推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

第一次中招(新版開始)

可唔可以好返既人都出句聲..點解好返就冇左人..
我想知點樣可以好返

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-8-3 01:36 發表

真係今次feeling最好都無用, 好似個天要玩死我咁, 我都唔知點講, 係好左d兩個月先翻發......................
stanley兄, 唔好灰心, 再努力.
我打開尿道口仲見到入面紅色. 唔知係咪損口仲未好.

今日又睇多一次醫生 發覺依個醫生吾知點 有D 抵我死既心態..

決定下個星期搵下Mr.HO 先......

我想問究竟生係 性器官既花 同生係皮膚既花 有什麼分別 ?!

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-8-1 11:23 發表
我真係好想好似同我同期既兄弟變翻正常人, 你地去哂邊?????
我在呀.只是少入來.近來轉了看中醫.看了一個月.有明顯好轉.

引用:
原帖由 自家飛 於 2009-8-3 19:55 發表
今日又睇多一次醫生 發覺依個醫生吾知點 有D 抵我死既心態..

決定下個星期搵下Mr.HO 先......

我想問究竟生係 性器官既花 同生係皮膚既花 有什麼分別 ?!
我係yahoo見到有人解答,copy俾你睇:-

性器疣是甚麼

性器疣(俗稱椰菜花)是一種皮膚傳染病,患者的生殖器或肛門部位周圍會出現腫塊。性器疣是由直接接觸患者外露的傷口傳播,一般經由性行為感染。

性器疣的成因

性器疣是由人類乳突狀瘤病毒所致。

1. 什麼是疣?

疣是一種由人類乳突病毒傳染所引起的皮膚病。

2. 怎麼會得到疣?

.疣的傳染是經由接觸傳染而引起。

.大多數是接觸到已患有疣的病患皮膚而被感染;如握手,小朋友在一起玩耍…等。

.少部份是經由接觸到含病毒的用具而被感染;如公用毛巾(餐廳、理髮廳、美容院…等)、共用拖鞋(旅館…等)。

.多發性疣可因搔抓、摳而經由指甲傳至身上它處。

普通的疣同椰菜花是由同一種病毒形成,但性質不同,所手生長的疣不會傳染至性器官而形成椰菜花。

希望幫到你∼∼∼

相關搜索目錄: 美容

引用:
原帖由 candycandy 於 2009-8-4 12:19 發表

我係yahoo見到有人解答,copy俾你睇:-

性器疣是甚麼

性器疣(俗稱椰菜花)是一種皮膚傳染病,患者的生殖器或肛門部位周圍會出現腫塊。性器疣是由直接接觸患者外露的傷口傳播,一般經由性行為感染。

性器 ...
我都搵過依D 資料..

我樂觀D咁諗 其實個天對我已經算好 係依刻比左依個警戒我

起碼吾係梅毒同愛滋咁死刑.............

只要以後決心改過 多做運動 一定可以快D好番 !!

如果吾帶套 分分鐘條撚有花 仲難醫

相關搜索目錄: 運動

引用:
原帖由 自家飛 於 2009-8-4 15:37 發表

我都搵過依D 資料..

如果吾帶套 分分鐘條撚有花 仲 ...
你咁講俾其他ching睇到會唔會唔係咁好??? ..................................分分鐘條撚有花

其實有冇套都係會傳染到花,, 而且冇話咩野位,,佢要發既邊個位都有可能,,佢係過濾性病毒,,,,, 所以自己小心d衛生各樣lo

引用:
原帖由 candycandy 於 2009-8-4 16:05 發表

你咁講俾其他ching睇到會唔會唔係咁好??? ..................................分分鐘條撚有花

其實有冇套都係會傳染到花,, 而且冇話咩野位,,佢要發既邊個位都有可能,,佢係過濾性病毒,,,,, 所以自己小心 ...
我係講緊自己好彩...
但其他師兄吾緊要 最緊要有信心
學咁多人話 做多d 運動 保持良好生活習慣 很快就可以企番身

引用:
原帖由 ScaryBoy 於 2009-8-3 11:19 發表

stanley兄, 唔好灰心, 再努力.
我打開尿道口仲見到入面紅色. 唔知係咪損口仲未好.
咁就煩, 疣係好容易流血, 所以應該重有未好翻, 努力啦

引用:
原帖由 自家飛 於 2009-8-4 07:37 發表

我都搵過依D 資料..

如果吾帶套 分分鐘條撚有花 仲 ...
係而且真係有得醫, 我同期D兄弟連依個網站都無上了, 可想已知好翻後跟正常人無分別的放心, 而同我同期既兄弟起碼超過百以上, 所以你唔洗擔心只係我超黑仔姐, 好少有我咁既CASE

引用:
原帖由 Tony1 於 2009-8-4 03:44 發表

我在呀.只是少入來.近來轉了看中醫.看了一個月.有明顯好轉.
你而家一D事都無咪好, 起碼見到下你地我個心都舒服D

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-8-4 17:47 發表

你而家一D事都無咪好, 起碼見到下你地我個心都舒服D
因為前列腺炎,看中醫.這個已沒有事.

