推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 95555052 於 2009-1-20 17:46 發表

可以人工受孕嗎?
下次我去問下dr ho la, 我都同你差不多處竟, 但你話你重比我大, 咁你太太同你大約幾大?

上星期日又翻發了, 今日又去冷凍, 不過今次dr ho輕手d, 咁樣就唔洗大袋過年咁辛苦, 但因為係屎道所以又要接受點苛尿都開大花了, 最難受, 真係要日日著深色褲了, 以免被人睇到苛濕哂條褲, 真係好慘咁大個人重............, 另外講比大家知如果尿道做冷凍, 會感覺到冷凍後尿道會隔一陳有d空氣係尿道爆既感覺, 真係哎............4年快到我都唔知點講................

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2009-1-19 16:11 發表

我不好得你幾多.
但點都要積極同樂觀面對.
BLACK SARENA兄你而家點呀? 重有其他兄弟呢???

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-1-21 22:09 發表

BLACK SARENA兄你而家點呀? 重有其他兄弟呢???
我今日先再去做電灼, 打針果下真係幾難頂...
個醫生同我講佢腳板都生左扁平疣, 做左4次都再發...
唉...希望我唔會啦...

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-1-21 22:09 發表

Stanley:
不好叫我兄.
我細你地至少十年.

我剛剛工作上沖刺左個半月...
所以lee排少左上來.
剛剛搵夠過年份家用.
今日收爐啦.
約左明日上15/F.
無咩野, 上次凍完後又無事啦.
上去比佢check點都安心過自已check.
其實一返發就整走佢.
咁就越來越近終點架啦.
小肥兄都好似無來了.
不通忙結婚?

相關搜索目錄: 結婚

引用:
原帖由 coffee333444 於 2009-1-19 19:38 發表
各位師兄,我上一個月證實生花花............咁我就去睇政府.......佢幫我搽藥水好拿好痛.........有無師兄經政府睇好左?有私家醫生說........政府D藥水比3M 還好........有無師兄有3M 醫好了?我好想試......因為 ...
看過話疣在皮膚上2年唔發就會死, 你一定要戎煙

引用:
原帖由 mk0089 於 2009-1-21 21:02 發表

我係有精神病!現在巳睇了三個月精神科!
我都唔想疑神疑鬼,你以為我去睇病不要用錢!我每月支出很大食藥都食窮!

有得俾我簡,我都唔想在這喵ost=有病!
我有乜踩到你呀!你唔係我又點知我冇事冇幹係到叫 ...
不好鬧交啦.
其實上得來lee度大家都好down.
down係會傳染架.
所以我現在上來只會講正面野鼓勵大家同我自已.
不中都中左.
有乜計.
快d醫好過.
怕得咁多咩.
見步行步啦.
有女就小心d.
無女就忍下, 好返先啦.

引用:
原帖由 mk0089 於 2009-1-21 04:54 發表
to:95555052

三個有效即是點?完全戒甜食好像很困難!只能做到少糖少甜!
硬殼果食物有乜功效?杏仁我間中都有食,dr ho.又冇叫我介口!
現在飲咖啡也低脂微甜,有冇害?
我滾至今以十個月,除了JJ炎,一直害 ...
書話, 甜食及奶是唸誅的養份, 停了養份可餓死它們, 硬殼果對皮膚好, 三個月見效, 你試下.

一般發疣在3個月內出是75%, 你十個月應該OK.

相關搜索目錄: 咖啡

引用:
原帖由 mk0089 於 2009-1-21 21:02 發表

我係有精神病!現在巳睇了三個月精神科!
我都唔想疑神疑鬼,你以為我去睇病不要用錢!我每月支出很大食藥都食窮!

有得俾我簡,我都唔想在這喵ost=有病!
我有乜踩到你呀!你唔係我又點知我冇事冇幹係到叫 ...
New Man 唔係咁意思, 他不想你亂想而己.

