推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 95555052 於 2009-1-23 13:56 發表

約了看眼科, 但她面上有些紅點, 使唔使睇埋皮膚呢?

點解會咁? 點解要這樣對我? 點解做人咁辛苦?

同佢講了, 無大反應, 反而是我重緊張.
眼無事, 現在擔心人工受孕太貴, 成2皮一次, 有無C Hing 有料關於人工受孕可pass 比我?

TKS!!

新年快樂!!

多謝各位C Hing 一直的回應, 使我有所支持.

我重未可以面對我的病, 我老婆都未, 希望新的一年, 有好的轉機

人工受孕?

引用:
原帖由 95555052 於 2009-1-31 02:45 發表

眼無事, 現在擔心人工受孕太貴, 成2皮一次, 有無C Hing 有料關於人工受孕可pass 比我?

TKS!!
師兄?請問你玩邊科?你既精子同精液如果有排毒.,人工受孕都中疱疹拉.,唔係諗住咁傳唔到你太太下嘩?皮膚傳毒呀大佬.,你首要做既事係同太太講你有左呢個病.,平時盡量少身體接觸.,等你病情穩定時.,即無徵狀時.,你同你太太一齊食valtrex.,一齊做.,到啤啤出世前一個月.,你太太要食藥.,開刀生產.,仲有.,成世人流流長.,你一定`惹到你太太架.,夫妻之間太密切拉

引用:
原帖由 95555052 於 2009-1-31 02:42 發表

老婆鬧了我2天, 現在沒有大反應, 希望可以原諒我.
相識到結婚是有很大緣份,希望你太太可以原諒你。

相關搜索目錄: 結婚

引用:
原帖由 叻仔 於 2009-1-30 23:48 發表
珍珠疣同性病疣一樣會野開.,只係唔同的病毒.,照樣冷凍醫拉
珍珠疣係咪只當是皮膚病,同性交沒關係?

引用:
原帖由 95555052 於 2009-1-31 02:45 發表

TKS!!
有冇問dr.ho意見呀?可能有其他辦法呢!

引用:
原帖由 95555052 於 2009-1-30 18:45 發表

TKS!!
如果你問左話埋我知, 我都想知呀大哥

Stanley 哥,
我今日懷疑D花野到去尿道口........... ><" 希望唔係

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-1-29 01:20 發表

各位兄長恭喜發財啦!! 小肥t兄而家你點呀?
我可能今年or出年頭結婚了
希望一切都有神保佑

引用:
原帖由 小肥t 於 2009-2-1 13:19 發表

我可能今年or出年頭結婚了
希望一切都有神保佑
恭喜哂啦!! 咁你諗唔諗住生bb?

引用:
原帖由 health222 於 2009-2-1 03:02 發表
Stanley 哥,
我今日懷疑D花野到去尿道口........... >
好容易睇, 有舊野同平時唔同就係, 希望唔係啦, 真係好q煩的

首先祝各位身體健康,所有病一掃而空,想請問各位師兄,口腔內感覺有些地方有凹凸點,是否正常?口腔有疣會不會由飲食傳染其他人?

相關搜索目錄: 飲食

有機會

引用:
原帖由 garamon 於 2009-2-2 10:23 發表
首先祝各位身體健康,所有病一掃而空,想請問各位師兄,口腔內感覺有些地方有凹凸點,是否正常?口腔有疣會不會由飲食傳染其他人?
有機會.,因花花係高傳染性病毒.,食具最好用滾水消毒.,隔起碼5個小時先好用.,

今日去左15樓.,前幾日袋袋刺痛.,唇瘡係右咀角度狂生.,可能呢幾晚睇午夜節目.,身體差左出事.,
醫生講返上次報告.,為安心.,醫生同我抽取口角水泡泡液去驗.,...............
希望肯定係匏一而唔係匏二

相關搜索目錄: 飲食

To stanleysex 大大︰

我睇返之前d帖, 得知你有睇開dr. ho, 又話覺得佢唔錯

你 可 唔 可以 x  x  佢 x   x   畀  我

唔該哂...

另外, 以下係我少少既個人分享:

大概2-3個月前, 女友開始發現我尿道口生左粒粒, 拖到最近先睇醫生
睇第一個時, 佢重話係油脂粒, 又話佢果度冇凍槍, 遂介紹我去第間
期間我係網度搵左好多資料, 開始懷疑係椰菜
到醫生證實左之後, 真係晴天霹靂
因為我冇去滾過, 女友係同我拍過拖, 第一次都畀我的
但我2年前個女友好貪玩, 所以我都唔知係咪果時野到, 同時又疑心而家個女友有冇背叛我
因為我曾經同佢有過段黑暗時期, 我唔了解果時既佢...

