推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-7-20 01:17 發表

感覺越黎越好係睇發出黎既大唔大, 而當冷凍完後見到d皮膚重未好似新一樣, 雖然無哂, 但你會知道feel到佢重出, 當好似新既一樣, 重新過之前未有疣時既, 咁就知道應該無問題, 好似依家咁, 同之前一樣, 我每個一個半 ...
stanleysex兄, 我做完冷凍已第8日, 但果粒野仲未甩. 周圍有死皮圍住. 由尿道口側邊望仲見到d肉係鮮紅色. 咁係咪即係未好返?

醫生開左抗生素藥膏比我塗, 上面寫住塗7日. 咁過左7日之後係咪唔洗塗, 定係繼續塗?

引用:
原帖由 marco0402 於 2009-7-20 20:06 發表
今日終於去左拿過左90日既REPORT
AIDS無事個人終於放心哂

雖然無辦法知自己有無中花
唯有日日自己Check住等日子一日一日咁過......
我都唔知應該俾個咩限期等自己唔好再驚落去
各位師兄你地覺得如果半年無事係 ...
hehe,,仲咩指名多謝我,,因為我係c 姐啊??

鄧你開心啊!!!冇a 可以放下心頭大石,,,唔會再亂唸有a點死好

係啊當日過左呢一個aids呢關真係整個人都放鬆晒

我都有去定期搵醫生check埋入面陰道有冇生花,,, 自己多多留意囉,,, 唔好再去亂玩,,,

真係唔係次次都咁好彩,,,英超都整單咁既aids事件

希望各ching 都快d好返,,,,殺晒d花!!!

引用:
原帖由 marco0402 於 2009-7-20 12:06 發表

恭喜哂ching

引用:
原帖由 ScaryBoy 於 2009-7-20 12:03 發表

stanleysex兄, 我做完冷凍已第8日, 但果粒野仲未甩. 周圍有死皮圍住. 由尿道口側邊望仲見到d肉係鮮紅色. 咁係咪即係未好返?

醫生開左抗生素藥膏比我塗, 上面寫住塗7日. 咁過左7日之後係咪唔洗塗, 定係繼續塗?
咁樣即係唔掂, 要即刻去翻搵dr冷凍多一次, 如果再唔得要立刻做激光, 咁好似我咁而家好翻既機會高好多.

個人認為冷凍幾次殺左好多菌後, 翻發機會少左同時間長左, 之後應該重會有小小或好似我咁唔甩, 咁就再用laser深入d一次殺哂.希望我見議對你有用啦

引用:
原帖由 marco0402 於 2009-7-20 20:06 發表

恭喜師兄. 花我就建議睇9個月. 因花既潛伏期有一年, 減去你3個月...

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-7-21 00:22 發表

咁樣即係唔掂, 要即刻去翻搵dr冷凍多一次, 如果再唔得要立刻做激光, 咁好似我咁而家好翻既機會高好多.

個人認為冷凍幾次殺左好多菌後, 翻發機會少左同時間長左, 之後應該重會有小小或好似我咁唔甩, 咁就再用 ...
咁我想做laser先. 因我之後要9月中先回港. 回港太密屋企人會問lee問low.

????

大家好!我也是在四月證實中了花,至今已覆發了二次,但好彩覆發的都是同一個位置,和都是一小點,我一直都是用Wartec,是醫生開給我的,效果也不錯,三日就把花弄掉,但一個多月就會再發,現在醫生叫我用完Wartec之後用3M Aldara,他說可以減少覆發,但我擔心3M的side effect,請問各位3M的療效好不好,我應不應該用呢?謝謝!

引用:
原帖由 Joker6688 於 2009-7-25 00:03 發表
大家好!我也是在四月證實中了花,至今已覆發了二次,但好彩覆發的都是同一個位置,和都是一小點,我一直都是用Wartec,是醫生開給我的,效果也不錯,三日就把花弄掉,但一個多月就會再發,現在醫生叫我用完Wartec之 ...
===========
請問CHING發係JJ位。定係春袋位?
同埋。1粒形狀係點樣。。酒米粒突起??
又有冇咩不適感覺。個粒野?

引用:
原帖由 Joker6688 於 2009-7-25 00:03 發表
大家好!我也是在四月證實中了花,至今已覆發了二次,但好彩覆發的都是同一個位置,和都是一小點,我一直都是用Wartec,是醫生開給我的,效果也不錯,三日就把花弄掉,但一個多月就會再發,現在醫生叫我用完Wartec之 ...
花不是越生越多咩?師兄是怎樣發現的?玩完幾耐發現?

回復 8448# 的帖子

please see the following from the CDC of USA,  three times a week , 1,3,5 or 2, 4, 6.   following doctor's instruction for application.

Recommended Regimens for External Genital Warts

Patient-Applied:

Podofilox 0.5% solution or gel. Patients should apply podofilox solution with a cotton swab, or podofilox gel with a finger, to visible genital warts twice a day for 3 days, followed by 4 days of no therapy. This cycle may be repeated, as necessary, for up to four cycles. The total wart area treated should not exceed 10 cm2, and the total volume of podofilox should be limited to 0.5 mL per day. If possible, the health-care provider should apply the initial treatment to demonstrate the proper application technique and identify which warts should be treated. The safety of podofilox during pregnancy has not been established.
   OR
Imiquimod 5% cream. Patients should apply imiquimod cream once daily at bedtime, three times a week for up to 16 weeks. The treatment area should be washed with soap and water 6–10 hours after the application. The safety of imiquimod during pregnancy has not been established.

