推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 johnny002 於 2009-5-3 20:11 發表

dr.ho如果比起我之前那個醫生真係好細心,佢不旦止睇你指出花花位置,更會主動檢查埋其它位置.例如陰毛根部,jj四周..同埋後面都
全方位睇晒..感覺同之前那個比就真係徹底好多..仲有佢好斯文...每檢查一樣野都會講 ...
johnny002

咁聽你講都ok wor~ 好,,if我 睇多1-2次 都搞唔好個淋病我就轉去睇dr.ho啦,,,唉,,, 我去睇個男醫生就冇檢查得咁清楚~都係我主動話懷疑有佢先幫我睇loo,,, 佢又冇幫我四圍睇,,唔知係咪我係女既關係,,但係,,我覺得都check得唔切底,有時我自己都會自己留意loo。因為原先我係聽個仆街講話佢可能有花先,,但而家又變左個淋病出黎先,,我都驚有花又有淋,,,唉,,真係大吉利是。

我唸尿道口呢d位真係煩d,,,, 不過,,, 真係要飲食生活健康d,,唔好煙唔好酒,,,, 大家一齊努力啦!

相關搜索目錄: 飲食

回復 7716# 的帖子

小肥兄,恭喜你痊癒,請問你可否將心得講給大家聽嗎?例如吃些甚麼?注意些甚麼?

回復 7720# 的帖子

Minghin 兄,請問可否說詳細點,例如生活方式有沒有改變?有沒有不小心再接觸了hpv病毒?工作及心情是否很大壓力等,另外祝你真的痊癒!

Minghin 兄,翻看你的資料,你說前面在 07年3月停了、後面在07年8月停了,現在復發是前或後面,可否說出來聽聽?

引用:
原帖由 garamon 於 2009-5-4 16:32 發表
Minghin 兄,翻看你的資料,你說前面在 07年3月停了、後面在07年8月停了,現在復發是前或後面,可否說出來聽聽?
前面...好彩暫時只有一粒.從中招到現在都無玩過.
生活模式都無變.要返發都無辨法.
雖然兩年無事.但我一直有留意既..
不過我又無覺得好Down.平常心對件事會好D.
大家又唔使咁驚既..個個人都會唔同...放心醫啦~~

回復 7731# 的帖子

Minghin 兄,我很欣賞你的態度,你是否很年青?你結了婚嗎?真正希望你及大家都沒事!

百合兄~~~~~~  你而家好ma ?

我停左兩個幾月........       e +  又出左粒.......唉........  又要等3個月~~~

我懷疑我 lee 排夜訓.....  因我唔煙唔酒~ 仲  always 運動    .......  各位早 d 訓 ar ~~

死la  而家好似有個女仔對我有好感而我又對佢又有好感  死la 死la  點算ar~!!!!!!   救命ar ~!!!!

各師兄師姐   比  d   意見小弟 la ~~~~~~~~~~~  救命ar ~!!!

相關搜索目錄: 運動

引用:
原帖由 johnny002 於 2009-5-1 23:06 發表

NEW_MAN 兄請問你搞左3次..係隔幾耐凍一次..第一次至第三次總共用左幾多個月啊??
6月中 中招

8月頭 發現第1粒,我以為係暗蒼之類,o支左去流左少少血就冇理
8月中 發現第2粒 , 睇落唔似又冇理到
8月尾 發現第1粒o既位置再生 , 而第2粒o既位置變大 , o個時先知奶野 ~ 同埋o個朝早唔小心擦損左尿道口(即係尿道口邊邊有少少斯列),o個晚訓覺x扯期唔小心擦損~

01/9 去左Dr Ho. (15/f) 到做冷凍 , 同埋比左抗生素治療食尿道口傷口

18/9 發現第3粒再去Dr Ho做冷凍 , 尿道口傷口仲未好返 , 轉左食第2隻抗生素~

30/9 發現第4粒再去Dr Ho做冷凍 (o個時尿道口傷口已經好返)

09/10 發現之前尿道口o個傷口生左粒.....頂....今次做冷凍超痛 , 做完去小便去好痛! 因為dr 要整開你尿道口 ,然後係裡面噴 ! 超痛 !

