推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 bonbonsex 於 2009-6-18 00:27 發表
今日去睇左醫生,
醫生哥哥都算幾好人, 佢話系尤, 但佢話數量多(約二三十粒大大小小),吾好做冷凍住,
開左D藥水比我叫我一日搽一次,兩星期後返去覆診, 其實系咪有人剩系搽藥水呢?
搽藥水係吾夠深入同切底.
加上你有二三十粒大大小小咁多...
搽藥水好似吾多掂...

hope youget well soon

回復 8207# 的帖子

totally agree!!!!!!!

回復 8210# 的帖子

may not be that worst, be strong and calm.

引用:
原帖由 bonbonsex 於 2009-6-18 00:27 發表
今日去睇左醫生,
醫生哥哥都算幾好人, 佢話系尤, 但佢話數量多(約二三十粒大大小小),吾好做冷凍住,
開左D藥水比我叫我一日搽一次,兩星期後返去覆診, 其實系咪有人剩系搽藥水呢?
嘩....噤多噴冷凍一次都未清得哂
噴冷凍好似有效d喎

我又收到有人pm問我拎Dr. ho資料, 都係果句, 有心搵請自己睇post啦...
人人都係自己搵架咋, 我咁肯定, 唔洗半日可以搵到

回復 8218# 的帖子

唉...上去GOOGLE..打個名..幾分鐘都搵到啦..

回復 8210# 的帖子

CANDY,
  甘你呢排..唔好同老公行埋啦..
  如果甘情況..應該係有發炎啦..腫咗..

引用:
原帖由 candycandy 於 2009-6-18 00:08 發表

我覺得下面個情況差左,,所以我聽日就去睇醫生,,,,,好灰,,真係,,好難做到百合兄講既咁睇得開,,我腦成日驚e生講我知有,,,,,,,,咩,,,,如果係,,真係,,,,,,唔知點,,,面對,,,,, 好不安,,,  而家陰道口出面好似有d 腫同 ...
Candy, 你會好返ga! 大家都有好返既一日, 唔好諗太多, 心情影響病情ar~

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2009-6-17 15:57 發表

Stanley:
你近排又點呀?
laser完好似掂, 而且自己感覺都ok, 希望真係4年黎最後一次啦.

引用:
原帖由 candycandy 於 2009-6-17 16:08 發表

我覺得下面個情況差左,,所以我聽日就去睇醫生,,,,,好灰,,真係,,好難做到百合兄講既咁睇得開,,我腦成日驚e生講我知有,,,,,,,,咩,,,,如果係,,真係,,,,,,唔知點,,,面對,,,,, 好不安,,,  而家陰道口出面好似有d 腫同 ...
唔好咁灰啦, 我之前比你down一百陪啦, 又差d破產, 重要唔係自己衰, 做生意被人害, 加埋同期有依個病, 驚到我, 變埋抑鬱証, 覺得死左唔洗咁煩, 你睇翻係之20頁可以有個網址搵到舊版2005時既我就知道咩事, 你依d算小事有我包底, 所以唔洗唔開心, 放開d, 好多人比你更慘, 錯唔係唔好, 會變成自己知驚唔會有下次, 唔係就會不停咁繼續去玩, 都更老好似我咁想生 bb時又唔知點. 哎................所以妹妹你好好架啦!! 努力我4年, 你1年得啦, 係我之前黑仔唔同樓主tony一齊去睇dr ho, 4年前我同佢一齊去睇而家就唔洗咁

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2009-6-17 16:48 發表

搽藥水係吾夠深入同切底.
加上你有二三十粒大大小小咁多...
搽藥水好似吾多掂...
bonbonsex兄, Black Sarena講得岩, 我就係最好例子, 我無估錯你一定唔係睇dr ho, 我係依度唔係做賣廣告, 你可以再去睇第二個醫生, 但係一定要快去做冷凍, 成20-30粒更勁, 我之前都無, 你重等2星期後, 一定會更多!! 藥水只係for初期, 重有勁既唔掂,  你而家咁多係無用架, 唔信你試下啦, 我無估錯都係搽3m, 快去睇過第二個啦. good luck!!

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-6-19 01:07 發表

bonbonsex兄, Black Sarena講得岩, 我就係最好例子, 我無估錯你一定唔係睇dr ho, 我係依度唔係做賣廣告, 你可以再去睇第二個醫生, 但係一定要快去做冷凍, 成20-30粒更勁, 我之前都無, 你重等2星期後, 一定會更多!! ...
師兄,
其實之前去過政府度做過兩次冷凍咖,甩左之後無耐又生返出黎, 本來都系果十粒八粒, 但近一兩個星期竟然突然出多左好多粒,
雖然系好細粒,有D只系半粒芝麻咁細, 我搽下搽下先知原來突然多得咁犀利,
其實我尋日先第一日開始搽藥, 我想試下搽多幾日睇睇點情況先, 如果真系吾得就即刻去你地講既DR.HO度睇,
聽你地講系十五樓, 系咪講旺中十五樓呢?據我所知果度有好幾個皮膚醫生的,
另外我想問冷凍同LASER有咩吾同呢?效果方面又會系邊樣好D呢?

