推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 pc0123 於 2009-4-21 15:24 發表

我有check梅毒同aids,我check左2次,,,我諗等疣停左一排,再check多次

聽講非林可大可小,,,e返好,再中就好大鑊,唔好飲酒,食煙,,未好返就唔搞住,交叉感染,野來野去好大鑊

自己留意多d,,dr.ho話可以剪短毛,但唔 ...
非淋同淋病有冇分別? 我check係 淋病,,,,,

引用:
原帖由 candycandy 於 2009-4-21 15:48 發表

非淋同淋病有冇分別? 我check係 淋病,,,,,
sorry....睇錯左,,,有嫁

引用:
原帖由 pc0123 於 2009-4-21 15:57 發表

sorry....睇錯左,,,有嫁
我頭先見你咁講完我又好驚咁打左去問我尋日個醫生佢話非淋即係衣源,,佢話我冇非淋,,係ONLY淋病暫時CHECK到。 總之有呢D病都係煩,,唉

引用:
原帖由 candycandy 於 2009-4-21 01:59 發表

唉,,,stanleysex,,, 4年,,真係一個幾長既時間,,尤其係心理上個壓力,,, 希望你快d搞好佢,,,,,, 過新既生活

我尋日出左上星期check既"衣源體&淋病" report... 衣源體冇時,, 但係淋病係 positive,,, 話我有淋球菌 ...
你都要努力啊, 正常你老公有既機會好低既, 因為之前我睇既dr tam都講過依d, 帶套有事既機會好低, 當然唔敢講無啦, A仔既機會就唔會好高既, 依個你睇翻我之前3年前既post好多野都已經講左了, 而淋病無衣源體咁衰, 係可以好翻既, 因為我一樣試過有, 好翻啦, 所以放心啦,

知道你無得同人講, 只有係度講左出黎放鬆左好多, 咁咪得囉, 放心只係我咁黑仔姐, 之前都有d女仔post過, 而好快好翻唔見人了, 有一兩個重做左一次療程就ok, 所以同醫生講既一樣, 女仔係好快d既.

引用:
原帖由 pc0123 於 2009-4-21 05:09 發表

stanleysex兄,我係生外圍,開頭我都係做laser,做左8-9次都仲有,轉返做冷凍,
我覺得自己做完冷凍位的番發比較小d,,新位就冇計.....

但係我d新位就越生越上.........
你剛發係咁, 依D病起碼要過半年先可以控制到, 一年先叫正常攪掂, 再過一年就翻發機會好少咁, 所以係咁, 只係DR HO講LASER係深入D咁, 另外我想問你做LASER有無痕跡架?

係喎CANDY你幾大呀? 有BB未呢? 如果係有依D細菌懷孕醫生話有無事呢?

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-4-21 20:04 發表

你剛發係咁, 依D病起碼要過半年先可以控制到, 一年先叫正常攪掂, 再過一年就翻發機會好少咁, 所以係咁, 只係DR HO講LASER係深入D咁, 另外我想問你做LASER有無痕跡架?
stanleysex
oic,,外圍的位做LASER,冇痕,有都係變淺左啡色,jj d 包皮位就一定有

你之前提過有3隻藥膏,茶d細有幫助,一隻就salicylic,我叫左dr.ho比左我
想問其它個2隻係咩

你介紹salicylic都ok,唔那,,我而家salicylic+3m,一齊茶,

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 pc0123 於 2009-4-21 12:45 發表

stanleysex 兄
oic,,外圍的位做LASER,冇痕,有都係變淺左啡色,jj d 包皮位就一定有

你之前提過有3隻藥膏,茶d細有幫助,一隻就salicylic,我叫左dr.ho比左我
想問其它個2隻係咩

你介紹salicylic都ok,唔那,,我 ...
SALICYLIC夠了, 依個唔錯, 唔那, 所以信DR HO就OK, 另外過隻T字頭既係用係尿道依D唔可以咁那既, 所以SALICYLIC加3M應該OK了

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 candycandy 於 2009-4-21 10:35 發表

其實念珠菌應該係好普通既野黎既姐,,, 放心啦~好快冇事,,,, 女仔夏天焗啊熱啊,,,耐唔時都會有
食左幾日藥  都好返好多了.....繼續對抗椰仔..

