
我昨日去睇15摟醫生.
都問左佢有咩不食得.
佢話煙一定不得.
不過我返工周圍d人個個食.
我就食2手...
酒就少少都可以.(不過保險d都係戒埋)
其實我覺得熱氣野都不好食.
之前塊"結蕉"脫之前.
食左個老麥餐, 食完d薯條第二日,
塊"結蕉"一脫就見到一粒...
點都好, 飲食均衡一定身体健康.
咁就快d好!!

相關搜索目錄: 飲食 保險

加油啦各位c兄...
小第日日返工...
電腦都冇開過=0=

相關搜索目錄: 電腦

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2008-5-22 00:18 發表

其實我覺得又不洗咁驚既.
我諗有戴袋中Aids機會好細.
係d椰仔同其他個d傳染性強就差d.
無傷口比d体液high到都中.
試過一次, 怕對不住人,
咁咪以後不好.
現在就算我最熟既人(工作partner, 朋友)
我都不 ...
以後都唔會再去喇.... 呢個經歷實在係太恐怖....

去左睇dr.ho 佢話有可能係淋病或者係衣原體 留左尿同埋一d sample俾佢驗 要幾日後先有report.... 佢話我老婆個邊唔洗太擔心會惹左佢 因為我係當晚即刻又同我老婆做 佢話如果係過一兩日d病徵出左黎先做傳染既機會就大好多.... 當然佢話梗係唔係100%冇事 不過又唔洗太擔心 最緊要一路keep住留意下佢有冇d乜野唔舒服....雖然知道佢都係安慰我 不過聽左佢講個心都定少少...

尋日去睇完食完藥都仲係成日尿急 今朝起身到而家就好似好返好多起碼今朝係屋企去完到而家都未洗再去住...不過下面都係有d怪怪地既感覺 硬係好似有d野係尿道入邊咁... 同埋有少少覺得兩邊丸丸有少少漲漲地...再食多幾日藥睇下點先 同埋等個report出左再約dr.ho見一見.....

引用:
原帖由 hktony 於 2008-5-23 00:26 發表

唔知點解,以前冇事都唔覺呢d 野咁易中,中左識得上來呢度,先知道原來咁易中,日日都有兄弟中咁滯,真係做足安全措施都中埋,諗返轉頭自己都幾幼稚。
祝大家早日康復,共勉之!
其實我係藍領.
我好多同行都去玩.
我就極少聽人中招.
聽到個d都係比人唱出來...
其實我諗可能好多人中左招.
只係無人敢講出來.
點都好, 好返之後不好再去玩.
咁就一定無事.

引用:
原帖由 hktony 於 2008-5-23 00:26 發表

唔知點解,以前冇事都唔覺呢d 野咁易中,中左識得上來呢度,先知道原來咁易中,日日都有兄弟中咁滯,真係做足安全措施都中埋,諗返轉頭自己都幾幼稚。
祝大家早日康復,共勉之!
去玩之前都有諗過呢個問題... 但係唔知點解去玩個陣真係完全將呢樣野忘記左 要等到過左兩日先開始識驚..... 我都係黑仔架喇 第一次出去玩就搞成咁.... 而家望就望今次大步覽過..... 不過我呢排勁黑仔 怕且都冇咁好彩架喇....

今日又好似覺得好返好多 唔知係咪錯覺.... 不過dr.ho都係話食3日藥就差唔多好 佰係個療程係要食一個星期既..... 希望快d冇事啦.....

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2008-5-23 00:50 發表

其實我係藍領.
我好多同行都去玩.
我就極少聽人中招.
聽到個d都係比人唱出來...
其實我諗可能好多人中左招.
只係無人敢講出來.
點都好, 好返之後不好再去玩.
咁就一定無事.
我身邊都有d人有出去玩  我又係從來都冇聽過話有人中過招既... 不過而家諗返轉頭 分分鐘係有人中過招不過冇講出黎.....

我真係唔敢再去.... 今次呢個教訓對我黎講太大喇.... 我有少少覺得自己拎左條命出黎玩咁既感覺...

引用:
原帖由 danielma608 於 2008-5-23 09:34 發表

我身邊都有d人有出去玩  我又係從來都冇聽過話有人中過招既... 不過而家諗返轉頭 分分鐘係有人中過招不過冇講出黎.....

我真係唔敢再去.... 今次呢個教訓對我黎講太大喇.... 我有少少覺得自己拎左條命出黎 ...
我可以講, 我個行10個有8個會去玩.
仲要係玩得密個d, 一星期上去兩三晚.
上面仲易中招.

中左招你同熟人講,
他又幫你不到, 又分分鍾同第二個講...
咁不同人講仲不洗咁麻煩.
所以分分鍾身邊好多人都係...

有冇人可以pm dr ho資料比我呀,
我懷疑我中左招呀

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2008-5-23 22:56 發表

我可以講, 我個行10個有8個會去玩.
仲要係玩得密個d, 一星期上去兩三晚.
上面仲易中招.

中左招你同熟人講,
他又幫你不到, 又分分鍾同第二個講...
咁不同人講仲不洗咁麻煩.
所以分分鍾身邊好多人都係 ...
所以都是要靠自己

引用:
原帖由 小肥t 於 2008-5-25 00:58 發表

所以都是要靠自己
好煩呀.
我條女個doctor話她不可以打4合1針...
即係話我一定要好返.
不可以野到她.

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2008-5-25 02:10 發表

好煩呀.
我條女個doctor話她不可以打4合1針...
即係話我一定要好返.
不可以野到她.
兄弟
有d野你真係要面對現實

引用:
原帖由 小肥t 於 2008-5-25 02:58 發表

兄弟
有d野你真係要面對現實
小肥兄:
你指乜野面對現實?

stanleysex
暫時還OK.轉眼間幾年了.
BLACK_SARENA
我以前做工程的.所以明白同事去玩的道理.
hktony
不是容易中,是看運氣.

相關搜索目錄: 工程

賴博士,非常好,性學博士,曾接受各大傳媒訪問.學歷很勁,但不是註冊西醫.嚴格來說是一名中醫,沒有西醫牌.或者是黃綠醫生.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。