22/10 尿道口返發 , 跟住再凍左

07/11  尿道口再返發 , 跟住再凍左

所以最後係 07/11 , 到現在都暫時冇事~~黎緊放假會上出睇~

引用:
原帖由 NEW_MAN 於 2009-5-4 23:36 發表

6月中 中招

8月頭 發現第1粒,我以為係暗蒼之類,o支左去流左少少血就冇理
8月尾 發現第1粒o既位置再生 , 而第2粒o既位置變大 , o個時先知奶野 ~ 同埋o個朝早唔小心 ...
齋聽你咁講都覺得好痛,,要整開尿道口。
不過學上面個ming兄咁講,,,岩既佢個態度,,真係好積極&樂觀去面對呢個病,,,我唸我都要向佢學習下。
今日要去留小便再CHECK淋病,希望過2日係GOOD NEWS LA!

很煩

每次冷凍完一星期左右又會新出1、2小點,用3M 後小點更會明顯出現,無計。

引用:
原帖由 NEW_MAN 於 2009-5-4 23:36 發表

6月中 中招

8月尾 發現第1粒o既位置再生 , 而第2粒o既位置變大 , o個時先知奶野 ~ 同埋o個朝早唔小心 ...
多謝man咁詳細報告....我今日再睇番尿道口凍左既住置,都已經脫落,而家我心情都無乜野啦,好似以前咁,
當無生過一樣去對待..不過就特別小心個人衛生,勁飲水..而家就希望快過多2星期,去dr.ho復診,同唔好復發(希望)

引用:
原帖由 pc0123 於 2009-5-3 23:49 發表
袋位發現左有粒疑似,40%
觀察多2日睇下佢點先..........
過左兩日..有乜新發現啊??

引用:
原帖由 johnny002 於 2009-5-5 19:39 發表

過左兩日..有乜新發現啊??
係袋個粒野唔知係毛狼 or 尤,但係毛狼點解會冇毛,

本來今日諗做上15/f,但係full左...........為有聽日去睇啦

引用:
原帖由 johnny002 於 2009-5-5 19:37 發表

多謝man咁詳細報告....我今日再睇番尿道口凍左既住置,都已經脫落,而家我心情都無乜野啦,好似以前咁,
當無生過一樣去對待..不過就特別小心個人衛生,勁飲水..而家就希望快過多2星期,去dr.ho復診,同唔好復發(希望) ...
唔駛多謝~~ ^ ^
最緊要唔好成日諗佢 , 心情自然好 ~
講得岩架~要特別小心個人衛生~ 我而家每次沖涼都用廁紙抹私處~
同埋自己沖涼都摸下肛門邊邊有冇肉粒~

引用:
原帖由 johnny002 於 2009-5-5 19:37 發表

當無生過一樣去對待..不過就特別小心個人衛生,勁飲水..而家就希望快過多2星期,去dr.ho復診,同唔好復發(希望) ...
你幾時會去CHECK埋梅& A'S???

咁都幾好啊你都樂觀去面對,,, 我都係飲左多好多水,,,, 食野又少左食D 熱氣野,,,, 我今日都去左覆診,,, 問左醫生D問題,,, 2-3日到出report睇下清唔清到,,,清唔到又要再搞過d 淋病,,,,, 可能我都要好似你咁,,,, 當冇生過一樣去對待會開心d!!!!! (希望會好返啦呢次)

引用:
原帖由 candycandy 於 2009-5-5 09:20 發表

不過學上面個ming兄咁講,,,岩既佢個態度,,真係好積極&樂觀去面對呢個病,,,我唸我都要向佢學習下。
今日要去留小便再CHECK淋病,希望過2日係GOOD NEWS LA!
係....真係好痛....做完之後去小便o個時 真係痛到入心入肺......><足足痛左兩日...