引用:
原帖由 pc0123 於 2009-4-21 12:28 發表

kk兄,do.ho開左咩藥比你食,,抗生素??
係牙  開左D抗生素比我食..

引用:
原帖由 KK2534 於 2009-4-22 00:36 發表

食左幾日藥  都好返好多了.....繼續對抗椰仔..
咁好就啦,,,, 繼續keep好個身體同心情,,我覺得心情真係好大影響~

因為我而家都成日係到擔心自己會唔會有aids~唉,,,,,, 但要6月中先check得好擔心!!!

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-4-21 20:00 發表

你都要努力啊, 正常你老公有既機會好低既, 因為之前我睇既dr tam都講過依d, 帶套有事既機會好低, 當然唔敢講無啦, A仔既機會就唔會好高既, 依個你睇翻我之前3年前既post好多野都已經講左了, 而淋病無衣源體咁衰, ...
我唔知啊,, 我同個(傳俾我既人係1月做過2次,有1次冇套,3月有1次又冇用),, 我唸我有既話傳俾我老公既機會都大,,,因為我地1,2月都試過冇用,,呢一次真係知衰,, 日日都好驚,尋日我都帶左我老公上去我睇個醫生到一齊打針食左藥,等2星期再返去check 小便。 我好怕係aids絕症點算,,,,唉,,,, 又會覺得自己好似呢到唔舒服,個到又唔舒服咁,, 都唔知係日唸夜唸搞到咁定係病發,,,,,

我未生小朋友,, 3字頭loo,而家都唸唔到咁多啦講真,,,

3年前你有淋病,咁你睇左幾多次先好??? 可以share下嗎??

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-4-21 20:00 發表

你都要努力啊, 正常你老公有既機會好低既, 因為之前我睇既dr tam都講過依d, 帶套有事既機會好低, 當然唔敢講無啦, A仔既機會就唔會好高既, 依個你睇翻我之前3年前既post好多野都已經講左了, 而淋病無衣源體咁衰, ...
stanleysex兄

咁你而家係咪已經冇再出去玩???  醫左咁耐都仲反發,我都明你個心情。

引用:
原帖由 KK2534 於 2009-4-22 00:38 發表

係牙  開左D抗生素比我食..
KK兄,開左邊隻抗生素比你,,4環素??

引用:
原帖由 candycandy 於 2009-4-22 01:15 發表

我唔知啊,, 我同個(傳俾我既人係1月做過2次,有1次冇套,3月有1次又冇用),, 我唸我有既話傳俾我老公既機會都大,,,因為我地1,2月都試過冇用,,呢一次真係知衰,, 日日都好驚,尋日我都帶左我老公上去我睇個醫生到一齊 ...
無啦, 咁你諗唔諗住生BB?

另外淋病我打過一支針, 食過2個療程藥就好翻無事了, 依個容易好多, 反而最煩係疣, 不過好彩唔係疱胗, 如果係更煩. 無帶套中既機會就真係好高, 我之前睇既dr tam講, 希望你都好快無事, 好小好似我咁黑仔, 醫依個病好要彩數既

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-4-22 22:35 發表

另外淋病我打過一支針, 食過2個療程藥就好翻無事了, 依個容易好多, 反而最煩係疣, 不過好彩唔係疱胗, 如果係更煩. 無帶套中既機會就真係好高, 我之前睇既dr tam講, 希望你都好 ...
Stanley:
support you~

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2009-4-22 16:16 發表

Stanley:
support you~
係喎Black Sarena兄你而家點, 相隔左幾耐無事了?

