推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 threethousands 於 2009-2-2 13:31 發表
我睇返之前d帖, 得知你有睇開dr. ho, 又話覺得佢唔錯

你 可 唔 可以 x  x  佢 x   x   畀  我

唔該哂...

另外, 以下係我少少既個人分享:

大概2-3個月前, 女友開始發現我尿道口生左粒粒, 拖到最近先睇醫生 ...
算啦已經好多版無post了有關資料, 希望唔好再做cd rom啦各位, 對我無所謂, 但係對版主同其他兄弟唔公平, 不過係依度再比多次貼士比新既ching, 費時真係受害者再心急同優累

dr ho係xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx既, 請各位繼續POST唔好浪費我同版主既心意

引用:
原帖由 叻仔 於 2009-2-2 12:51 發表
有機會.,因花花係高傳染性病毒.,食具最好用滾水消毒.,隔起碼5個小時先好用.,

今日去左15樓.,前幾日袋袋刺痛.,唇瘡係右咀角度狂生.,可能呢幾晚睇午夜節目.,身體差左出事.,
醫生講返上次報告.,為安心.,醫生同我抽取 ...
全中叻仔, 希望你都無事啦

引用:
原帖由 k28keung 於 2009-2-2 16:18 發表

其實想問ching們, 為何會生在尿道口內, 通常是做了什麼行為? 例如是口交中招定什麼呢?
因我都是中尿道口, 做完laser兩個多月, 希望不會復發,...
同埋依度見到好多ching中招, 是出去玩沒帶domdom口交, 還是打真軍 ...
睇翻之前D POST, 90%既兄弟都係有用套既, 而HIV係好強既細菌, 有帶都無用既, 而點解會生係尿道同肛門, 前後問過DR HO 2次, 原來係有時會有液體傳染, 所以無得好講, 當然打真軍既機會更高啦, 而打真軍中其他痳病同支衣原體既機會更高.

引用:
原帖由 k28keung 於 2009-2-2 16:29 發表

ching 你既遭遇同我一樣, 當証實是椰菜花時, 真的晴天霹靂.
不可能, 我都沒滾過..只有她一人...我也懷疑她不忠..現在她身上都有 hpv 6 , 11
我12月尾係dr ho 做laser的, 做時唔痛, 做完幾個小時後就......
真係 ...
KK28 & THREETHOUSAND兄,

最主要係你愛唔愛佢姐, 無得計教既, 老實講如果中左任何野好小話2年後先知同發既 (是小弟同聽之前DR TAM既暗示), 再加上自己的經歷, 通常一發就發出黎, 大家身體馬上感覺到就去睇, 好似我去DR TAM睇時, 我問佢要唔要驗咩驗咩, 佢都話唔洗咁緊張, 應該機會唔大, 之後再問DR HO都係, 話多數係心理影響, 當然佢地會以醫學角度去分析有可能咩空窗期等等, 所以重點係你愛你既另一半咪得, 正如佢可以原諒你你都可以原諒佢一樣, 而家咩年代

為花花同疱疹(病毒)可以憑體液或皮膚排毒傳播

引用:
原帖由 k28keung 於 2009-2-3 00:18 發表

實想問ching們, 為何會生在尿道口內, 通常是做了什麼行為? 例如是口交中招定什麼呢?
因我都是中尿道口, 做完laser兩個多月, 希望不會復發,...
同埋依度見到好多ching中招, 是出去玩沒帶domdom口交, 還是打真軍 ...
因為花花同疱疹(病毒)可以憑體液或皮膚排毒傳播.,勁過愛滋同梅毒(體液).,加上陰莖的皮膚好薄.,尿道內又可能有小傷口.,...........所以味中招羅

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-2-3 03:08 發表

睇翻之前D POST, 90%既兄弟都係有用套既, 而HIV係好強既細菌, 有帶都無用既, 而點解會生係尿道同肛門, 前後問過DR HO 2次, 原來係有時會有液體傳染, 所以無得好講, 當然打真軍既機會更高啦, 而打真軍中其他痳病同 ...
如果咁講, 有帶套都有90%中招, 咁出去玩咪等於自殺.
無論去深圳,東莞,香港一樓一, 總之出去嫖便死定.....
咁果D識唔女朋友, 又冇老婆既男人...點去解決呢?
去邊度係安全呢?

