推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

第一次中招(新版開始)

請問誰有治好龜頭炎的經驗?去看15/f 定別的醫生?
可以分享下嗎?

各位C兄..唔知有冇人記得我-.-
話說 我左手 食指 指甲邊生左粒 疣
起初 以為冇咩野..點知有一次 CUT指甲果時順手 CUT果粒野
只知係一堆 硬皮咁既野.. 我CUT哂之後個幾星期左右...
發現粒野 大粒左..依家睇落去粒野表面 有好多 啡色一條條既野..俾D硬皮包住

死喇...  唔知有冇C兄生過呢D咁既野...
D硬皮 依家生到 指甲邊 起哂成舊野咁><
想問下醫呢D 係咪又要幾錢$-.-
我真係冇哂錢再搵DR HO......

引用:
原帖由 kong1688 於 2008-10-25 06:49 發表
各位C兄..唔知有冇人記得我-.-
話說 我左手 食指 指甲邊生左粒 疣
起初 以為冇咩野..點知有一次 CUT指甲果時順手 CUT果粒野
只知係一堆 硬皮咁既野.. 我CUT哂之後個幾星期左右...
發現粒野 大粒左..依家睇落去粒 ...
冇哂錢都要諗掂佢.
拿拿聲搞掂, 無咁長手尾.
一野開就麻煩啦.

早兩日懷疑jj口位上次做冷凍附近o既位置出現一粒新o既位置 ~ 跟住上左15 / F 睇~ dr ho 話唔似 , 應該唔係 ~ 不過佢都話如果驚 ~ 隱陣o的可以冷凍埋佢 !! 結果做埋佢~ 不過今次唔痛 ~ 記得上次jj口做係痛到pk ~ 今次好好多~ 完全唔痛~~ 希望o個粒唔係la ~ 不過我都當佢係重新計過時間la ~! 跟住check其他位置都冇反發過 ~~  ! 今次dr ho 淨係開左o的藥膏比我~ 佢話如果冇發炎其實可以唔駛食藥~ 同埋食咁多藥唔係太好 ~ 希望今次係最後一次!!加油~!! 各位加油!~!!  都想問問如果肛門生左自己點check ~ 因為睇chiyau 兄post ~話可能推油野到 ~ 中招後我都有去推過油(當時未知中招) ~~  會唔會痕 ? 有咩感覺 ?

昨日舊位有一粒疑似...
不肯定.
今日又好似無左.
都不知係個d...定係毛狼...
觀察埋今個星期先.

引用:
原帖由 pckh123 於 2008-10-9 14:44 發表
我都係中左珍珠, 做左兩次冷凍,都仲係有時會細細粒出下... 好煩.  條女知道佢會有機會中,冇怪我(可能我話佢聽識佢之前野落,唉..過到骨就算,以後真係唔玩,真係忍唔住最多叫佢打過飛機算..).  希望快d好,同埋真係希望佢 ...
星期五冷凍第三次,今日星期一都仲會有粒新珍珠起jj莖部...好x煩, 我諗好大原因禽晚成兩點先上床.....今日又7點起身...  真係要多d休息先得...

引用:
原帖由 NEW_MAN 於 2008-10-26 19:39 發表
早兩日懷疑jj口位上次做冷凍附近o既位置出現一粒新o既位置 ~ 跟住上左15 / F 睇~ dr ho 話唔似 , 應該唔係 ~ 不過佢都話如果驚 ~ 隱陣o的可以冷凍埋佢 !! 結果做埋佢~ 不過今次唔痛 ~ 記得上次jj口做係痛到pk ~ 今次 ...
NEW_MAN 兄,

冷凍唔好可以考慮電灼, 效果幾好, dr 手法好好, 做過兩次都幾乎冇咩疤痕, 佢話d疣只在表皮, 唔需要傷害深層皮膚, 就同察損左一樣, 咁當然有傷口, 呢個就係關鍵之一, 你有可能埋口時期有損口, 再比其他位置甚至同位未死d疣入侵番, 所以成日起度番發, 好似打交咁, 你打佢3拳, 佢還拖兩拳, 一直如是直到佢比你打死晒, dr 有時會重手d, 貪心d, 凍勁d, 不過如果你有多過一患部位, 咁就唔係太著數, 因為傷口大左損口機會大了, 消炎膏可以幫下手但唔100%有效抗疣菌, 反而最重要係一埋口就覆診再凍或電佢, 唔好比佢有時間機會生長... 肛門相當麻煩, 電灼方法比較有效, 冇冷凍完的痛, 又唔駛理有冇疤痕, 你如果有推油推過屁股, 我建議你叫dr 幫你探肛check 下, 你可能都已經check 過肛口, 你就check 埋入面個幾cm, dr 會用工具check 得好清楚的, 不過姑娘會入埋尼幫手, 你要有心理預備.

I have this pee pain problem for quite a few month, I was so worry everyday and yesterday I went to Dr. Ho check and he said i m fine, probably just "fat Yim",  he gave me some pills but then I also request to have a blood test. Today, he replies me saying that I dont have any HIV disease or Mui virus. Is it that fast that they can hv the blood test report in a day?

