推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

第一次中招(新版開始)

Does any c-hing get contracted by going to USB and having HJ only?

引用:
原帖由 ScaryBoy 於 2009-7-29 19:16 發表
珍珠疣係點先算好返? 可能師兄身體弱左自返發. 希望師兄快d好返.
Thanks. 我覺得今次會快d好,因為一0黎就做冷凍,唔同"正苦"只係查TCAA。有排都唔好!而且今次d粒粒較細,剛剛nut左d焦,目弟落好似無左0甘,幾平下。當然,最後要由醫生決定啦~
SHAME on myself
I feel GUILTy
I am so SORRY to my future gf/wife.....

引用:
原帖由 ScaryBoy 於 2009-7-29 19:21 發表
今日報告出左, 冇梅毒, 泡疹同愛滋. 安心好多.
恭喜0西!
I am so SORRY to my future gf/wife.....

引用:
原帖由 sadsadlife 於 2009-7-29 21:49 發表

師兄唔好敢 down la    人人都有性需要  你下次到 d 邊緣位米諗住如做左會復發ga 一復發起馬攪年幾好麻煩! 敢諗會好d   e +  收拾心情就醫 la     

係woo 你好番左 5 , 6 年 ga 拿  係今次把磁唔住先再 ...
多謝你。我都唔係好down,可能之前有d經歷吧。當然唔開心就實有一點點架啦~ 但比初初中招時好好多。我每次都唔出街架,點正都唔去馬, 有時會辦野飲醉酒,唔惦呀,要睡呀等等借口。又同自己講唔好害人同唔好比人傳染。不過今次就。。。。。。。

引用:
原帖由 ShameGuiltSorry 於 2009-7-29 23:18 發表

多謝你。我都唔係好down,可能之前有d經歷吧。當然唔開心就實有一點點架啦~ 但比初初中招時好好多。我每次都唔出街架,點正都唔去馬, 有時會辦野飲醉酒,唔惦呀,要睡呀等等借口。又同自己講唔好害人同唔好比人傳染。 ...
敢有女友 ma    if  冇都好d 冇敢煩

敢即係d花係可以好番 la     除左煙酒同再去玩.......

我 lee 排都 down down 地              大家努力 la

引用:
原帖由 ScaryBoy 於 2009-7-29 19:21 發表
今日報告出左, 冇梅毒, 泡疹同愛滋. 安心好多.
冇事就好啦~~~鄧你開心啊~~~呢份安心真係得來不易~~~ 好好珍惜啊!!!

泡疹個時我個e生冇幫我check呢樣,,係咪冇復發就冇呢? 所以唔幫我check,,下次有機會又問下佢先~

多謝各位. 好彩比我找到這裡. 找到個好醫生. 即刻做凍. 如果被其他醫生拖症仲大獲.
我做左2次凍, 而加表面上睇好似冇野. 張開尿道口仲有d紅. 唔知係咪正常呢?

引用:
原帖由 kien_0_t 於 2009-7-29 22:06 發表
Does any c-hing get contracted by going to USB and having HJ only?
what does USB mean?

引用:
原帖由 ShameGuiltSorry 於 2009-7-29 23:18 發表

多謝你。我都唔係好down,可能之前有d經歷吧。當然唔開心就實有一點點架啦~ 但比初初中招時好好多。我每次都唔出街架,點正都唔去馬, 有時會辦野飲醉酒,唔惦呀,要睡呀等等借口。又同自己講唔好害人同唔好比人傳染。 ...
師兄做野應酬難免, 師兄可以扮去多d厠所, 打電話, 狂唱歌揸咪唔放, 甚至同囡囡玩自閉, 可以減小比人"隊"既機會.
平時做多d運動可減少性欲. 仲要有機會就早d睡. 希望大家都可以快d脫離病魔. 互免之.

相關搜索目錄: 運動

引用:
原帖由 sadsadlife 於 2009-7-29 23:28 發表

敢有女友 ma    if  冇都好d 冇敢煩

敢即係d花係可以好番 la     除左煙酒同再去玩.......

我 lee 排都 down down 地              大家努力 la
師兄因咩事down down地?

呢度有冇女仔啊...

我都中左花......但我係女仔.......想傾下計

各位帥兄好..
小弟今年24歲 約一年前開始有上大陸玩既習慣
開頭都有搞埋野 但之後驚易中性病 已經戒了 接近8個月
但期間都仲有上去推油場

我諗我開大既次數大約30次 而每次都有帶套 無試過任何環保既行為....

但期間發現肚臍對下 開始有陰毛既地方有粒硬硬地既野 但無理佢 (因為吾痛吾痕 , 以為多左粒墨)
近日無聊近睇 發覺好核突 以為吾知係咪天熱關係搞到咁 於是決定去睇皮膚科醫生

一睇佢話係 性病 -- 珍珠菌 (後黎上網睇 應該叫珍珠疣) 跟住即場幫我用工具鏟走 之後再係傷口用D"典酒"搽下....
但無藥食 淨係比d 藥育我搽下........

其實我想問我算吾算嚴重.... 粒野整走左之後會吾會係原位生翻 定係 會係其他位生
(發覺自從整走之後 係大脾內側near 少少 無LALA有幾粒油脂粒 仲有塊死皮似的既東西係附近 累似一個無水既水泡...)
(包皮上面又多左兩粒油脂粒 吾知係咪推得油多....  )  總知而家好杯弓蛇影FEEL .......
我而家好驚...  其實我中既係咪花  ... 如果咁好彩吾係 咁珍珠疣會吾會好番....
吾係既話 第時咪吾可以同老婆生小朋友 ?!

