推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 hktony 於 2010-7-31 23:37 發表

同期既c兄
你最近好嗎?

我仲keep 得好好, 2年都冇翻發呀!

Tony兄:

我都無事年半.
其他無乜特別.

不過近來返工做野太累(体力勞動),
搞到抵抗力不夠, 自已都feel到全身好累.
已經晚晚早睡, 但個嘴都仲爆"包疹".

xxxxxxxxx

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

各位, 好耐冇見!

我暫時三個月冇事, 同以前半個月就發相比, 好左好多.

中左花真係要有耐性好好休息, 我過年半先開始穩定D.

引用:
原帖由 Roby123 於 2010-8-1 19:13 發表
各位, 好耐冇見!

加油

引用:
原帖由 Roby123 於 2010-8-1 19:13 發表
各位, 好耐冇見!

好消息,又俾到大家一個信心,平時冷凍多定搽藥?

回復 10895# 的帖子

Ching 你好. 可以 pm 我有關快速測試資料嗎? 除了政府以外. 謝謝

引用:
原帖由 ch30062010 於 2010-8-2 21:28 發表
Ching 你好. 可以 pm 我有關快速測試資料嗎? 除了政府以外. 謝謝
驗愛滋去一般化驗所驗都係幾佰蚊.
不好等快d去.

引用:
原帖由 TTTT1 於 2010-8-2 14:20 發表

佢係搽藥.

回復 11177# 的帖子

各位ching, 小弟先祝各位身體健康! 最近小弟似中招了. 自從四年前同女友分手後沒有性行為 (不信勿罵...謝謝) . 都係自己打jj. 上月尾特然忍唔住(現在非常後侮) 上一些成人 website 睇咗去macau 玩資料後好勇去試沖良. 性交時有用dom dom 但女女用口時冇 用就中招. 回來後 2-3 日後jj 有啲痛同似比針.拮感. 再睇jj頭有紅而jj 口內有紅紅地. 睇左第1 個醫生佢話要check 什麼依原體看是否淋病佢再睇又唔係花. 又用千幾check 每毒後又話冇事. 後來睇到呢到ching 話有 dr ho 再check . 睇咗2 次都好以未有好轉. 明天再去 check. Jj 口內近出口重有時痛同恨恨地. 唔知其他ching 有冇呢d 病徵. 真你唔敢再去了. 請問ching 有冇資料你快速測試 a s. 謝謝

[quote]原帖由 熊貓 於 2010-7-25 23:55 發表

manokman 師兄, 你情況點 ?

引用:
原帖由 ch30062010 於 2010-8-2 22:12 發表
各位ching, 小弟先祝各位身體健康! 最近小弟似中招了. 自從四年前同女友分手後沒有性行為 (不信勿罵...謝謝) . 都係自己打jj. 上月尾特然忍唔住(現在非常後侮) 上一些成人 website 睇咗去macau 玩資料後好勇去 ...
師兄, 你前前後後都睇左幾次醫生, 我估你都驗左基本野, 何醫生有無話你咩事?  正常口交傳染大獲野基會好低, 其實用套都保護唔晒

回復 11182# 的帖子

Ching, 係 dr ho 到冇驗佢話3 個月後先check. 佢比左啲抗生素同藥我搽jj . 我打算去找外面化驗所check check 先. 明早去問dr ho點解重痛 係jj 頭 (內) 係米生咗花.

.

引用:
原帖由 TTTT1 於 2010-8-2 14:20 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=11690811&ptid=431][/url]

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2010-8-2 21:59 發表

佢係搽藥.
好記性喎!

我一直都主要用Wartec, 冷凍過兩次, 但效果唔好, Dr. Ho 話我D皮膚唔受得冷凍, 叫我唔好冷凍, 繼續用Wartec.

引用:
原帖由 ch30062010 於 2010-8-2 21:28 發表
http://www.aids.org.hk/big5/02/2_1_2.html

愛滋病基金會

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2010-7-30 23:53 發表 睇你拿完料係不係一去無回頭
係呢度證明我唔係一去無回頭
因為我仲有排驚.....
window period 之後去 check 果下又要驚
學 candy 話,驚完呢野,又仲要驚第二樣野多幾個月
呢次之後真係唔敢再亂黎

而家 dr ho 叫我食多兩個 week doxycycline, 之後應該清到 d 菌
但我呢幾日大脾位 d 淋巴又腫腫地囉唉....

我好信運,有時唔係話一次就唔會中
黑仔就係黑仔
自覺呢排樣樣野都好似好黑咁
我第一次 ons 就中非淋
唯有自求多福
我而家次次睇到有關大陸愛滋盛行既 articles 個心都寒一寒呀唉

我而家都係咁勸身邊嫖開既朋友唔好再去.....

引用:
原帖由 Ho2010 於 2010-8-3 03:39 發表

呢次之後真係唔敢再亂黎

而家 dr ho 叫我食多兩個 week doxycy ...
呢到個個朋友都係咁啦,驚完又驚, 千奇唔好驚到冇事之後又心癢癢又去就得啦

冇事既 放心啦,,,

引用:
原帖由 Ho2010 於 2010-8-3 03:39 發表

呢次之後真係唔敢再亂黎

而家 dr ho 叫我食多兩個 week doxycy ...
想問下師兄ons 有無用套,如果有就唔洗咁驚~~~無事既

尿道口,仲係有2個白色點,上次睇完15/f 又話唔係花,係發炎,食左藥都無好轉,又無咩變化.........希望唔好係啦

引用:
原帖由 TTTT1 於 2010-8-3 15:18 發表 尿道口,仲係有2個白色點,上次睇完15/f 又話唔係花,係發炎,食左藥都無好轉,又無咩變化.........希望唔好係啦
我都試過尿嘴發炎,醫生都比藥食和搽,但我無用這些,大約三星期自自然然就好了…

引用:
原帖由 man002 於 2010-8-3 16:25 發表

我都試過尿嘴發炎,醫生都比藥食和搽,但我無用這些,大約三星期自自然然就好了…
到2個星期都係咁.......師兄,最近病情點ar,好番晒未

今日睇報紙睇到有個大陸廣告.
佢講到用不知咩新技術(吹到好堅 )
不過入面有"包疹"同"花"既資料同治療資訊.
都值得比大家參考下.
但頭版己有"恐怖圖片", 無人先好去睇.

http://www.mn7777.com/

相關搜索目錄: 廣告 報紙

想問下師兄係何醫師殄所驗a士等報告要幾耐?
小弟要等夠90日非常辛苦!重有40日要等救命~
最近晚晚失眠~~一日如隔三秋!好後悔去玩

引用:
原帖由 TTTT1 於 2010-8-3 15:11 發表

想問下師兄ons 有無用套,如果有就唔洗咁驚~~~無事既
多謝你既安慰
小弟果時太 on9, 無帶定 dom 係身邊, 所以無用到
呢單野真係一失足成千古恨呀

引用:
原帖由 testu98 於 2010-8-4 00:09 發表
想問下師兄係何醫師殄所驗a士等報告要幾耐?
小弟要等夠90日非常辛苦!重有40日要等救命~
最近晚晚失眠~~一日如隔三秋!好後悔去玩
過左 window period 去關懷愛滋果度快速驗啦
我仲要等得長過你, 而家先 5 weeks.....
好明白你感受

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。