推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 candycandy 於 2009-6-15 16:19 發表

希望你整完呢粒快D搞好啦

學TONY兄講做下運動啦~~增強抵抗力~~~

我每日食完飯後都有帶D狗去行下散步~~~
唉希望真係最後一次凍 ....我間唔中都有做下運動

相關搜索目錄: 運動

引用:
原帖由 kayuet 於 2009-6-15 16:49 發表

我估係d 毛巾合或公眾地方la......唉
其實陰道入面同外陰都有, 咁我應該睇婦科合定係Dr.Ho ar?
如Stanley所講, 其實我體質係好差, 但體質好會唔會自己好返?

好無e生可以介紹下?
女e生既資料我俾左你,,你去你pm到睇睇啦

Candy,
  女人的個度..唔同男人..如果用手摸到..個粒野..就應該好大粒架!
我都有的腺體小粒. 俗稱珍珠疣..上次去睇DR. HO.佢話係普通腺體..係冠溝位..由十幾岁發育時..發現到宜家.
足足有20年啦..都無大無小..
所以..如果係尿道口..女人個度皺折肉多..應該無甘易摸到...所以你小心留意!
要同醫生講清楚...

引用:
原帖由 kayuet 於 2009-6-15 08:53 發表

好ar, 介紹比我ar~
我都想快d好返, 呢個野令人心情好差.....
ok我聽日搵翻出黎再pm你

引用:
原帖由 Tony1 於 2009-6-15 10:00 發表

大陸有一個電台,時常請嘉賓上去,其實是廣告.宣傳.有一隊BAND就作了一首歌說大陸醫生.
tony我成日都覺得有尿頻, 同去小便有時形住形住有d痛, 我都好驚我咩前列線炎, 請問係邊度痛?

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 wing2525 於 2009-6-15 07:23 發表
唉今日上15f 肛門入面上次清左開心左一陣..醫生幫我插了一支好長既工具入去查.........點知.入小小醫生又話有一粒豆咁大粒既新尤.....又凍過...凍完痛死
我都覺得做激光好d, 因為難清的同裡面的都係激光好d, 試下轉啦同我一樣. dr ho會做深入d, 冷凍就方便d

引用:
原帖由 bigdog33 於 2009-6-15 23:04 發表
Candy,
  女人的個度..唔同男人..如果用手摸到..個粒野..就應該好大粒架!
我都有的腺體小粒. 俗稱珍珠疣..上次去睇DR. HO.佢話係普通腺體..係冠溝位..由十幾岁發育時..發現到宜家.
足足有20年啦..都無大無小 ...
其實佢係係尿道口出面下dd個d皮到(唔係嬾紅色個個位wor),,, 我用鏡睇到,,但唔係話好覺,要我拉緊個d皮膚就會睇得清楚d~~~但摸落去就摸到,, 係暗突出黎咁,,  我唔知啊,,好似之前係真係冇,, 不過我暫時見我老公又冇咩野,,,, 但你地話花都可以有成 1-8個月既潛伏期,,所以呢個星期五我都會去俾e生睇,,叫佢睇清楚d~~~

引用:
原帖由 candycandy 於 2009-6-16 09:39 發表

其實佢係係尿道口出面下dd個d皮到(唔係嬾紅色個個位wor),,, 我用鏡睇到,,但唔係話好覺,要我拉緊個d皮膚就會睇得清楚d~~~但摸落去就摸到,, 係暗突出黎咁,,  我唔知啊,,好似之前係真係冇,, 不過我暫時見我老公又冇 ...
Dr. ho講過如果要拉緊d皮先睇到的話, 係疣既機會不大...
同埋疣最明顯就係睇得出係生响出面 (因為係皮膚增生), 如果係生响入面, 好似瘡咁樣, 就好大機會唔係...

引用:
原帖由 bad-man 於 2009-6-16 17:54 發表

Dr. ho講過如果要拉緊d皮先睇到的話, 係疣既機會不大...
同埋疣最明顯就係睇得出係生响出面 (因為係皮膚增生), 如果係生响入面, 好似瘡咁樣, 就好大機會唔係...
係啊我真係唔知我而家即去沖涼睇清楚d,不過我點都好星期五會去俾e生睇一睇

驚緊個日去check添,,仲要等2日先有report,,我唸星期五check要星期一先有report....

引用:
原帖由 candycandy 於 2009-6-16 22:53 發表

係啊我真係唔知我而家即去沖涼睇清楚d,不過我點都好星期五會去俾e生睇一睇

驚緊個日去check添,,仲要等2日先有report,,我唸星期五check要星期一先有report....
你星期五check可能要星期二先有report.
放鬆d啦.
現在一切己成定局,

有就有, 無就無.
所以吾洗怕.

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-6-16 01:37 發表

tony我成日都覺得有尿頻, 同去小便有時形住形住有d痛, 我都好驚我咩前列線炎, 請問係邊度痛?
我小便有時都有d吾舒服.
你咁講我都好驚我有咩前列線炎...

