推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2009-8-13 23:41 發表
中左招...
真係改變左一生...
係呀....個人好易唔開心+情緒低落

引用:
原帖由 pc0123 於 2009-8-14 00:52 發表

dr.ho,有冇開抗生素比你食,食哂,自己去藥房買來食,頂住先
抗生素買邊種, 我飲食完掉左個包裝.

另外, 粒花又好似生過...

相關搜索目錄: 飲食

係singapore我係咪應該找皮膚科, 還是泌尿科呢?

請問支冷凍槍有冇得賣呢? 可唔可以自己做冷凍去花? 因我想轉工去沙地做一年野...

引用:
原帖由 ScaryBoy 於 2009-8-14 21:28 發表
請問支冷凍槍有冇得賣呢? 可唔可以自己做冷凍去花? 因我想轉工去沙地做一年野...
壓縮液態氮氣樽黎架, 唔可以帶上飛機架.

自己做好易凍傷架

引用:
原帖由 ScaryBoy 於 2009-8-14 20:53 發表
係singapore我係咪應該找皮膚科, 還是泌尿科呢?
皮膚科全名係皮膚及性病專科

引用:
原帖由 pc0123 於 2009-8-14 00:52 發表

dr.ho,有冇開抗生素比你食,食哂,自己去藥房買來食,頂住先
唔好亂食抗生素喎

引用:
原帖由 Roby123 於 2009-8-14 22:42 發表

壓縮液態氮氣樽黎架, 唔可以帶上飛機架.

自己做好易凍傷架
寄倉 or 郵寄得唔得?

引用:
原帖由 Roby123 於 2009-8-14 22:44 發表

皮膚科全名係皮膚及性病專科
明天去local 醫院睇, 專科都係8x蚊坡幣, 未計藥...

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2009-8-13 23:41 發表
中左招...
真係改變左一生...
師兄, 樂觀面對...

引用:
原帖由 Tony1 於 2009-8-5 12:34 發表

因為前列腺炎,看中醫.這個已沒有事.
Tony兄,真巧合,我又得了前列腺炎 ,成日急,尿少難排,冇力.

成日預住個腹部!我做寫字樓工,成日坐,預住個腹好辛苦 !

而家食緊d 叫 prasosin(大約咁串,可能錯)既藥, 等兩個月後驗血!

上網搵資料話一定要做手術!如果中醫可以醫得好,我都好想去試呀!

我好驚開刀呀!

引用:
原帖由 XODEER 於 2009-8-15 11:54 發表

Tony兄,真巧合,我又得了前列腺炎 ,成日急,尿少難排,冇力.

成日預住個腹部!我做寫字樓工,成日坐,預住個腹好辛苦 !

而家食緊d 叫 prasosin(大約咁串,可能錯)既藥, 等兩個月後驗血!

上網搵資料話一定 ...
XODEER 兄, 係咩手術?

可唔可以pm Dr. Ho 地址 & 電話給我

各位ching 可唔可以pm Dr. Ho 地址 & 電話給我

版主提示:

小弟歡迎你們和這堛漯矕豁牧怳@齊參與互動,
但是不歡迎一登記 account 就出 post 要求對方過料,
要明白沒有人欠你們什麼

Forum rules: http://forum.timway.com/f/thread-162004-1-1.html

引用:
原帖由 ScaryBoy 於 2009-8-13 11:28 發表
今日仲流血添, 頂...
dr. ho 放假, 18/8先返...
好大獲喎兄弟, 真係就算點都搵個醫生睇住先, 因為一損就會好似我咁野開哂, 好大件事, 所以快快快

引用:
原帖由 XODEER 於 2009-8-9 18:59 發表

Tony兄,可以給小弟少少意見嗎?我真係好迷茫!
Tony多d翻黎post下啦, 好掛住你呀哈哈

引用:
原帖由 ScaryBoy 於 2009-8-14 13:28 發表
依d唔可以亂用架, 同藥水一樣, 有咩事只會野開哂更煩, 而尿道口位係最煩, 外面既你都可以用小小3m同我之前post過既藥膏.

另外想問下你做咩工? 咁勁既做到去中東?

賴咗大半年都未好......

那個係切除前列腺增生既手術!原來男人好易有!

引用:
原帖由 ScaryBoy 於 2009-8-15 18:36 發表

XODEER 兄, 係咩手術?
那個係切除前列腺增生既手術!原來男人好易有!

急... 求

引用:
原帖由 ghostblame 於 2009-8-16 13:58 發表 各位ching 可唔可以pm Dr. Ho 地址 & 電話給我
Pls help to adv the address or tel no of Dr. Ho. I need it urgently. Pls PM or send email to me. Thanks a lot.

版主提示:

小弟歡迎你們和這堛漯矕豁牧怳@齊參與互動,
但是不歡迎一登記 account 就出 post 要求對方過料,
要明白沒有人欠你們什麼

Forum rules: http://forum.timway.com/f/thread-162004-1-1.html

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-8-16 23:56 發表

依d唔可以亂用架, 同藥水一樣, 有咩事只會野開哂更煩, 而尿道口位係最煩, 外面既你都可以用小小3m同我之前post過既藥膏.

另外想問下你做咩工? 咁勁既做到去中東?
Stanley 兄, 我都係打份工姐. 不過去一年沙地等於我儲4年錢. 好大引誘.

我星期六睇完醫生. 不過專科星期六唔開, 星期一至五都只係開office hr. 頂丫.
所以我只睇左一般門診. 開左支藥膏同洗傷口水. 咁就5百蚊.
不過唔知係咪心理作用, 好似好緊咁.

醫生資料等我重post啦

版主提示:

請留意不要給予任何網頁
之前幾次你已經這樣做
熱心幫助都有一個限度
需要資料的朋友最好從第一頁開始找

其實油麻地唔係差o既,係「藥」o既問題囉

睇下夾唔夾人囉,我搽4次,粒野愈來愈細、白化同結焦

效果都ok,而且有皮膚科醫生話,疣定寧同油麻地躞臚嬪O不大

不過下下要去個度係麻煩

而家仲係得一粒,神呀,唔好再生多一粒呀,我最多從此以後唔再出去玩﹗﹗

引用:
原帖由 muimuimomo 於 2009-8-17 18:25 發表
其實油麻地唔係差o既,係「藥」o既問題囉

睇下夾唔夾人囉,我搽4次,粒野愈來愈細、白化同結焦

效果都ok,而且有皮膚科醫生話,疣定寧同油麻地躞臚嬪O不大

不過下下要去個度係麻煩

而家仲係得一 ...
我就係用藥水既犧牲者, 當然有機會會好, 但因為藥水既功效唔大, 唔夠深入, 細既就ok, 但係翻發機會超高, 我重要係以為8個月後再翻發, 你話呢. 所以先攪到而家咁4年, 哎................如果繼續唔好就人生有幾個5年了

引用:
原帖由 ScaryBoy 於 2009-8-17 11:21 發表

Stanley 兄, 我都係打份工姐. 不過去一年沙地等於我儲4年錢. 好大引誘.

我星期六睇完醫生. 不過專科星期六唔開, 星期一至五都只係開office hr. 頂丫.
所以我只睇左一般門診. 開左支藥膏同洗傷口水. 咁就5百 ...
咁咪好, 希望快d好啦, 你重要出國打工, 好唔方便

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。