再問一下, 我要等幾時至唔駛用套跟女朋友做呢?
我上次見完DR HO便立即做LASER. 但沒有去做任何檢驗.
其實我有花花, 係咪100%我都是HPV帶菌者呢?

用套都防唔到花花架

引用:
原帖由 k28keung 於 2009-2-3 12:05 發表
再問一下, 我要等幾時至唔駛用套跟女朋友做呢?
我上次見完DR HO便立即做LASER. 但沒有先去做任何檢驗.
其實我有花花, 係咪100%我都是HPV帶菌者呢?
用套都防唔到花花架.,HPV帶菌者未必發出花花.,但生花花就一定係HPV帶菌者.,你其實先驗下己中邊隻hpv病毒(高危定低危).,你條女如果30張樓下.,叫佢去打加衛苗防子宮頸癌針拉.,高危hpv就唔好同條女做拉

呢樣野講彩數

引用:
原帖由 k28keung 於 2009-2-3 12:00 發表

去邊度係安全呢?
呢樣野講彩數.,有的人叫雞.,環保吹,唔用袋,打毒龍鑽多年來乜事都無.,有的人正骨用自己毛巾都中花花.,疱疹.,重有好講體質.,有的人百病不侵.,愛滋都唔死.,但有的人體弱.,或糖尿.,去叫雞形同自殺.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, 至於點搵女友解決.,.正所謂將價就市.,眼角低的咪得罹

去邊度係安全呢?

引用:
原帖由 k28keung 於 2009-2-3 12:00 發表

去邊度係安全呢?
梗係搵返個良家婦女拉.,冰清玉潔貞操珍貴在此..............

皮膚病咪性病羅

引用:
原帖由 mk0089 於 2009-1-31 19:00 發表

珍珠疣係咪只當是皮膚病,同性交沒關係?
皮膚病咪性病羅

新資料

今天到 Dr Ho 檢查,口腔內沒有問題,不是疣,他說口生疣的機會很低,因疣要皮膚很強磨擦才會感染,而且口水會有物質殺菌。另外就算口有疣,吃飯也不會傳染別人。

回復 6684# 的帖子

Stanley 兄,你太太不知你有病,但你和她怎樣過夫婦生活呢?會否不做?

引用:
原帖由 garamon 於 2009-2-3 19:14 發表
今天到 Dr Ho 檢查,口腔內沒有問題,不是疣,他說口生疣的機會很低,因疣要皮膚很強磨擦才會感染,而且口水會有物質殺菌。另外就算口有疣,吃飯也不會傳染別人。
多謝兄弟資訊.......因為我層經懷疑D花花係口交得來.............順帶一問,我搵到Dr. Ho既資料,但想問下駛唔駛電話預約?

引用:
原帖由 health222 於 2009-2-3 20:36 發表

多謝兄弟資訊.......因為我層經懷疑D花花係口交得來.............順帶一問,我搵到Dr. Ho既資料,但想問下駛唔駛電話預約?
要電話預約!有病可能同自身體抵抗有關,有人玩極都冇事有人玩一次就中招!都好睇彩數!唉.....真係出得嚟玩預咗要還!

想有兄弟去DR.HO時代問,HPV病毒會否帶菌一世又不病發但又會傳染俾人?

引用:
原帖由 叻仔 於 2009-2-3 13:05 發表
用套都防唔到花花架.,HPV帶菌者未必發出花花.,但生花花就一定係HPV帶菌者.,你其實先驗下己中邊隻hpv病毒(高危定低危).,你條女如果30張樓下.,叫佢去打加衛苗防子宮頸癌針拉.,高危hpv就唔好同條女做拉
咁男性冇病發又可以點驗有冇帶有HPV病毒?

病毒通常發係皮膚表面

引用:
原帖由 mk0089 於 2009-2-3 20:57 發表

咁男性冇病發又可以點驗有冇帶有HPV病毒?
病毒通常發係皮膚表面.,唔發作免疫係統係好難發揮作用.,疱疹都話有抗體可檢查到.,(無徽狀都難查,).,花花唔發作係無計.,查唔到架.,但一樣會傳染比人..........

口交係可以傳花花同疱疹架

引用:
原帖由 health222 於 2009-2-3 20:36 發表

口交係可以傳花花同疱疹架.,雖然機會係低.,外國試過有女仔成口都係花花

引用:
原帖由 叻仔 於 2009-2-3 22:30 發表
病毒通常發係皮膚表面.,唔發作免疫係統係好難發揮作用.,疱疹都話有抗體可檢查到.,(無徽狀都難查,).,花花唔發作係無計.,查唔到架.,但一樣會傳染比人..........
花花無左............都會有機會傳比人?   咁D E 生成日話 1~ 2年無病發等於好番。 又即係點? 麻煩兄弟講下........感謝感謝!