聽日放假走去睇醫生,希望有好RESULT啦

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2009-6-16 23:03 發表

放鬆d啦.
現在一切己成定局,
有就有, 無就無.
所以吾洗怕.
多謝你鼓勵!!!都真係成日亂唸,,,少少野都好擔心有呢樣有果樣。

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2009-6-16 23:03 發表

放鬆d啦.
現在一切己成定局,
有就有, 無就無.
所以吾洗怕.
百合兄 你對 lee 個病既態度真係好高人feel
              if  人人可以好似你敢就好好多喇

引用:
原帖由 candycandy 於 2009-6-16 09:39 發表

其實佢係係尿道口出面下dd個d皮到(唔係嬾紅色個個位wor),,, 我用鏡睇到,,但唔係話好覺,要我拉緊個d皮膚就會睇得清楚d~~~但摸落去就摸到,, 係暗突出黎咁,,  我唔知啊,,好似之前係真係冇,, 不過我暫時見我老公又冇 ...
如果係我就 , 如有懷疑當真做  ~~

生一粒 要等3 個月woo 起碼   其實都幾拆磨 ga 你諗下 3個月又3個月真係要搞好耐ga

你都想安安全全同你老公行埋ga   

努力努力  將唔好既過去盡快洗掉 , 迎接美好的將來

報告下先~~~ 最初生既位己介滿3個月了 冇返發  要努力keep 住

上次凍左個位己個半月了 暫冇返發~~~~  差 lee 到 炸~!!!!!!!!!!  努力努力

短期目標 1  年   之後再 1 年  之後就可以同花花講 bye bye 了

我 e  +  都成日做運動 ga     隔日做  起碼30 min  帶氧運動

個人精神  同開心左

其實 lee 段時間做多 d 運動不單對病情有幫助仲可以當 keep fit 到好番曬仲有個健康既身體同健美既身段去再識番個正正經經既女朋友

希望可以 la ..................

回復 8200# 的帖子

女人都會有假性疣架..大陸網站講..同男人的珍珠疣一樣..
只不過..大都係有「案底」..所以都係小心為上..
最緊要有問題..即要去問醫生..

引用:
原帖由 sadsadlife 於 2009-6-17 13:01 發表
報告下先~~~ 最初生既位己介滿3個月了 冇返發  要努力keep 住

上次凍左個位己個半月了 暫冇返發~~~~  差 lee 到 炸~!!!!!!!!!!  努力努力

...
恭喜哂, 要努力!!

kayuet

已pm了please check

引用:
原帖由 sadsadlife 於 2009-6-17 20:36 發表

百合兄 你對 lee 個病既態度真係好高人feel
              if  人人可以好似你敢就好好多喇
其實好吾好得返都好睇運氣.
有人樣樣keep得好, 一樣照返發.
有人凍一次就搞掂.
有時命運係咁都無計.
諗咁多訓吾著仲衰.
我lee排都有少少訓得吾好.
不過吾係因為病, 係工作同感情.
二十變三十真係好多野煩.
好勤力博命左兩三個月, 之前賭輸個d己經填返條數.
近lee兩年真係經歷好多.
明白左真係一子錯,滿盤皆落索.

我行錯步﹐叉錯步﹐此餐心傷透。

引用:
原帖由 sadsadlife 於 2009-6-17 21:01 發表

...
我都想做運動...
但真係無時間+体力...

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-6-17 23:29 發表

恭喜哂, 要努力!!
Stanley:
你近排又點呀?

引用:
原帖由 sadsadlife 於 2009-6-17 20:45 發表

如果係我就 , 如有懷疑當真做  ~~

生一粒 要等3 個月woo 起碼   其實都幾拆磨 ga 你諗下 3個月又3個月真係要搞好耐ga

你都想安安全全同你老公行埋ga   

努力努力  將唔 ...
我覺得下面個情況差左,,所以我聽日就去睇醫生,,,,,好灰,,真係,,好難做到百合兄講既咁睇得開,,我腦成日驚e生講我知有,,,,,,,,咩,,,,如果係,,真係,,,,,,唔知點,,,面對,,,,, 好不安,,,  而家陰道口出面好似有d 腫同有d發炎,,係出面,,, 我都唔知咩事,,聽日去俾e生睇,,,, 希望冇事,,有得e返好啦,,,

真係好後悔,, 錯左冇得唸返轉頭,,只可以望有機會俾自己從身改過(我冇事即係我老公都冇事),,,

引用:
原帖由 candycandy 於 2009-6-18 00:08 發表

我覺得下面個情況差左,,所以我聽日就去睇醫生,,,,,好灰,,真係,,好難做到百合兄講既咁睇得開,,我腦成日驚e生講我知有,,,,,,,,咩,,,,如果係,,真係,,,,,,唔知點,,,面對,,,,, 好不安,,,  而家陰道口出面好似有d 腫同 ...
咁快d訓一覺好既明日去睇醫生.

今日去睇左醫生,
醫生哥哥都算幾好人, 佢話系尤, 但佢話數量多(約二三十粒大大小小),吾好做冷凍住,
開左D藥水比我叫我一日搽一次,兩星期後返去覆診, 其實系咪有人剩系搽藥水呢?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。