我記得點解有水泡啦...
佢好似話用乜野冷凍治療 但好似就咁用一支普通架餐...
好奇怪...  本身有疣個個位就無水泡 反而佢話有紅點個度就比佢搞到有水泡 而家仲有痛...

引用:
原帖由 ScaryBoy 於 2009-7-30 20:36 發表

師兄因咩事down down地?
又係應酬......隊左 d 酒 .......再同囡囡做理.........最驚就係佢......一口擔落黎....... ......冇帶袋ar PK ......

e + 由頭驚過..... ....好彩未有異樣  .......唔想再應酬ar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 ericababy 於 2009-7-30 23:40 發表
我都中左花......但我係女仔.......想傾下計
咩野事啊?? 想傾乜,希望幫到你~

引用:
原帖由 sadsadlife 於 2009-7-31 00:18 發表

又係應酬......隊左 d 酒 .......再同囡囡做理.........最驚就係佢......一口擔落黎....... ......冇帶袋ar PK ......

e + 由頭驚過.....h:" /> ....好彩未有異樣  .......唔想再應酬ar!!!!!!!!!!!!! ...
你剩得BJ冇帶,定係做都冇帶啊??

C HING 真係要小心WOR~ 應酬都唔緊要,學其他CHING咁講飲下酒摸下KISS下面仔都冇所謂~~~真係埋身肉搏就唔好啦~~~

TAKE CARE~

引用:
原帖由 自家飛 於 2009-7-30 23:43 發表
各位帥兄好..
小弟今年24歲 約一年前開始有上大陸玩既習慣
開頭都有搞埋野 但之後驚易中性病 已經戒了 接近8個月
但期間都仲有上去推油場

我諗我開大既次數大約30次 而每次都有帶套 無試過任何環保既行為....
...
我覺得你始終係去玩過,唔好講玩左幾多次先啦,即使用左安全套都唔係100%安全,如果你對於你而家睇個醫生都唔係好有信心,我建議你去睇多一個性病科專科醫生,同你作多1次詳細檢查,順便睇下有冇需要做埋其他既性病檢查。

至於生小朋友問題~我覺得唔需要太擔心住,面對左當前問題先啦!

好返後唔好再去玩啦,真係搵自己既健康、將來去搏個幾秒鐘打冷陣出野既感覺,真係不值。

唔係有心話你,係真係本人深深感受到去玩要承受好多野!!! 仲會害左身邊既人!!!不值不值!!!

引用:
原帖由 candycandy 於 2009-7-31 13:59 發表

我覺得你始終係去玩過,唔好講玩左幾多次先啦,即使用左安全套都唔係100%安全,如果你對於你而家睇個醫生都唔係好有信心,我建議你去睇多一個性病科專科醫生,同你作多1次詳細檢查,順便睇下有冇需要做埋其他既性病 ...
就係諗起依度
所以我8個月之前戒左去開大
我覺得自己有事吾緊要 最慘係連累到屋企人 要佢照顧你 擔心你

之前女朋友陰道炎, 結果我中左招.
Dr Ho 幫我檢過分泌, 檢過尿都係唔知咩事, 結果做埋活組織檢查.... 係 JJ 切左小小肉去檢, 綘左一針. 做手術果陣, 我好尷尬, 因為 Dr Ho 個姑娘有幫手.  現家傷口痛, 生不如死   

不論係同女朋友或者應酬, ching 們真係要做足安全措施.

引用:
原帖由 ccwork 於 2009-7-31 16:13 發表
之前女朋友陰道炎, 結果我中左招.
Dr Ho 幫我檢過分泌, 檢過尿都係唔知咩事, 結果做埋活組織檢查.... 係 JJ 切左小小肉去檢, 綘左一針. 做手術果陣, 我好尷尬, 因為 Dr Ho 個姑娘有幫手.  現家傷口痛, 生不如 ...
唔係好明

你究竟中左咩野病啊??? 點解要切少少肉去驗

女仔陰道發炎其實都唔係咩大件事啊,,好多女人都會有,有時天氣熱多細菌滋生,就有呢d問題出現啦....

引用:
原帖由 自家飛 於 2009-7-31 15:23 發表

就係諗起依度
所以我8個月之前戒左去開大
我覺得自己有事吾緊要 最慘係連累到屋企人 要佢照顧你 擔心你
唸起呢個topic?所以驚就戒左去大陸?

咁你而家d 珍珠疣點樣啊?我見其實即係軟疣,,,有d 網講話小朋友都會有,,, 可能係皮膚接觸或性接觸,, 咁現在控制到未?

希望你早日好返啦~~~

引用:
原帖由 candycandy 於 2009-7-31 17:10 發表

唔係好明

你究竟中左咩野病啊??? 點解要切少少肉去驗

女仔陰道發炎其實都唔係咩大件事啊,,好多女人都會有,有時天氣熱多細菌滋生,就有呢d問題出現啦....
我自己都唔係好明咩事. 睇左 Dr Ho 半年, 食過好多種藥亦搽過好多種藥膏, 但都係唔好.

引用:
原帖由 sadsadlife 於 2009-7-31 00:18 發表

e + 由頭驚過.....h:" /> ....好彩未有異樣  .......唔想再應酬ar!!!!!!!!!!!!! ...
師兄真係要自制下. 應酬可免側免...

引用:
原帖由 ccwork 於 2009-7-31 17:43 發表

我自己都唔係好明咩事. 睇左 Dr Ho 半年, 食過好多種藥亦搽過好多種藥膏, 但都係唔好.
師兄只好等化驗報告了.

有冇師兄試過陰囊至肛門附近有皮膚有灼熱感
而陰囊有白點?

唔知明早先預約dr.ho 可唔可以即日睇呢?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。