推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

第一次中招(新版開始)

回復 7550# 的帖子

CANDY :看短消息,我已再次傳給妳。

引用:
原帖由 garamon 於 2009-4-18 12:08 發表
CANDY :看短消息,我已再次傳給妳。
我岩岩收到啦,都打左電話去,,不過個d時間,,要我請假先去到,, 所以我要度一度先~~~~

thank you 你啊~

回復 7552# 的帖子

我都覺得如果要攞假去睇醫生真係唔係好方便,咁想問下DR. HO 應診時間係幾點至幾點?同埋星期六開唔開架?

謝謝...~~

回復 7546# 的帖子

無錯...我都係發洩既一種.
說話係有正反兩面.
好既要聽 唔岩聽都要聽.
大陸真係好多男男女女都有呢種病.
佢地性安全意識好低.

回復 7554# 的帖子

係咩..你點知好好男男女女(大陸)都有呢種病?

香港咪一鳩樣...

出嚟玩係要承受一定風險既..

上星期去了例行檢查
差不多一年半冇事
各位兄弟加油了

回復 7556# 的帖子

咦。 C HING
你例行檢查。。係醫生。用眼睇睇。即臨床目測?
定係要化驗?
睇大陸網站。2年臨床無復發。即叫醫番好

引用:
原帖由 小肥t 於 2009-4-19 04:39 發表
上星期去了例行檢查
差不多一年半冇事
各位兄弟加油了
恭喜哂啦, 我今日重去睇完, dr ho都唔樂觀話會唔會再出, 可能真係要做laser了, 所以應該係laser最好最快, 只係我係尿道位煩d, 如果係外面既, 各兄弟都係做laser啦, 不過貴d同痛d咁, 不過今次dr ho都係同我做冷凍, 下次會做laser了, 尿道窄左都無辦法, 先攪好個病先.

話真係4年加起黎都唔知用左幾多錢,  每個月1000都成幾多唔洗講

引用:
原帖由 candycandy 於 2009-4-18 01:17 發表

garamon

好啊,,麻煩你俾個個婦科醫生個資料我,我上星期五去睇個個婦科醫生only話我有d發炎拎左d 分泌去check,,同埋話我入面冇見有生疣,,,唉,, 我都想去check 一check,但問佢地又冇建議我去check,,, thank yo ...
Candy想問一下你係用伯氏子宮頸細胞抺片, 定咩測試可唔可以分享一下, 因為我都想知道清楚後帶我老婆去詳細check

HIHI  各位戰友  很久不見....你們近況好嗎???

我就去完旅行番發一粒....

最大問題係我得了念珠.....唉   惡攪  

DR HO開左二星期藥我食....希望快D好....呢樣野又好似好煩

Dont know...

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-4-21 00:44 發表

恭喜哂啦, 我今日重去睇完, dr ho都唔樂觀話會唔會再出, 可能真係要做laser了, 所以應該係laser最好最快, 只係我係尿道位煩d, 如果係外面既, 各兄弟都係做laser啦, 不過貴d同痛d咁, 不過今次dr ho都係同我做冷凍 ...
唉,,,stanleysex,,, 4年,,真係一個幾長既時間,,尤其係心理上個壓力,,, 希望你快d搞好佢,,,,,, 過新既生活

我尋日出左上星期check既"衣源體&淋病" report... 衣源體冇時,, 但係淋病係 positive,,, 話我有淋球菌,, 上次醫生話幫我個打針基本上係好強可以殺到d菌,, 但係我中間(食完藥打完針2個星期後先可以check小便) 上星期頭我老公同我做左一次(帶套),我唔想做,佢係都要,,,唉,, 我自己做錯事,,, 原本老公一個基本要求,,唔識講,,,,  醫生話唔知會唔會係我老公又傳返俾我,, 因為我睇醫生時叫我老公一齊去睇佢都唔肯,, 而家,,,唉,,, 今晚我叫左我老公同我一齊去睇,,,, 我唔知係普通既淋球菌定係一d抗藥性既,,,,, 如果係抗藥性既我都唔知有冇得e返好,,,,好擔心我偷去玩個條友仲有冇其他病,,,, 好後悔,, 害到自己都算,仲要害到我老公,

你老婆想去睇既,其實都係去"婦科醫生"都有得check架啦,,,, 去到同醫生講你想check d乜,,或 本身有冇其他問題異常,,, 我上次睇個個係係銅鑼灣黎,, check左好似 1000蚊到,,

candy

Candy, 我有新短消息給妳,請看看。

引用:
原帖由 garamon 於 2009-4-21 10:05 發表
Candy, 我有新短消息給妳,請看看。
garamon

已收到,,多謝關心!!!

好煩而家,,, 唉,,,, 你地點樣做先可以令到自己relax,, 我好擔心我自己會有埋aids!!! 點算,, 要6月先check得,,

引用:
原帖由 KK2534 於 2009-4-21 01:54 發表

DR HO開左二星期藥我食....希望快D好....呢樣野又好似好煩
其實念珠菌應該係好普通既野黎既姐,,, 放心啦~好快冇事,,,, 女仔夏天焗啊熱啊,,,耐唔時都會有

引用:
原帖由 candycandy 於 2009-4-21 09:59 發表

唉,,,stanleysex,,, 4年,,真係一個幾長既時間,,尤其係心理上個壓力,,, 希望你快d搞好佢,,,,,, 過新既生活

我尋日出左上星期check既"衣源體&淋病" report... 衣源體冇時,, 但係淋病係 positive,,, 話我有淋球菌 ...
candy,我想問下,衣源體&淋病,係唔係驗小便嫁,,,,
do.ho,冇叫我驗,我12月中睇佢到而在,佢話如果有事的都有左喎....
這d病係咩都係都係食抗生素醫

引用:
原帖由 KK2534 於 2009-4-21 01:54 發表

kk兄,do.ho開左咩藥比你食,,抗生素??