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-4-22 22:35 發表

另外淋病我打過一支針, 食過2個療程藥就好翻無事了, 依個容易好多, 反而最煩係疣, 不過好彩唔係疱胗, 如果係更煩. 無帶套中既機會就真係好高, 我之前睇既dr tam講, 希望你都好 ...
想都過多2年等自己個病冇晒事先啦,唉,, 你打1支針搞掂,上次醫生幫我打左1支(但中間有套sex過),所以而家今次醫生轉左第2隻藥,,打2針既同時間,,, 我都唔知,,係到等2個星期後再check,,, 總之有咩病都煩,,唉,, 而家我仲擔心有aids~ 都唔知點算好~~~ 每日都坐立不安,,

引用:
原帖由 candycandy 於 2009-4-22 09:09 發表

咁好就啦,,,, 繼續keep好個身體同心情,,我覺得心情真係好大影響~

因為我而家都成日係到擔心自己會唔會有aids~唉,,,,,, 但要6月中先check得好擔心!!!
唔好咁緊張....我之前都好似你咁..等過空窗期驗血.....成日係到亂諗攪到精神崩潰咁滯...

所以真係唔好諗咁多....真係人都癲...

引用:
原帖由 KK2534 於 2009-4-23 10:38 發表

唔好咁緊張....我之前都好似你咁..等過空窗期驗血.....成日係到亂諗攪到精神崩潰咁滯...

所以真係唔好諗咁多....真係人都癲...
KK2534

你個時係咪好似我咁係到等足3個月?? 你係去私定CHECK定係政府FREE個D機構CHECK?  無錯我而家成日覺得自己唔舒服,又唸係咪D AIDS發出黎,唉,,, 真係個心一唸起就好驚,又好驚自己有野埋個老公,我做女人都算做得衰真係,,,唉,,, 貪玩之過~~ 上網亂識人.....  

咁你個時有冇D方法等自己唔好咁緊張?????? 點RELAX??  

我仲要有淋病,我怕個條友又有埋疣,, 就真係,,,,, 慘

引用:
原帖由 candycandy 於 2009-4-23 10:42 發表

KK2534

你個時係咪好似我咁係到等足3個月?? 你係去私定CHECK定係政府FREE個D機構CHECK?  無錯我而家成日覺得自己唔舒服,又唸係咪D AIDS發出黎,唉,,, 真係個心一唸起就好驚,又好驚自己有野埋個老公,我做女 ...
YES 我等足三個月....之後係DR HO個到驗AIDS,梅毒,依原體.   個段期間有小小感冒都以為係AIDS既病徵..

我都係上黎呢度同D兄弟大家支持大家...所以你黎得岩....話無完全無壓力就假既....不過,過左呢段其間就冇事...

你暫時唔好同老公親熱....唔怕一萬只怕萬一啦...咩都等好返晒先講啦.....係咪先

引用:
原帖由 KK2534 於 2009-4-23 11:38 發表

YES 我等足三個月....之後係DR HO個到驗AIDS,梅毒,依原體.   個段期間有小小感冒都以為係AIDS既病徵..

我都係上黎呢度同D兄弟大家支持大家...所以你黎得岩....話無完全無壓力就假既....不過,過左呢段其間就 ...
KK2534

咁你FINAL係咪咩野性病都冇? 花都冇? 我而家已經中左一樣淋病啦,我老公都同左我一齊去睇岩岩早2日,我地2個WEEK後再去CHECK,,, 而AIDS梅毒我就自己去CHECK(因為我冇我老公都冇),,冇事就冇事,有事就,,不敢想像。你講得岩係呢到都叫有人回應下,支持下,自己屈係個心真係好唔舒服,,我而家就係有傷風少少喉嚨痛,都成日係到擔心係咪AIDS~  多謝你既回覆。我而家自己都係到再睇多次之前既POST,,因為太多,,睇完又會唔記得。

PS.而家唔會啦,,一定唔會同我老公做住,醫生都強調過啦。

版主提示:請勿公開他人私人資料。 

引用:
原帖由 MSA 於 2009-4-23 17:30 發表
新人報到...
想問何家強醫生依家係邊度辦工?因為上網check..只check到佢係基督服務處度..但只得星期二...2~3p.m...以期旺角既是否已outdate???
請大家幫忙提供地址&電話等資料給我...唔該曬..
佢地唔會答你架,你由最頭睇起,,好快會搵到,,,

二百幾頁....點睇得曬呀...唉..

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。