哥仔.,唔好捉我字螶.............

引用:
原帖由 health222 於 2009-2-3 23:23 發表 .,

花花無左............都會有機會傳比人?   咁D E 生成日話 1~ 2年無病發等於好番。 又即係點? 麻煩兄弟講下........感謝感謝!
係花花未發.,唔係花花無左.,兩樣野...........
我講緊有的人有HPV病毒.,但表面睇唔到花花.,一樣兒會傳比人.,驗唔到
你講既係.........醫生以正常人體質.,當中左花花.,累積一定時間.,生埋花花,.因生係皮膚表面.,免疫系統一時間察覺唔到., 但始終人體會發覺.,一至兩年內會殺死花花.,例如有花花冷凍死左.,隔左一年唔發.,應該無事.,而正苦衛生署保險的加多一年.,.............
老老實實.,個個人體質唔同.,有的人可能強壯唔使生.,有的老人生花花到成隻鴨蛋 咁大.,要切除一半細佬...........
所以糖尿及免疫力有問題高危人士唔好叫雞拉

相關搜索目錄: 保險

引用:
原帖由 garamon 於 2009-2-3 11:24 發表
Stanley 兄,你太太不知你有病,但你和她怎樣過夫婦生活呢?會否不做?
我4年黎到現在都無講, 因為我真的好怕, 我每次都有用套的, 機會應該不會很大, 如果大我表面既應該會中翻, 我等今次好翻哂後會完全帶我太太同我自己檢查一次, 希望你聽到我的好消息.

引用:
原帖由 叻仔 於 2009-2-3 16:12 發表
係花花未發.,唔係花花無左.,兩樣野...........
我講緊有的人有HPV病毒.,但表面睇唔到花花.,一樣兒會傳比人.,驗唔到
你講既係.........醫生以正常人體質.,當中左花花.,累積一定時間.,生埋花花,.因生係皮膚表面.,免疫 ...
叻仔兄, 雖然你之前有d岩, 但係後面好多都係錯, 疣係皮膚病黎既, 我睇大陸電視同之前星期六聽新城都有講, 正常係只叫皮膚病, 後來d人將如果生係生殖器後先改左叫性病疣, 其實真名係叫咩疣咩疣即睇翻佢係hpv幾, 變成帶住有色眼鏡去睇人, 當然好多ching係去玩野翻黎, 但係有d都係比另一半傳左唔知, 所以我覺得唔好100%帶有色眼鏡去睇人, 真正既應該係講"性病"其實即係皮膚病既一種而已 (係新城電台醫生講), 唔信可以去問下dr ho或我之前既dr tam就知.

另外花花係要表面有先可以傳比人的, 好翻哂無就唔會係帶菌者傳比人, 因為好多兄弟好翻後都會生bb, 而且大家睇翻之前既post有位40幾成50既ching生完疣後好翻, 而家相隔十幾年都無事, 而且個仔都12了, 你睇翻之前既post都知, 而係我3年幾前既舊post都有.

師兄.,有無諗過..........

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-2-4 02:07 發表

我4年黎到現在都無講, 因為我真的好怕, 我每次都有用套的, 機會應該不會很大, 如果大我表面既應該會中翻, 我等今次好翻哂後會完全帶我太太同我自己檢查一次, 希望你聽到我的好消息.
師兄.,有無諗過..........因為女仔一左花花後.,係好難表面上睇到花花.,而你同女友用套做.,會唔會以為中招機會不大.,實際上己一齊中招.,不停交差感染.,影響到師兄四年來都未好呢???????我估架咋.,不喜勿嬲

醫生色分即

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-2-4 02:14 發表

叻仔兄, 雖然你之前有d岩, 但係後面好多都係錯, 疣係皮膚病黎既, 我睇大陸電視同之前星期六聽新城都有講, 正常係只叫皮膚病, 後來d人將如果生係生殖器後先改左叫性病疣, 其實真名係叫咩疣咩疣即睇翻佢係hpv幾, 變 ...
師兄講得岩.,但醫生色分即.,但正常人都將皮膚病當性病.,而皮膚科亦歸入性病科........人在俗世中......

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。