I dont play very often, maybe 5-6 times in a yr, everytime when i go play, I use a condom (not for Blowjob tho). Also, the last time i went to play was in Sept, should I go check again in Dec just to make sure? Or m I just worrying too much? I swear I wont go play again....sigh....Thanks alot for your help...

引用:
原帖由 hktony 於 2008-10-28 23:59 發表

你冇事呀麻!
希望你安然度過!
我仲未去睇呀!
不過自己身體狀況好好!
應該冇事,我一個星期都做幾次運動。
有時間你都做下啦!幾累都抽下時間跑下步啦!
Tony:
無端端有粒紅色(毛狼發炎), 好似上次15/F醫生話敏感咁.
茶左d消炎藥膏, 好似好左d.
不過有d怕係...
睇多幾日點先.

相關搜索目錄: 運動

好快又一年, 係依度4年都黎緊了, 希望各位快d好翻啦

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2008-10-30 02:26 發表

Tony:
無端端有粒紅色(毛狼發炎), 好似上次15/F醫生話敏感咁.
茶左d消炎藥膏, 好似好左d.
不過有d怕係...h:" />
睇多幾日點先.
始終有過係成日疑神疑鬼, 我有時果度有少少痕即刻想到係咪又生番, 唉..其實一年計都唔番發就ok, 可以的話就飲多d意米水, 係寒涼d不過皮膚好有幫助.

相關搜索目錄:

各位C兄,

我應該中了庖疹2型, 可否解答

1/ 如何護理
2/ 清潔/內衣處理
3/ 可以生仔嗎?
4/ 潛伏期?
5/ 病徵? (我應八月中中招, 9月初驗血無事, 但依家有病徵)

TKS!!!!

相關搜索目錄: 清潔

引用:
原帖由 chiyau2008 於 2008-10-31 09:15 發表

始終有過係成日疑神疑鬼, 我有時果度有少少痕即刻想到係咪又生番, 唉..其實一年計都唔番發就ok, 可以的話就飲多d意米水, 係寒涼d不過皮膚好有幫助.
不知點開口叫亞媽煲.

引用:
原帖由 stanleysex 於 2008-10-31 06:04 發表
好快又一年, 係依度4年都黎緊了, 希望各位快d好翻啦
Stanley:
你好似好耐無講你病情.
點呀?ok嗎?

引用:
原帖由 hktony 於 2008-11-1 01:42 發表

好簡單,
你話呢排皮膚比較敏感/天氣轉 ,
聽同事講薏米水幾好,
不如煲來試下囉。
飲完勁贊好飲,
媽子一定開心會再煲。
其實意米水點整架..????   我都想學 = =  

做咩無拿拿學人食煙牙 師兄....唔好攪到好似我咁牙  戒唔到....

各位C兄,
唔好意思! 因剛看見自己有庖疹, 心急唔記得打照呼!
我去年有疣, 找了15/F, 八個月無出.

八月中因要帶客去, 一齊去了布吉, 沖涼時少姐用下面擦, 擦到JJ我就推開(怕死), 但JJ都點到下面五,六秒. 最後用手.

九月初, JJ發紅, Dr. Ho給了敏感藥, OK, 之後我又驗血, Negative.

其後不斷有JJ炎, 不停找Dr. Ho. 十月尾有明顯庖疹病徵, 現等report.

希望各C兄指點一下小弟
1/ 如何護理, 平常要注意乜?
2/ 清潔/內衣處理
3/ 可以生仔嗎?

相關搜索目錄: 清潔

引用:
原帖由 95555052 於 2008-11-1 17:26 發表
各位C兄,
唔好意思! 因剛看見自己有庖疹, 心急唔記得打照呼!
我去年有疣, 找了15/F, 八個月無出.

八月中因要帶客去, 一齊去了布吉, 沖涼時少姐用下面擦, 擦到JJ我就推開(怕死), 但JJ都點到下面五,六秒. 最後用手 ...
生仔係可以, dr ho同睇電視都有講, 最重要係你要好翻哂後等多一年咁就安全d

庖疹唔係一世咩? 可以醫架?? 綱上話多年後都可復發?

另外請問感染途徑是乜? 我之後望少姐下面, 唔見有傷口, 所以唔知點野到?

引用:
原帖由 95555052 於 2008-11-2 18:53 發表
庖疹唔係一世咩? 可以醫架?? 綱上話多年後都可復發?

另外請問感染途徑是乜? 我之後望少姐下面, 唔見有傷口, 所以唔知點野到?
老友... 如果唔見傷口等如無...
都不會咁多人中招...
99%係去洗野...

引用:
原帖由 hktony 於 2008-11-2 20:47 發表

呢個網頁 你睇下點整薏米水啦!
http://mihokitchen.mysinablog.com/index.php?op=ViewArticle&articleId=463661

心情唔好,咪學下人抽囉!
h:" />h:" />h:" />h:" />
Tony:
仲咩學壞呀?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。