回復 8449# 的帖子

我的是出在龜頭和陰脛之間的溝位,我也不清楚是怎樣染到的,因我每次也有用套,其實在第二次病發時,也有一粒出在龜頭,但到現在也沒再出。我的到現在為止就是兩個地方,別的地方我很小心看過,還看過醫生,都沒什麼發現。

回復 8449# 的帖子

還有就是它們像酒米般..............

引用:
原帖由 Joker6688 於 2009-7-25 17:28 發表
還有就是它們像酒米般..............
==========
c hing
係大陸專業性病網睇到.
如果好似酒米..甘款
有可能係珍珠尤..係假性棷菜花..
聽講.醫生要用 醋酸液.滴落去測試...

回復 8454# 的帖子

謝謝師兄回覆!我其實之前都看過三個性病專科醫生,他們都說是疣,起初我也不信的,可能因我現在的情況只是小於0.5mm的地方有事,他們甚至沒有叫我覆診,只是說再有粒粒才來看,最後這個醫生說如果想減少翻發,用wartec好了之後,再用3m Aldara大概三個月,因我怕3m的副作用太大,所以都不知好不好用,真是煩惱,其實我現在的疣剛掉了

引用:
原帖由 stetchkov 於 2009-7-17 23:42 發表

could you please help me to ask Dr.Ho   when you see him next time?

thanks!!!
我問過dr. ho了, 他說沒有在尿道生到出面的.

我昨日覆完疹, 醫生話冇見到返發跡象. 可以做凍或LASER, 但LASER要打麻醉計, 我聽完都係選左做多次凍. 念起都覺得自己好"lor"伕. 唉...
之後要9月尾先覆疹. 如果返發就真係要laser...

ps:醫生12/8至17/8放假, 18/8先應疹.

引用:
原帖由 ScaryBoy 於 2009-7-26 11:38 發表
我昨日覆完疹, 醫生話冇見到返發跡象. 可以做凍或LASER, 但LASER要打麻醉計, 我聽完都係選左做多次凍. 念起都覺得自己好"lor"伕. 唉...
之後要9月尾先覆疹. 如果返發就真係要laser...

ps:醫生12/8至17/8放假, 18 ...
因為做laser要攪好多野, 所以基本上係做冷凍方便好多

哎依個星期去覆胗check check先, 因為我唔知係血管定係有, 尿道位真係煩, 唔通真係要煩足我半個十年, 真係好難受, 各位舊兄弟而家你地點??????? 伙記兄你有無生bb?

突然諗起要等一年.......

有 d down ........

點樣可以控制下 d 性慾 ar .........?

目弟開十五樓的朋友請注意

我無目弟之前的posts,如重覆,請勿見怪。

目弟開十五樓的朋友請注意!

醫生將於8月12號-8月17號放假。8月18號照常應診。
SHAME on myself
I feel GUILTy
I am so SORRY to my future gf/wife.....

唉~

珍珠疣又來了。。。。。。

既來之、則安之。既然來了,希望是覆發,不是又給傳染啦! (又0甘口岩,0甘斜?) 因為起碼不是囡囡的問題(少一個人有事嘛)。

早排係大陸要同d東北人應酬, 唔夠班友仔0黎。喝得太多了,又加上好耐無做過,又比細佬控制左大腦,最後出左街。唉~~~~~ 真的有點兒那過!

不過我估是覆發。因為呢排我都覺得身體差左,又睡得不好。都好番左5、6年左右先翻發,都無mud怨言囉。期間我一直都無mud行差踏錯架。次次應酬都唔出街! 平時有需要的話,都係用手。 但估唔到d會係0甘!  又有帶domdom(香港買的杜記)。真係內疚!!! 無野講!

心情還可以。

我係大陸多,如返港,都好小入0黎。只想係度講下姐。 希望好番的朋友唔好覆發或學我0甘又玩翻! 未好的快d好番啦! 加油啊!

SHAME on myself
I feel GUILTy
I am so SORRY to my future gf/wife.....

回復 8463# 的帖子

珍珠疣係點先算好返? 可能師兄身體弱左自返發. 希望師兄快d好返.

今日報告出左, 冇梅毒, 泡疹同愛滋. 安心好多.

引用:
原帖由 ShameGuiltSorry 於 2009-7-29 17:23 發表
珍珠疣又來了。。。。。。

既來之、則安之。既然來了,希望是覆發,不是又給傳染啦! (又0甘口岩,0甘斜?) 因為起碼不是囡囡的問題(少一個人有事嘛)。

早排係大陸要同d東北人應酬, 唔夠班友仔0黎。喝得太多了,又加 ...
師兄唔好敢 down la    人人都有性需要  你下次到 d 邊緣位米諗住如做左會復發ga 一復發起馬攪年幾好麻煩! 敢諗會好d   e +  收拾心情就醫 la     

係woo 你好番左 5 , 6 年 ga 拿  係今次把磁唔住先再中 ar ?

引用:
原帖由 ScaryBoy 於 2009-7-29 19:21 發表
今日報告出左, 冇梅毒, 泡疹同愛滋. 安心好多.
恭喜你 ar   放心好多 la e +

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。