推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-8-18 12:48 發表

咁咪好, 希望快d好啦, 你重要出國打工, 好唔方便
謝謝stanley兄, 我之前個位長又出左粒牙仔, 今次真係下定決心去做laser.

有冇 人幾個月後就好返

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-8-18 12:47 發表

我就係用藥水既犧牲者, 當然有機會會好, 但因為藥水既功效唔大, 唔夠深入, 細既就ok, 但係翻發機會超高, 我重要係以為8個月後再翻發, 你話呢. 所以先攪到而家咁4年, 哎................如果繼續唔好就人生有幾個 ...
stanleysex 兄,你一定會好番架,唔好灰心﹗﹗

我有呢個病我都好唔開心,不過見到呢度咁多戰友一齊,個心就無咁唔舒服

樂觀一點,起碼我]呢個病唔係絕症﹗﹗唔駛死﹗﹗最多咪唔做愛﹗﹗

大家係度聚,一定係一件唔開心的事

病,大家都唔想,有部份同胞,仲係無辜受害者,而且可能有部份兄弟姐妹辛苦鬫n耐.......

但我希望大家唔好灰心,路,始終要行,生活,始終要過

起碼,我們比好多人幸福,起碼,我]仲有條命,起碼,我]有手有腳

既然台灣的同胞沒有放棄,我們還可怨什麼?

積極的面對現實,才是我們應有的態度﹗﹗

希望大家不要氣餒,我們一定會戰勝的﹗﹗

在此祝大家早日康復﹗﹗

各師兄,我回來了,我珍珠疣好似覆發,我要睇醫生了,不過唔係dr ho~

早兩日舊位條疤痕邊紅左.
今日又無紅.
有時舊位紅左m怕返發,
上次無事到疑似己6個月,
疑似凍左到現在己8個月.
仲有4個月就捱夠一年.

我尿道口裡面個粒,凍左第三次>.<
第1.2次粒花細左
點知凍第三次..今日第14日,發現同一位置附近多左1.2新既花花..
請問有無c兄試過我同樣情況...
第三次dr.ho好重手勁痛左兩日,唔知係咪重手過頭所以有損口野開左....

我係女仔我涷左仲痛呀唉

引用:
原帖由 johnny002 於 2009-8-19 20:15 發表
我尿道口裡面個粒,凍左第三次>.<
第1.2次粒花細左
點知凍第三次..今日第14日,發現同一位置附近多左1.2新既花花..
請問有無c兄試過我同樣情況...
第三次dr.ho好重手勁痛左兩日,唔知係咪重手過頭所以有損口野開 ...
唯有再凍啦.
凍到無為止.

引用:
原帖由 ericababy 於 2009-8-19 23:07 發表
我係女仔我涷左仲痛呀唉
ericababy 妳凍邊個位啊?我凍尿道口..凍完即刻去次所,個刻痛到差d呵唔出

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2009-8-19 23:19 發表

唯有再凍啦.
凍到無為止.
尿道口真係好煩..最濕既地方好易返發

我所有area都涷晒...你係女仔?
引用:
原帖由 johnny002 於 2009-8-20 00:53 發表

引用:
原帖由 ericababy 於 2009-8-20 12:13 發表
我係男仔...................

請問各位師兄, 在dr. ho做laser收幾錢?

引用:
原帖由 ericababy 於 2009-8-18 23:10 發表
有冇 人幾個月後就好返
erica, 要1年半唔覆發先叫做好返.

引用:
原帖由 johnny002 於 2009-8-20 00:53 發表

加油丫!!
我之前都係尿道口整開裡面有 ! 我都係凍左幾多到而家冇野了~!

到而家都9個月了 ! 加油!

終於可以入番來呢個谷..有d舊兄弟成績都唔錯, 開心! d花電灼清晒已經1年沒番發了, JJ 完全沒事, 肛門口都沒有, 夏天過左一半油脂分泌多都沒問題. 唯獨肛門內果1,2 cm 入面有時都會痕.... 一直都沒再去dr ho double check, 因為已經習慣了... 不以為意但一定定唔會再出去亂打洞, 最多打下jj ...大家努力!

引用:
原帖由 ScaryBoy 於 2009-8-21 22:34 發表
請問各位師兄, 在dr. ho做laser收幾錢?
我第一次做收我2000元, 用laser掃我肛門內的花群, 其餘用電筆灼死我jj 的花. 下次再做收1500元 - 1300元左右..

引用:
原帖由 ericababy 於 2009-8-20 12:13 發表
過來人來說, 用電灼直接燒死d warts 最好, 冷凍好處是沒疤痕但容易損口, 電灼比冷凍會痛多少少(可先打麻醉), 不過做完之後就唔會有損口因為已經熟左 , 更不會像冷凍後要等結焦同痛果兩日.. d疣其實只在皮膚表層, 以dr ho 的技術落點極準根本唔會現疤痕! 我經驗是電灼比冷凍來得徹底!

功效比較, (普通<好)
藥水<冷凍<電灼<激光

睇政府一定比藥水, 你唔查番一年半年係唔會upgrade 你去做冷凍或電灼的, 因此是時間,健康同錢的考慮!

回復 8611# 的帖子

Chiyau 兄,高興你康復,之前曾想及你有很久沒在這裡出現,不知你近況如何?請你不要見怪,!想請問重新有性行為嗎?在醫治期中有嗎?

引用:
原帖由 ScaryBoy 於 2009-8-21 22:37 發表

erica, 要1年半唔覆發先叫做好返.
我知.........但有無人幾個月or 凍左─兩次就無出???通常係凍完幾耐又出返?

引用:
原帖由 NEW_MAN 於 2009-8-21 23:14 發表

加油丫!!
我之前都係尿道口整開裡面有 ! 我都係凍左幾多到而家冇野了~!

大家加油!!

引用:
原帖由 ericababy 於 2009-8-22 13:09 發表

我知.........但有無人幾個月or 凍左─兩次就無出???通常係凍完幾耐又出返?
我凍左2次之後3星期又出返.

引用:
原帖由 NEW_MAN 於 2009-8-21 23:14 發表

加油丫!!

NEW_MAN多謝你,聽到你咁講我都無咁灰啦..係呢你總共凍左幾次先無再出花??

見到有D朋友想試下食抗生素, 靈芝.

勸下呢D朋友, 唔好亂試, 用法唔適當, 反而會削弱免疫力.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。