推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

第一次中招(新版開始)

係咪中左疱疹就一世跟住我唔走????? >< 我想死, 救命~~!!!!! 我發誓今次醫得好, 我唔再叫, 唔再One night stand.....~~!!!!!!!!!

引用:
原帖由 johnwong111 於 2008-10-12 23:31 發表
各位大哥, 小第剛驗出中左疱疹及衣原體, 不過唔信(唔敢相信), 十五樓係咪有得救???? 我本來都半年冇玩, 點知上星期一驗, 原來中左招~~~~~ >< 急!!!!
johnwong111~ 你好~
你係邊到驗架 ?? 同埋呢半年冇玩 , 但係有冇病徽出現 ???  點都好唔駛驚~跟醫生指示,有得醫o既~~唔好拖~
我都想知衣原體係點...~ 中左會唔會冇病徽~

引用:
原帖由 johnwong111 於 2008-10-12 23:35 發表
係咪中左疱疹就一世跟住我唔走????? >< 我想死, 救命~~!!!!! 我發誓今次醫得好, 我唔再叫, 唔再One night stand.....~~!!!!!!!!!
老友:
疱疹我都check到有.
不過我就從未發過.
無得斷尾.
曬太陽+不夠睡好易返發.

回復 5473# 的帖子

我今天終於上去找15/F, 見到帶眼鏡姊姊,醫生和她都好好人,他說我可能是非淋病尿道炎,但我已經吃緊抗生素,不能test 尿,JJ都好不舒服,左右兩邊春袋都有小小痛,不知是否正常。
好彩不是梅仔,疱疹

各位兄弟加油丫~

引用:
原帖由 minghoho 於 2008-10-13 19:20 發表
我今天終於上去找15/F, 見到帶眼鏡姊姊,醫生和她都好好人,他說我可能是非淋病尿道炎,但我已經吃緊抗生素,不能test 尿,JJ都好不舒服,左右兩邊春袋都有小小痛,不知是否正常。
好彩不是梅仔,疱疹

各位 ...
minghoho~~ 非淋病尿道炎都好~有得醫o既~~加油!!! 咁dr ho 仲有冇開抗生素比你食?

引用:
原帖由 johnwong111 於 2008-10-12 23:35 發表
其實世界上有好多病都是終身的
例如水痘
終身潛伏
到老左可能變成生蛇
唔通你由3歲驚到80歲
唔好俾「終身」、「冇得斷」嚇親
對疾病多d認識會對你好d
同埋亦係一個機會學下唔好理人地不合理既目光
對好多人嚟講你是抵死的,亦冇興趣深究斷尾定點
你又唔係問果d人借,理q佢地喇

引用:
原帖由 NEW_MAN 於 2008-10-11 00:46 發表
chiyau2008 ~ 多謝你o既分享~~
咁jj口可唔可以電灼架le ? 我用冷凍冇用麻醉~做用第一日好痛~"yuk"到佢小小都超痛~~小便係仲痛!!第二日好返好多 ~ 差唔多好返9成~!! dr ho 話肛口同jj口 o個o的位置比較難攪~ 但我想問 ...
肛口已番發3次, 係不斷番發唔好,電完點都有一粒生番出來, 但又唔係好同位置, 可能同大便整損有關, 真係痾幾大的便都要控制好d. 唉. 有時重痕, 一痕就係番發...... 你jj 口應該唔會太易損的, 表面疣只是范圍唔大一兩次冷凍都ok, 我jj 冠度最頑強果個位置的都係兩凍一熱攪掂. 當然電燒比冷凍好, 不過一定要打麻醉針, 你那裡不好打, 如打落去一定係終極痛苦, 比打jj 任何位置都痛. 3m 到目前dr都未提過更冇比我用, 一直係比洗傷水, 同消炎膏, 抗生素, 希望你早日好番, 永不番發啦.

引用:
原帖由 johnwong111 於 2008-10-12 15:31 發表
各位大哥, 小第剛驗出中左疱疹及衣原體, 不過唔信(唔敢相信), 十五樓係咪有得救???? 我本來都半年冇玩, 點知上星期一驗, 原來中左招~~~~~ >< 急!!!!
你有咩病徵?? 點解突然會去test?? 係邊度test? how much?

另外不翻發基本上是無事.

引用:
原帖由 小肥t 於 2008-10-13 15:18 發表

其實世界上有好多病都是終身的
例如水痘
終身潛伏
到老左可能變成生蛇
唔通你由3歲驚到80歲
唔好俾「終身」、「冇得斷」嚇親
對疾病多d認識會對你好d
同埋亦係一個機會學下唔好理人地不合理既目光
對 ...
全部講得岩!! 自從有左依個病後我覺得做人開心去面對就好了.

引用:
原帖由 chiyau2008 於 2008-10-14 18:09 發表

肛口已番發3次, 係不斷番發唔好,電完點都有一粒生番出來, 但又唔係好同位置, 可能同大便整損有關, 真係痾幾大的便都要控制好d. 唉. 有時重痕, 一痕就係番發...... 你jj 口應該唔會太易損的, 表面疣只是范圍唔大一 ...
Chiyau:
我現在少肉, 多數食菜同魚.
多飲水.
大便極之暢順.
基乎不洗用力.
咁就不會all損.
你係不係小食菜同小飲水呀?

