推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 pc0123 於 2009-6-20 00:15 發表
各位c ching
dr.ho,,,係未7月1號,收爐,噤30號係未睇到上午咋
我都諗住係佢收爐前,check 下....我都有1.5 month冇去過
我今日上過去.
吾sure係咪1/7放假.
但好似13號再睇証.

引用:
原帖由 candycandy 於 2009-6-20 12:45 發表
我冇事啦,報告出左冇A & 梅啦,,,,,

鬆晒。

但分泌個到E生話CHECK出黎有大量既鏈球菌同念珠菌,,食藥,佢話呢D第時都會成日有。 咁自己做好D衝生。

至於我之前話有 ...
喜恭喜~~

我都冇事ar yeah  冇  A  冇梅  冇疱      

而家要等埋上次個位到  8  月  炸   好野唔洗擔心敢多野lu

等待好番的一天

大家努力 ar

今朝10:xxam上去.
等左兩個先有得睇.
入去指比佢睇粒野.
佢話吾似, 似毛狼發炎.
叫四眼姑娘比野佢test.
test完話吾係.
問我係不係想凍左佢.
咁又凍埋.
比左一星期消炎藥, 同藥膏.
咁又$560.

係我今日等拿藥個陣.
我留意到15/F有兩條金毛姑娘.
個樣又吾錯.
仲好好濕柴.
依我估計至少有C-cup

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2009-6-20 18:00 發表
等左兩個先有得睇.
入去指比佢睇粒野.
test完話吾係.
問我係不係想凍左佢.
咁又凍埋.
咁又$560. ...
何生,用咩幫你test嫁,,,我未做這d test???

回復 8241# 的帖子

C HING。。比野=TEST。。
係唔咪藥水搽上去?
醋酸測試??
話時話。。個幾年姑娘。。年紀輕輕。
就成日。。睇唔同男人既鳩。。
真係見多識廣呀。。日日有男人乖乖攞條鳩出嚟比佢滴藥水
都咪話唔盞鬼。。
見鳩無數。。第二時一睇佢條仔。就知係咩型既鳩佬!!

各位brother 努力ar, 我近排抵抗力差左, 成日出d 一粒粒................

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2009-6-20 10:00 發表
等左兩個先有得睇.
入去指比佢睇粒野.
test完話吾係.
問我係不係想凍左佢.
咁又凍埋.
咁又$560. ...
咁咪好囉起碼好左一大部, 但係又係邊個位? 毛狼發炎都係用冷凍?

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2009-6-20 10:04 發表
係我今日等拿藥個陣.
我留意到15/F有兩條金毛姑娘.
個樣又吾錯.
仲好好濕柴.
依我估計至少有C-cup
係呀真係好勁架, 佢地收工重要著哂短裙問你點頂

引用:
原帖由 pc0123 於 2009-6-20 23:59 發表

何生,用咩幫你test嫁,,,我未做這d test???
引用:
原帖由 bigdog33 於 2009-6-21 00:06 發表
C HING。。比野=TEST。。
係唔咪藥水搽上去?
醋酸測試??
話時話。。個幾年姑娘。。年紀輕輕。
就成日。。睇唔同男人既鳩。。
真係見多識廣呀。。日日有男人乖乖攞條鳩出嚟比佢滴藥水
都咪話唔盞鬼。。
見鳩無數。。第二時一睇佢條仔。就知係咩型既鳩佬!!
PC:

咁又吾知佢用乜來test(佢無講), 可能係醋酸測試掛?
佢叫四眼姑娘英文名,(聽吾到咩名)
同講左一個英文明詞.
之後醫生伸手出圍廉出面拿.
係一支棍仔, hi左粒野等左一陣.
佢話吾係.

Bigdog:

四眼姑娘應該少於廿五,
成日睇唔同男人既撚?
我咁耐無比佢睇過wo.
睇得多都未必係好事...
日日都有撚睇...但全部都生野...
你都咪話心理無陰影...

可能會性冷感...