你p如試下中醫, 可能有用

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-1-21 22:03 發表

下次我去問下dr ho la, 我都同你差不多處竟, 但你話你重比我大, 咁你太太同你大約幾大?
我40, 老婆細我1-2年

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-1-21 22:08 發表
上星期日又翻發了, 今日又去冷凍, 不過今次dr ho輕手d, 咁樣就唔洗大袋過年咁辛苦, 但因為係屎道所以又要接受點苛尿都開大花了, 最難受, 真係要日日著深色褲了, 以免被人睇到苛濕哂條褲, 真係好慘咁大個人重........ ...
你多多保重, 希望下次看到你報告"唔使冷凍了"

我重食緊藥, 一停就好似要發咁, 中醫無乜效, 但對JJ炎有幫助, 唉! 3個月了, 會否食至有抗藥性m未得?

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2009-1-21 16:24 發表

Stanley:
不好叫我兄.
我細你地至少十年.
我剛剛工作上沖刺左個半月...
所以lee排少左上來.
剛剛搵夠過年份家用.
今日收爐啦.
約左明日上15/F.
無咩野, 上次凍完後又無事啦.
上去比佢ch ...
恭喜哂啦

引用:
原帖由 hktony 於 2009-1-21 16:50 發表
講下我既近況啦, 我冇事成8個幾月啦!
好開心,一路都keep 得好好!
不過都成4-5個月未去 check啦!
可能要過左年先上去。唔知 dr 幾時返工呢?
tony都恭喜哂你, 我都想等你地同我咁講既時候, dr ho今日派紙2月2日先開診

引用:
原帖由 95555052 於 2009-1-21 16:39 發表

我40, 老婆細我1-2年
大我5年, 希望你比個好消息我, 到時到我都放心去生.

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-1-22 01:16 發表

恭喜哂啦
大家不洗咁灰心.
有人可以好返, 即係個個都可以.

引用:
原帖由 95555052 於 2009-1-22 00:50 發表
我重食緊藥, 一停就好似要發咁, 中醫無乜效, 但對JJ炎有幫助, 唉! 3個月了, 會否食至有抗藥性m未得?
咁你食乜嘢中藥?要斷症開藥定點?
我已盡量戒甜,努力中!謝謝!

大家加油呀!
祝牛年快樂,身體健康!

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-1-21 22:08 發表
上星期日又翻發了, 今日又去冷凍, 不過今次dr ho輕手d, 咁樣就唔洗大袋過年咁辛苦, 但因為係屎道所以又要接受點苛尿都開大花了, 最難受, 真係要日日著深色褲了, 以免被人睇到苛濕哂條褲, 真係好慘咁大個人重........ ...
我都試過打o的氣入尿道~~~尿道做冷凍真係痛不欲生...頭一日去廁所每次小便都痛到死...!! 跟住第3,4先開始冇咁痛~我好記得呢種感覺....!

各位加油呀~ 過埋2月頭我就3個月冇事~~希望真係冇事!!

引用:
原帖由 95555052 於 2009-1-22 00:38 發表

New Man 唔係咁意思, 他不想你亂想而己.

你p如試下中醫, 可能有用
冇錯...真係唔好亂諗野 , 有時成日形住形住就會去攪條jj , 攪得多條jj冇事都會攪到發炎la~!!
所以mk兄 , 唔係想同你嘈 ~ 希望你個人樂觀o的 ~ 如果發覺自己唔開心咪落街跑下步 ,
做下運動心情會好o的人都開心o的~屈住屈唔好架 !

相關搜索目錄: 運動

我太太有次隔荄nder掂我JJ, 但我是軟的, 有包皮輞茈X疹的位置(應無乜出疹), 佢無洗手,

之後眼尾紅紅地, 但(行)了很久, 會否野到眼? 請問

1/ 皰疹入眼係點? 會很麻煩?
2/ 15F明天開嗎?

HELP!!!

如果眼野到? 睇眼科定皮膚科?

HELP!!!!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。