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-4-21 00:44 發表

恭喜哂啦, 我今日重去睇完, dr ho都唔樂觀話會唔會再出, 可能真係要做laser了, 所以應該係laser最好最快, 只係我係尿道位煩d, 如果係外面既, 各兄弟都係做laser啦, 不過貴d同痛d咁, 不過今次dr ho都係同我做冷凍 ...
stanleysex兄,我係生外圍,開頭我都係做laser,做左8-9次都仲有,轉返做冷凍,
我覺得自己做完冷凍位的番發比較小d,,新位就冇計.....

但係我d新位就越生越上.........

引用:
原帖由 pc0123 於 2009-4-21 12:26 發表

candy,我想問下,衣源體&淋病,係唔係驗小便嫁,,,,
do.ho,冇叫我驗,我12月中睇佢到而在,佢話如果有事的都有左喎....
這d病係咩都係都係食抗生素醫
pc0123
係,,check呢2樣野係用小便,佢係check 小便入面既DNA的,,, 一粒DNA都可以CHECK到,好準確。但係佢都冇話我知係邊一隻既淋病,淋病有一個係雙球菌(抗藥性),唉我而家都唔知點,如果係抗藥性都唔知有冇得醫返好。尋日又打左針,,食左藥,2個星期後先再去CHECK。 我問過醫生,一般既大多男性如果感染左淋病係會有病徵,會小便痛啊、有分泌係尿道口流出黎咁,所以我唸DR.HO係見你都冇呢D野,,所以診斷你係冇呢個病既機會幾大LOO,不過詳細你可以自己問佢。  係要打針同食抗生藥。

引用:
原帖由 candycandy 於 2009-4-21 13:45 發表

pc0123
係,,check呢2樣野係用小便,佢係check 小便入面既DNA的,,, 一粒DNA都可以CHECK到,好準確。但係佢都冇話我知係邊一隻既淋病,淋病有一個係雙球菌(抗藥性),唉我而家都唔知點,如果係抗藥性都唔知有冇得醫 ...
oic,,thx,,candy,,
之前我都有諗住check埋,但係我一路都有食開抗生素,食左3個月,,怕唔準,所以冇check
dr.ho,又話唔洗check,所以冇驗

引用:
原帖由 pc0123 於 2009-4-21 14:06 發表

之前我都有諗住check埋,但係我一路都有食開抗生素,食左3個月,,怕唔準,所以冇check
我唸DR.HO咁有經驗,應該判証都準,學佢講如果你有既都會有病徵,女性就話冇乜病徵姐。咁你有冇花?? 醫左4個幾月??? 好返D未??? 你個心理壓力點??? 可以SHARE下嗎?? 唉

引用:
原帖由 pc0123 於 2009-4-21 14:06 發表

其實你話你越生越上,我想問你第1次發現自己有時係出得多唔多? 會唔會痛? 我而家都成日留意自己有冇生到,,,, 尋日醫生睇過我自己懷疑個粒佢話係毛"狼"炎姐,一定唔係花。我想知你地初時懷疑自己生時個情況係點?

引用:
原帖由 candycandy 於 2009-4-21 14:20 發表

其實你話你越生越上,我想問你第1次發現自己有時係出得多唔多? 會唔會痛? 我而家都成日留意自己有冇生到,,,, 尋日醫生睇過我自己懷疑個粒佢話係毛"狼"炎姐,一定唔係花。我想知你地初時懷疑自己生時個情況係點?
我係生外圍,,第一次發現,,其實好多好散,,而家e左3-4個月好左好多,,
其實唔痛,但係佢變大左,一粒入面有幾個頭,個d就會痛,

初時懷疑自己情況,係沖涼時,見到自己jj有幾粒野,加白點,
外圍摸到粒大的,就知自己奶左野,,當時心情真係好低落h:" /> h:" />

引用:
原帖由 pc0123 於 2009-4-21 14:37 發表

我係生外圍,,第一次發現,,其實好多好散,,而家e左3-4個月好左好多,,
其實唔痛,但係佢變大左,一粒入面有幾個頭,個d就會痛,

初時懷疑自己情況,係沖涼時,見到自己jj有幾粒野,加白點,
外圍摸到粒大的,就知自己奶 ...
唉,,咁我大約都唸到佢出時會係點,,,我自己都會多加留意,性病真係好長手尾,,唉,,咁你有冇check埋梅毒同aids個d,,,,  初時我擔心自己有疣,點知而家變左"淋病"我都唔知遲d會唔會又出埋疣又or仲有其他問題~~我要6月中先check得aids,,唉,, 我記得之前呢到有位ching又係係到倒數check aids~ 我而家個心情一定係同佢一樣,,,,每一秒都好唔安樂好擔心,,,食又食唔好,訓又訓唔好,,,,, 做乜都冇心機,, 唉! 所以先想上黎搵人傾下,,,, sorry~

引用:
原帖由 candycandy 於 2009-4-21 15:06 發表

唉,,咁我大約都唸到佢出時會係點,,,我自己都會多加留意,性病真係好長手尾,,唉,,咁你有冇check埋梅毒同aids個d,,,,  初時我擔心自己有疣,點知而家變左"淋病"我都唔知遲d會唔會又出埋疣又or仲有其他問題~~我要6月 ...
我有check梅毒同aids,我check左2次,,,我諗等疣停左一排,再check多次

聽講非林可大可小,,,e返好,再中就好大鑊,唔好飲酒,食煙,,未好返就唔搞住,交叉感染,野來野去好大鑊

自己留意多d,,dr.ho話可以剪短毛,但唔好剃毛,剃損左就會好大鑊

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。