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-6-21 01:01 發表

咁咪好囉起碼好左一大部, 但係又係邊個位? 毛狼發炎都係用冷凍?
Stanley:
因為粒野生左成2 week,
加上粒野生個時之前個個week又捱夜.
因為我驗完血無耐又上去.
都係3 week左右.
跟住問我係不係想凍左佢.
咁15/F醫生可能見我咁, 想我安心.
佢話今次吾當係.

係新位,左邊中間位.

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-6-21 01:02 發表

係呀真係好勁架, 佢地收工重要著哂短裙問你點頂
咁等有錢上去15/F娶返個.
可能肯架.
不過無十億八億身家都吾洗諗.

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2009-6-21 11:05 發表

PC:

咁又吾知佢用乜來test(佢無講), 可能係醋酸測試掛?
佢叫四眼姑娘英文名,(聽吾到咩名)
同講左一個英文明詞.
之後醫生伸手出圍廉出面拿.
係一支棍仔, hi左粒野等左一陣.
佢話吾係.

Big ...
冇記錯個姑娘個名好似叫Phoebe...
佢用果d其實係濃度較高既醋酸...

各兄弟,

近日上網見到有樣野叫做Cryopen, 聽講比以前冷凍技術更指細及深入疣既深層部份,

有無兄弟試過?好似得幾間診所先有

http://www.cryopen.hk/

回復 8251# 的帖子

咦..C HING
係屋企..用白米醋試吓..得唔得呢>/
我試過.袋袋有幾達嘢..以為係花仔.
用白醋嚟試..有啲冰涼.赤熱.感.
但無反白..色.那幾小達

引用:
原帖由 candycandy 於 2009-6-20 12:45 發表

鬆晒。

但分泌個到E生話CHECK出黎有大量既鏈球菌同念珠菌,,食藥,佢話呢D第時都會成日有。 咁自己做好D衝生。

至於我之前話有 ...
咁你可以鬆一口氣了, 好好重新做人, 祝你婚姻幸福

引用:
原帖由 candycandy 於 2009-6-20 04:45 發表

鬆晒。

至於我之前話有 ...
candy醫生有無話鏈球菌同念珠菌,,食藥就會無哂定點? 會唔會對你有咩影響等??

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2009-6-21 11:12 發表

Stanley:
因為粒野生左成2 week,
加上粒野生個時之前個個week又捱夜.
因為我驗完血無耐又上去.
都係3 week左右.
跟住問我係不係想凍左佢.
咁15/F醫生可能見我咁, 想我安心.
佢話今次吾當係 ...
你最近又出番??
有一排我成日都當毛囊係, 又成日見15F, 後來識分先定的, 保重

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-6-22 00:49 發表

candy醫生有無話鏈球菌同念珠菌,,食藥就會無哂定點? 會唔會對你有咩影響等??
最近還好嗎? 有冇同另一半講?

引用:

鬆晒。

至於我之前話有 ...
咁就好lar!!
我明天book左看Dr.Ho, 返來同大家share我的情況.

引用:
原帖由 bigdog33 於 2009-6-22 00:23 發表
咦..C HING
係屋企..用白米醋試吓..得唔得呢>/
我試過.袋袋有幾達嘢..以為係花仔.
用白醋嚟試..有啲冰涼.赤熱.感.
但無反白..色.那幾小達
sorry, 呢樣野我真係答你唔到...
我諗出去買醋酸會好d...

引用:
原帖由 95555052 於 2009-6-22 00:53 發表

你最近又出番??
有一排我成日都當毛囊係, 又成日見15F, 後來識分先定的, 保重
9555:
我以為係.
15/F話應該只係毛狼炎.
你近排又點?

回復 8259# 的帖子

出面有得賣咩?
普通孳房?

引用:
原帖由 95555052 於 2009-6-21 16:56 發表

最近還好嗎? 有冇同另一半講?
未呀我自己都未好哂, 不過佢應該有既機會唔高, 因為佢都無講過有咩, 你而家點呀?

引用:
原帖由 kayuet 於 2009-6-21 19:48 發表

咁就好lar!!
我明天book左看Dr.Ho, 返來同大家share我的情況.
記得report過過程啊!!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。