今日我都上左15/F.
比15/F醫生check左前面同後面.
佢話我已經4個幾月無事, 應該無咩野架啦.
話久不久check下就ok.
即係叫我不洗上去咁密.

lee樣係佢最好既.
不會叫病人成日上去覆診(賺錢).
今次無藥, 診金$400.

今次都傾左一陣計, 問左d野.
1)我問左我條疤痕應該點攪?
佢話不係咁緊要不洗攪.
佢意思話要攪都要好大工程.

2)問左佢點知d粒粒係不係疣?
不過佢答完, 我m不係好明.

3)現在好似我咁只係前面有, 會不會野到後面同肛內?
佢話如果無攪後面(性行為), 應該無咩機會野到.
佢話如果野到後面會好痕.

4)係不係不可以生BB?
佢聽到都幾大反應咁話可以.
正常無事1年就可以, 佢話穩陣就1年半.
佢話我現在幾個月無事呢, 戴套都可以做.
佢話建議女朋友/老婆去打4合1針.

5)咁3m仲洗不洗茶?
佢話過左3個月可以不洗茶.
如果茶咁耐m仲有生, 咁3m應該起不到作用,
無就都可以不洗茶.

其實有d野不記得問...
好似珍珠疣同椰仔既分別.

相關搜索目錄: 工程

有無兄弟有睇過"葉榮X"?
出面有兄怒吼  :

Xocat Forum » Sex Education性知識»葉X根受害人

http://forum.timway.com/f/thread-220768-1-1.html

相關搜索目錄: 性知識

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2008-10-17 19:19 發表
今日我都上左15/F.
比15/F醫生check左前面同後面.
佢話我已經4個幾月無事, 應該無咩野架啦.
話久不久check下就ok.
即係叫我不洗上去咁密.
lee樣係佢最好既.
不會叫病人成日上去覆診(賺錢).
今次無藥, 診金$40 ...
好野BOR 師兄 今次問左咁多問題...哈哈

我都正想問DR HO 關於珍珠疣同椰仔既野.....但係成日都唔記得問  HAHA

引用:
原帖由 hktony 於 2008-10-18 00:30 發表

又一個好消息!恭喜曬!
Tony:
你都好似同我差不多無事咁耐.
你有無上去15/F?

引用:
原帖由 KK2534 於 2008-10-18 00:44 發表

好野BOR 師兄 今次問左咁多問題...哈哈

我都正想問DR HO 關於珍珠疣同椰仔既野.....但係成日都唔記得問  HAHA
KK:
如果自已mkeep得好, 我m不會個個月上去.

下次可能係聖誕先去.
其實自已check住應該ok.
一有發現先上去凍左佢,
雖然15/F算係平, 但成日上去都有點頂不順.

咁你下次幾時上去?
一係你下次問佢, 之後返來分享.

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2008-10-18 01:11 發表

KK:
如果自已mkeep得好, 我m不會個個月上去.
下次可能係聖誕先去.
其實自已check住應該ok.
一有發現先上去凍左佢,
雖然15/F算係平, 但成日上去都有點頂不順.

咁你下次幾時上去?
一係你下次問佢, ...
我應該等D藥膏用完就上.....其實差唔多了 - -         我會記住問  HAHA

請問怎樣有效治療龜頭炎

已看過張*達及15f,一熱些少就復發(有好多像脫皮的物體)

引用:
原帖由 mk0089 於 2008-10-18 20:21 發表
請問怎樣有效治療龜頭炎

已看過張*達及15f,一熱些少就復發(有好多像脫皮的物體)

你都係去睇醫生把啦.
lee度全部都係病人, 無醫生.

想上15/F

小弟個龜頭最近經常發炎,好番轉個又再發,煩到痺,早幾日去過嘉賓大廈果度睇果個徐X平,佢有叫我徐褲睇"細佬",睇完佢話我冇事,我話想驗血,佢又話冇咁必要..................淨係俾左d消炎藥同埋d維他命我,收我$500,而家個細佬又發炎,所以我想去15/f搵Dr. Ho救救我,
我好想問下呢度d師兄............我從未上過去,去之前需唔需要打電話去預約,定係直接上去呢?我想星期ニ去,乜時間最好,thx

引用:
原帖由 benlai98 於 2008-10-19 00:44 發表
小弟個龜頭最近經常發炎,好番轉個又再發,煩到痺,早幾日去過嘉賓大廈果度睇果個徐X平,佢有叫我徐褲睇"細佬",睇完佢話我冇事,我話想驗血,佢又話冇咁必要..................淨係俾左d消炎藥同埋d維他命我,收我$500,而 ...

你睇個個好似求其左d...

15/F要打電話去預約.
資料不好問, 自己搵.

有無師兄可以講下龜頭炎係點?
龜頭炎係:
"龜頭入面發炎"定係"龜頭表面發炎"?

我係龜頭表面發炎.............

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。