引用:
原帖由 NEW_MAN 於 2009-5-5 20:58 發表

唔駛多謝~~ ^ ^
最緊要唔好成日諗佢 , 心情自然好 ~
講得岩架~要特別小心個人衛生~ 我而家每次沖涼都用廁紙抹私處~
同埋自己沖涼都摸下肛門邊邊有冇肉粒~
我都係,,,早晚都沖涼,,, keep住乾淨,,, 我都成日留意自己有冇出花,,,,,,,

引用:
原帖由 NEW_MAN 於 2009-5-5 21:00 發表

係....真係好痛....做完之後去小便o個時 真係痛到入心入肺......>
個種痛過去啦,,唔緊要啦,,,真係一個好大既教訓黎/經歷,,,,,

by the way你而家都差唔多半年冇事啦,,,,, 都係一個好好既開始!!!加油!!!

引用:
原帖由 candycandy 於 2009-5-5 09:20 發表

candycandy
講真我本人都唔係好樂觀架.只不過係時間冲淡一切啫.
呢種病並唔可怕.只係好煩.又唔使死既.
等於流感一樣..久唔久就返發吓..有咪去醫囉.

引用:
原帖由 minghin 於 2009-5-3 10:22 發表

小肥t兄
祝你好運..記緊保持現狀.唔好再返發呀.
不過我唔係潑你冷水.我己兩年無事.
亦保持個人衛生.
估唔到上星期發現一粒新既.
己經速去電療.希望唔好再有啦.
Minghin兄好耐無見, 你唔好嚇我呀, 你又翻發, 係咩位置?? 另外你有無出去玩? 而點解今次你用電既?

引用:
原帖由 candycandy 於 2009-5-5 20:59 發表

你幾時會去CHECK埋梅& A'S???

咁都幾好啊你都樂觀去面對,,, 我都係飲左多好多水,,,, 食野又少左食D 熱氣野,,,, 我今日都去左覆診,,, 問左醫生D問題,,, 2-3日到出report睇下清唔清到,,,清唔到又要再搞過d 淋病 ...
我諗住覆診先CHECK梅...因為個時才剛剛三個月..等到四個月應該會准d...掛

引用:
原帖由 sadsadlife 於 2009-5-4 21:12 發表
百合兄~~~~~~  你而家好ma ?

我停左兩個幾月........       e +  又出左粒.......唉........  又要等3個月~~~

我懷疑我 lee 排夜訓.....  因我唔煙唔酒~ 仲  alwa ...
唉... 過完年到現在都未得閒過...
今個月應該會上一去上.
lee排下面都有時痕痕地.
舊位無乜事.
都想上去check一check.

女人就好返先再諗啦.
keep住做朋友先, 不好放佢走.
都可以試下一齊, 但不做你忍不忍到先.

推油手淫

各位, 我想請問返大陸做推油手淫, 會染上花嗎? 對方只是用手, 佢對手冇掂過其它野

引用:
原帖由 minghin 於 2009-5-5 21:16 發表

candycandy
講真我本人都唔係好樂觀架.只不過係時間冲淡一切啫.
呢種病並唔可怕.只係好煩.又唔使死既.
等於流感一樣..久唔久就返發吓..有咪去醫囉.
係,時間可以沖淡一齊,,我成日都想而家就係7月,,即係過左我6月中check aids & 梅毒既艱難日子,有result。

我都覺花真係好煩,,又冇藥根治到,以為過左2年冇事點知又出,,,, 都岩既,,起碼你而家一發現就去做電療,,,,快d殺死佢,,快d好返~~~

希望大家都快d 控制到病情!!! 早日康復!!!

引用:
原帖由 johnny002 於 2009-5-5 22:43 發表

我諗住覆診先CHECK梅...因為個時才剛剛三個月..等到四個月應該會准d...掛
你離對上一次去玩已夠3個月(90天)?? 如果係夠,,你就可以check埋aids架啦~~~ 我就要6月中先夠,,,,

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。