推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 hktony 於 2008-10-10 01:59 發表
下個星期又要去睇下 dr.ho
例下檢查,已經一個多月冇去啦!
Tony:
我都成一個幾月無去.
聽朝起到身就睇下book不book到下午.
book不到就要下星期.

引用:
原帖由 hktony 於 2008-10-10 02:03 發表
好像多左幾個新兄弟!
大定小心d 呀!
咪亂來呀!
再忍忍忍忍呀!
Tony:
你試下去"香討"引人入性版.
lee度版主都好似有係個面吹水.
勁多人有多個性伴, 又一夜情.
不戴袋大有人在.
可能真係一直都有好多人中左.
只係無人敢講, 同可能d病未發出來.
尤其d女, lee度咁耐好似得1~2個姊姝出post.
我不信只有男中無女中.
lee度大部份兄弟都係去滾野返來.
其實有多個性伴同時常一夜情個d吹個陣多數不戴.
做個陣都不一定戴.
我地去滾反而一定會戴袋.
他們仲危...
lee排lee度真係多左人出post.
只係d人未中過/未發出來, 先不知有幾大獲.

祝大家都早日康復~今日小便冇咁痛了~^^

大家唔知可唔可以簡短咁講下開始到以家O既流程係點架呢??

Hello new man, 你好, 我的warts 都生得好金, 醫藥費都唔少, 你可以睇番我d post, 我而家係個肛口重未好, 同你jj 口一樣難攪因為至濕至陰既地方, 我好同情你, 果度我諗係做手術最痛的地方了, 我肛口肛內打麻醉都可以頂住, 做電灼時及做完之後都唔多痛, 反而冷凍肛口一般都痛, 電灼埋口比冷凍快一倍, 可能因為直接燒熟, 唔駛冷凍後死皮再損口及埋口, 不過有時大便太大舊又會弄損, 都幾煩, 一定要多菜多果去滑腸先叫ok d. 記住如有未好的地方, 切記唔好有其他地方有損口, 損口位好易被野到, 我的大比那3粒就係咁野到, 叫dr 比d消炎膏早晚查一d係3角位及jj 任何肉貼肉磨擦到的地方, 安全多d. 祝早日康復!

引用:
原帖由 hktony 於 2008-10-10 02:01 發表

祝你早日康覆,
我生係袋袋,
已經冇事成 3個幾月啦!
tony 你好,

你帶出我幾個問題想問好奈了, 其實疣生係袋度機會大唔大? 因我中咁多位置都沒有在袋表面上? 會不會痕? 同埋你的位置是不是長期貼住d肉? 因為袋上面都係毛同肉粒, 好難分的, 是不是用手感去突出來的東西? thanks!

回復 5459# 的帖子

chiyau2008 ~ 多謝你o既分享~~
咁jj口可唔可以電灼架le ? 我用冷凍冇用麻醉~做用第一日好痛~"yuk"到佢小小都超痛~~小便係仲痛!!第二日好返好多 ~ 差唔多好返9成~!! dr ho 話肛口同jj口 o個o的位置比較難攪~ 但我想問你肛口o個o的位置復發左幾多次?? 同埋做完電灼之後有冇用3M ?? dr 話我jj口做完要用3m ~ 但我唔敢用3m , 因為睇o的兄弟講話容易損...加上jj口o的肉咁幼"亂"我驚會超痛~~

chiyau2008 講得好o岩"切記唔好有其他地方有損口, 損口位好易被野到"
各位兄弟要留意!! 我就係jj口損左所以野埋o個個位!!

引用:
原帖由 hktony 於 2008-10-11 00:26 發表

花係比較有角質既感覺,比較硬、按上去少少痛
其他肉粒係平較平滑,比較"冧"同埋都唔會痛
Tony:
係不係粒野周圍都硬埋? 按上去少少痛.
我之前就係咁, 都只以為暗倉.