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-8-1 19:23 發表
我真係好想好似同我同期既兄弟變翻正常人, 你地去哂邊?????
Stanleysex 兄,
不要灰心,繼續努力.
我只是少入來.我兩年多冇番發,現都冇食中藥囉.

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-8-5 01:46 發表

係而且真係有得醫, 我同期D兄弟連依個網站都無上了, 可想已知好翻後跟正常人無分別的放心, 而同我同期既兄弟起碼超過百以上, 所以你唔洗擔心只係我超黑仔姐, 好少有我咁既CASE
stanleysex兄
放心啦~~~我支持你.....努力

見到咁多老朋友真係好開心, 開心係聽到你地成起碼2年無發, 即係一定得, 另外就係想問下你地而家有無女朋友同同佢地做時有無用套? 你地重有無睇dr ho同問佢野? 有比d意見小弟啦

引用:
原帖由 mochilo 於 2009-8-5 05:04 發表

Stanleysex 兄,
不要灰心,繼續努力.
我只是少入來.我兩年多冇番發,現都冇食中藥囉.
所以都話時間過得真係好快, 回想當時...........................,  不過現在你已經係兩個人, 而我就繼續希望今年會有機會好翻

唉!! 我可能中左疱疹!! 請問各位可以講我知病症係點呀?

引用:
原帖由 lung88 於 2009-8-6 01:30 發表
唉!! 我可能中左疱疹!! 請問各位可以講我知病症係點呀?
[size=-1]過濾性病毒
[size=-1]病發約:   5 至 6 天

症狀:
[size=-1]陰莖、尿道、陰唇或子宮頸等會感到痕癢和灼熱,然後出現細小 ( 針至綠豆大 ) 、紅色而令疼痛的水泡。水泡會變成膿泡,並持不繼擴散和變大,水泡破裂後成為小潰瘍

引用:
原帖由 candycandy 於 2009-8-6 11:03 發表

過濾性病毒
病發約:   5 至 6 天

症狀:
陰莖、尿道、陰唇或子宮頸等會感到痕癢和灼熱,然後出現細小 ( 針至綠豆大 ) 、紅色而令疼痛的水泡。水泡會變成膿泡,並持不繼擴散和變大,水泡破裂後成為小潰瘍
============================
.嘩..CANDY宜家成個東方成人版.青弓大使甘.
所有性病都能解答喎..
嘻嘻..

今日去左15/F 見到倒DR HO, DR HO 説我唔係話我只是細菌感染,見DR HO 之前真係想死,因為我有CANDY所講的症狀. DR HO 比左D藥我食又比左D藥膏我,同我講二三日後會開始好.

引用:
原帖由 lung88 於 2009-8-7 01:19 發表
今日去左15/F 見到倒DR HO, DR HO 説我唔係話我只是細菌感染,見DR HO 之前真係想死,因為我有CANDY所講的症狀. DR HO 比左D藥我食又比左D藥膏我,同我講二三日後會開始好.
我想問要幾多錢到 ?!

引用:
原帖由 Tony1 於 2009-8-4 11:44 發表

Tony 兄, 我記得你以前是龜頭炎的,現在怎樣了?

我睇左15樓成兩年,花好了,但龜頭炎就好不了!

龜頭成日甩皮(都唔知點解),近頸位有撻野(光滑左,搽得藥膏多)成日紅地地發炎!

食左好多隻藥同搽左好多藥膏都唔得!

唉!都唔知點算!

Tony兄, 會唔會亞禮英對呢樣野(發炎)專長d呢?

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-8-5 23:42 發表

所以都話時間過得真係好快, 回想當時...........................,  不過現在你已經係兩個人, 而我就繼續希望今年會有機會好翻
係呀,回想當初中招時心情真係好灰,好在有Tony兄這條line同各兄弟的互勉........所以Stanleysex兄,繼續努力,希望在人間,明天會更好.

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-8-5 23:41 發表
見到咁多老朋友真係好開心, 開心係聽到你地成起碼2年無發, 即係一定得, 另外就係想問下你地而家有無女朋友同同佢地做時有無用套? 你地重有無睇dr ho同問佢野? 有比d意見小弟啦
兩年多冇睇Dr HO囉.做時都有用套.

引用:
原帖由 bigdog33 於 2009-8-7 00:09 發表

============================
.嘩..CANDY宜家成個東方成人版.青弓大使甘.
所有性病都能解答喎..
嘻嘻..
我都係呢期睇得多先咁清楚姐,,,,如果唔係衰過都唔知咁多野真係 !!!!!!!!!!

不過都係多得你啦,仲有我一d網友,,之前同我傾,,,,先渡過到d咁難過既時間(當然另一半、同身體已冇大礙係最緊要),,,,,,,人人有問題時都想人同佢傾下! 開解下舒發下!!! 所以希望會幫到下d 朋友仔loo而家。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。