多謝師兄不厭其煩回答我,謝謝!
bonbonsex

引用:
原帖由 bonbonsex 於 2009-6-19 02:57 發表

師兄,
其實之前去過政府度做過兩次冷凍咖,甩左之後無耐又生返出黎, 本來都系果十粒八粒, 但近一兩個星期竟然突然出多左好多粒,
雖然系好細粒,有D只系半粒芝麻咁細, 我搽下搽下先知原來突然多得咁犀利,
其實我 ...
資料唔岩
你去返之前最頭個幾十頁睇啦,,有dr.ho資料架,,,

good luck

引用:
原帖由 candycandy 於 2009-6-19 14:17 發表

資料唔岩
你去返之前最頭個幾十頁睇啦,,有dr.ho資料架,,,

good luck
candy你睇左醫生未呀? 結果係點呀?

兩星期前個粒疑似(好細粒).
咁耐又無大又無細到.
吾想心驚驚.
d錢都係無得慳.
今日都係book左明朝上一上15/F.
襯佢仲未去外國開會都係快d睇左先.

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-6-16 01:38 發表

我都覺得做激光好d, 因為難清的同裡面的都係激光好d, 試下轉啦同我一樣. dr ho會做深入d, 冷凍就方便d
好如果下次仲有..就同 e生講做激光...但激光收幾錢?

引用:
原帖由 wing2525 於 2009-6-19 12:25 發表

好如果下次仲有..就同 e生講做激光...但激光收幾錢?
1200之後覆眕應該500

引用:
原帖由 marco0402 於 2009-6-19 20:24 發表

candy你睇左醫生未? 咁難先忍左九十日唔差在忍埋呢幾日

我結果都係忍唔住六十日去左驗AIDS
今日RESULT出左係NEGATIVE
醫生(普通科)話應該無事架啦
而家D檢驗方法先進左有都應該驗到出黎
叫我唔好再驗啦
...
唉,,我未啊今日等左成日都仲未有電話,,,,我唸應該聽日有掛,,抽血時e生都話係2日到先有,,,,,
我都好鄧你開心,,冇事架啦你,,,我都聽過人講,,如果係有野既未到90日都好大機會會check到,if你真係有既,,
不過安全起見同放心d,,90日啦,,去check多last一次啦,,,,,

多謝你鼓勵,,我真係好擔心好不安,,每每唸起都係會覺得係中,,,,,,希望冇事啦,,,

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-6-19 01:07 發表

bonbonsex兄, Black Sarena講得岩, 我就係最好例子, 我無估錯你一定唔係睇dr ho, 我係依度唔係做賣廣告, 你可以再去睇第二個醫生, 但係一定要快去做冷凍, 成20-30粒更勁, 我之前都無, 你重等2星期後, 一定會更多!! ...

搽藥水真係無撚用架.
越搽越發得勁.
我搽藥水比人拖証拖左成個月.
快d laser/凍啦.

引用:
原帖由 bonbonsex 於 2009-6-18 18:57 發表

師兄,
其實我 ...
Laser係好d既, 只係手術時間長d同痛d, 而冷凍係方便, 同簡單無痕, 咁勁黎講一定係laser, 因為做冷凍就會有小小機會唔luck (係尿道位), 但外面既就基本上一定ok,  而laser係即場luck, 同深入去殺菌既, 所以兩方面都有好處, 而藥水唔洗講, 之前講左好多了, 通常係用黎康服當中有既同細既先用, 但翻發機會最高, 所以有咩快快手手唔好學我走錯路.

好簡單我如果一早跟tony一齊去 dr ho今日我一定唔會係依度既, 而且4年花左幾多錢數唔到了, 而同我同期同後期既兄弟都係用冷凍多既兄弟已經唔係度post, 証明冷凍係ok既.

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-6-19 23:15 發表
好簡單我如果一早跟tony一齊去 dr ho今日我一定唔會係依度既, 而且4年花左幾多錢數唔到了, 而同我同期同後期既兄弟都係用冷凍多既兄弟已經唔係度post, 証明冷凍係ok既.

Stanley:
一定會好既.  
我聽日都上去.

各位c ching
dr.ho,,,係未7月1號,收爐,噤30號係未睇到上午咋
我都諗住係佢收爐前,check 下....我都有1.5 month冇去過

我冇事啦,報告出左冇A & 梅啦,,,,,

鬆晒。

但分泌個到E生話CHECK出黎有大量既鏈球菌同念珠菌,,食藥,佢話呢D第時都會成日有。 咁自己做好D衝生。

至於我之前話有粒野個到,佢話佢冇見到, 咁佢話叫我返去俾佢CHECK多次,, 但應該黎M,,唯有等M完左先再去搞一搞,,,, 但點都好,,唔係A 就真係鬆晒,有花都係E姐,,唔會死人,,,

多謝你地既支持~~~

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。