引用:
原帖由 NEW_MAN 於 2008-10-11 00:46 發表
chiyau2008 ~ 多謝你o既分享~~
咁jj口可唔可以電灼架le ? 我用冷凍冇用麻醉~做用第一日好痛~"yuk"到佢小小都超痛~~小便係仲痛!!第二日好返好多 ~ 差唔多好返9成~!! dr ho 話肛口同jj口 o個o的位置比較難攪~ 但我想問 ...
冷凍小小痛醫生都不會用麻醉.
你生係尿道口當然痛啦.
我幾年前比條女野左"非林".
柯d尿紅色, 又成日急.
柯尿痛到仆街...
不只JJ口痛, 條JJ入面(尿道)都痛.

嘩, 15/F醫生叫你咁做你都不聽.
叫你做完要用3m, 你又唔用.
佢叫你點做你就點做.
佢不會老點你.
搽3m係用來防止返發.(15/F醫生無同你講?)
搽得多係容易損.
所以不可以搽太多.
佢叫得你搽就痛都要搽.
隨非你不想好.

引用:
原帖由 hktony 於 2008-10-11 02:01 發表
BLACK_SARENA

你睇完醫生未呀!
Tony:
未呀, 日日中午先起身
無出街, 屋企又有人.
不方便打電話.
明日搞埋屋企件"白事".
下個星期先去睇.

引用:
原帖由 hktony 於 2008-10-11 02:01 發表

如果3m 你又成日紅又痕..感覺唔理想
可以問 醫生 要第二隻冇咁勁既藥。
3m 又真係唔係人人都受到。
我自己就感覺唔好。
都不係既.
茶得耐(1~2個月)d皮膚適應左會好好多.
我都係咁.
茶得多(厚)一定損.

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 hktony 於 2008-10-11 02:08 發表
其實由各位兄弟上來傾既頻密程度。
基本上可以估到大家既 康復程度係好既。
當然會有一兩個特別難搞。
我覺得係因為個人既 皮膚質素 有較大既關 連(除左再去玩果類)
仲有就係煙酒 +飲食習慣 + 運動習慣。
我自己 ...
好不好得返最重真係lee3樣:
玩, 煙, 同酒.

相關搜索目錄: 飲食 運動

回復 5464# 的帖子

BLACK_SARENA兄~~
有道理  ~~ 但e生睇我所有位都冇復發即像~ keep 得幾好~ 我問佢可唔可唔3m住 ~ 佢話可以~ 因為佢話唔係一定要3m ~ 3m係用黎防止復發 ~ 佢建議如果第一次冷凍完都冇再復發可以唔駛用 ~ 如果有復發的話 , 第二次冷凍完就一定要用 !! 所以佢左我都未用過就係咁 !! 不過佢建議今次jj口就要用 ~ 因為佢話比般位置較容易再有 ~ !!  唉...有左個病之後真係改變左我好多 ~
而家日日11點幾訓 , 7點幾起身 ~ 一星期做3次運動 (做個半鐘運動) ~ 每晚飯後都食生果 ~ 好彩本身我唔食煙 , 酒以前食飯都可能飲一兩杯 , 而家真係唔敢飲了 ~ 女朋友接受左我個病(當然唔知我真相) , 佢話等我快o的好~ 我覺得我好對佢唔住 ~ 過左今次我知道自己應該點做 ~ 唔會再行差搭錯 ~

各位兄弟加油丫~~ 之前睇返o的history 伙記 , mochilo等等都康復哂~ 我地要向住呢個目標進發 ~ 我會定期上來update情況~ ^^ ~

相關搜索目錄: 運動

煩惱問題

我已看了三個醫生,1 是家庭醫生2. 衛生科 3. 專科醫生- 張X達.
衛生科要10 月底才有結果(驗血),專科吃了2 天藥 ( 2 weeks 藥),但JJ去完小便後JJ 咀口還有拿住痛,表面沒有生野,要去睇Dr.Ho ( 聽上面的brother 話好好),還是再看 張X達. ? 大家有沒有我這個情況? 我在8 月19 日開始,我以為是普遍尿道發炎......   . pls help ...

各位努力,加油呀!明天會更好.

各位大哥, 小第剛驗出中左疱疹及衣原體, 不過唔信(唔敢相信), 十五樓係咪有得救???? 我本來都半年冇玩, 點知上星期一驗, 原來中左招~~~~~ >< 急!!!!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。