唔理呢d啦, 講返...
之後睇左個普通醫生, 做凍槍, 果次真係畢生難忘
做完腫到咩咁, 個口眨時間合唔埋...
而果時醫生已經同我講, 話可能再入既地方都有, 但幫唔到我
又話發唔發出黎係未知之數, 可以唔駛理

到最近, 我下面好返d時, 我打開個口, 深d一睇
好似有d白色一點...我又當堂覺得好絕望...
我諗要的起心肝, 做一次內窺冷凍...
/__\

版規唔比pm羅醫生料架

引用:
原帖由 threethousands 於 2009-2-2 21:31 發表
我睇返之前d帖, 得知你有睇開dr. ho, 又話覺得佢唔錯
咁你可唔可以pm佢既資料畀我, 因為我諗我可能要睇一睇, 清個手尾...
唔該哂...

大概2-3個月前, 女友開始發現我尿道口生左 ...
版規唔比pm羅醫生料架.,你快的刪除拉
唔記得講.,尿道口好痛.,一定係打飛機打到發炎.,右睪丸又腫大.,醫生問腫左幾耐.,開左的抗生素=.=.........

你唔好彩,,,,,,,,,,尿道口內同肛門內

引用:
原帖由 threethousands 於 2009-2-2 21:31 發表

唔該哂...

大概2-3個月前, 女友開始發現我尿道口生左粒粒, 拖到最近先睇醫生 ...
你唔好彩,,,,,,,,,,尿道口內同肛門內生花花係最難醫.,好易損及返發.,祝你好運.............................

引用:

唔該哂...

大概2-3個月前, 女友開始發現我尿道口生左粒粒, 拖到最近先睇醫生 ...
睇舊post
既然你都知俾advice要收錢
而家免費都仲要送埋口
你當自己係邊個

引用:
原帖由 叻仔 於 2009-2-2 22:20 發表
你唔好彩,,,,,,,,,,尿道口內同肛門內生花花係最難醫.,好易損及返發.,祝你好運.............................
其實想問ching們, 為何會生在尿道口內, 通常是做了什麼行為? 例如是口交中招定什麼呢?
因我都是中尿道口, 做完laser兩個多月, 希望不會復發,...
同埋依度見到好多ching中招, 是出去玩沒帶domdom口交, 還是打真軍呢.
又看見有d就算帶左dom dom 都中. 點解呢?
係咪女上男下時,條女d水流落大腿內或肛門呢...
希望ching們可以分享一下大家經歷.
而我是自己條大陸女友傳給我的, 我無辜地中招, 玩都未玩過...

引用:

唔該哂...

ching 你既遭遇同我一樣, 當証實是椰菜花時, 真的晴天霹靂.
不可能, 我都沒滾過..只有她一人...我也懷疑她不忠..現在她身上都有 hpv 6 , 11
我12月尾係dr ho 做laser的, 做時唔痛, 做完幾個小時後就......
真係想死...佢話尿道裡面生機會很微...但不是百分百...
現在都個多月了... 有時會心理作用, 擔心會不會復發...
加油吧 ching , 明天會更好!

引用:
原帖由 presario21 於 2009-1-25 15:06 發表
""""各位bro...本人琴日試左生平第一次出去玩...點知返到屋企沖完涼瞓醒開始痕痕地...係個袋個d位....即係無套套住d位.....我依家開始擔心係唔係中招...

所以我想請教下各位bro係唔係一開始會有dd痕咁既? ( ...
係咪條女d水流左落你袋袋到才染到呢?

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-1-29 01:18 發表

dr ho話已經生到係裡面了, 但係今次輕手d, 重未好, 想問下你係邊度做laser? 痛唔痛? 你應該係尿道外面吧?
我是生在尿道口, 有幾粒, 都係 dr ho 幫我做的,
初時佢叫我做冷凍, 我問laser 定 冷凍會好d, 徹底d. 佢話 laser , but 貴d啦.
我便跟他說 做 laser 啦....d 麻醉散晒時, 去小便時 痛到阿媽咁.立即依 止痛藥先得.
第一晚睡是生平最難過的一晚, 不過好彩, 第二,三晚冇咁痛....

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-1-29 22:31 發表

係喎咁你laser過幾多次先好?
做左一次咋....我是 12月28日做的

回復 6739# 的帖子

弟兄好可慘情,希望你快D好啦。我宜家都驚緊尿道口中招。因為有時有D赤赤痛.........唔知係唔係打飛機打損左.........有少少皮 LUCK LUCK 地。

To k28keung︰

我已pm你
請你與我聯絡

謝謝^^

引用:
原帖由 k28keung 於 2009-2-2 16:50 發表

做左一次咋....我是 12月28日做的
咁早知我都做laser啦, 一次都咁好, 差幾多錢都無所謂啦, 我醫4年既錢同依d比真係小毛見大毛, 不是說我有錢而這4年真係用左太多太多錢了, 錢唔重要, 而個心down到........................................

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。