推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 candycandy 於 2010-8-3 14:54 發表

呢到個個朋友都係咁啦,驚完又驚, 千奇唔好驚到冇事之後又心癢癢又去就得啦

冇事既 放心啦,,,
講真, 我諗而家就算美色當前, 只要一諗起病, 就即刻皮都 the 埋

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2010-8-3 22:32 發表
今日睇報紙睇到有個大陸廣告.
佢講到用不知咩新技術(吹到好堅 )
不過入面有"包疹"同"花"既資料同治療資訊.
都值得比大家參考下.
但頭版己有"恐怖圖片", 無人先好去睇.

http://www.mn7777.com/
大陸廣告不要信,如果做到連諾貝爾獎都給了哪!

相關搜索目錄: 廣告 報紙

引用:
原帖由 Ho2010 於 2010-8-4 00:29 發表

過左 window period 去關懷愛滋果度快速驗啦
我仲要等得長過你, 而家先 5 weeks.....
好明白你感受
C-Hing, 樂觀點啦,不會那麽容易染到愛滋的

引用:
原帖由 kksick 於 2010-8-4 16:15 發表

C-Hing, 樂觀點啦,不會那麽容易染到愛滋的
師兄, 放心啦, 中既機會都好低, 當然我等果時都係渡日如年, 壓力大到死, 個個師兄都係咁捱過, 我驗個次都未夠 90 日, 70幾日到, 果日醫生都叫我驗, 因為都驗到, 有就有, 無就無.  大家都係到繼續努力緊, 唔好放棄

其實而家已經有一新技術叫核酸化驗技術, 可以將感染愛滋病毒的空窗縮短至約一星期, 呢個技術係驗血液裡面有冇病毒的RNA, 跟傳統的愛滋毒抗體測試染血液裡有冇抗體唔同.

詳情最好問翻醫生啦.

引用:
原帖由 garamon 於 2010-8-4 09:31 發表
大陸廣告不要信,如果做到連諾貝爾獎都給了哪!
大陸D廣告, 愛滋, 乙肝, 各種癌都有藥醫架, 我地祖國既醫療簡直領導全球.

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 testu98 於 2010-8-4 00:09 發表
想問下師兄係何醫師殄所驗a士等報告要幾耐?
小弟要等夠90日非常辛苦!重有40日要等救命~
最近晚晚失眠~~一日如隔三秋!好後悔去玩
以現今的香港化驗技術, 一般在接觸後四十二天已經有95%準確度可以驗出有無感染HIV 病毒(即AIDS).
到第六十天己經有98-98% 準確度,  到第九十天就有100% 準確度.

師兄你可以在42天之後就先驗一次, 如果驗出無感柒已經可以說95% 沒機會有AIDS. 可以大覺訓.
再在九十天驗多一次就可說絕對無事.

祝身體健康 !

引用:
原帖由 Ho2010 於 2010-8-3 03:39 發表

係呢度證明我唔係一去無回頭
因為我仲有排驚.....
window period 之後去 check 果下又要驚
學 candy 話,驚完呢野,又仲要驚第二樣野多幾個月
呢次之後真係唔敢再亂黎

而家 dr ho 叫我食多兩個 week doxycy ...
師兄, 澳門D沖涼妹, 每個人一日起碼按五六個客, 越靚身材越好D小姐就接客越多,真係無性病先至奇.
所以真係吾去再去玩了.

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2010-8-3 22:32 發表
今日睇報紙睇到有個大陸廣告.
佢講到用不知咩新技術(吹到好堅 )
不過入面有"包疹"同"花"既資料同治療資訊.
都值得比大家參考下.
但頭版己有"恐怖圖片", 無人先好去睇.

http://www.mn7777.com/
========
吊那媽..吹到..本世紀最強大既性病基地.「濕尤包疹臨床基地」..
真係堅!

相關搜索目錄: 廣告 報紙

引用:
原帖由 熊貓 於 2010-8-4 18:53 發表

師兄, 放心啦, 中既機會都好低, 當然我等果時都係渡日如年, 壓力大到死, 個個師兄都係咁捱過, 我驗個次都未夠 90 日, 70幾日到, 果日醫生都叫我驗, 因為都驗到, 有就有, 無就無.  大家都係到繼續努力緊, 唔好放棄 ...
咁ching你九十日有冇再去驗?

引用:
原帖由 strange 於 2010-8-4 22:46 發表

師兄, 澳門D沖涼妹, 每個人一日起碼按五六個客, 越靚身材越好D小姐就接客越多,真係無性病先至奇.
所以真係吾去再去玩了.
真係悟會再去!如果今次冇事,真係要重新做人!
唸下就算今次驗悟到乜性病,精神上打擊都超大
所以吾好再玩

引用:
原帖由 testu98 於 2010-8-4 16:48 發表

真係悟會再去!如果今次冇事,真係要重新做人!
唸下就算今次驗悟到乜性病,精神上打擊都超大
所以吾好再玩
好難架之前好多ching都重出江湖哎............

所以真係要忍.忍忍~~~

大陸啲野真係唔可信~~~

今日又上15/f ,係上次位置附近又出左d小點,點知檢查pat pat時,發現有一粒白色野,dr 都話唔知係唔係,做埋穩陣,即係面都青埋........點會後面都有咖,唉.........灰到爆,dr 仲係咁安慰我話2,3個月就無事,我自己都知有排攪.......
有冇師兄,分享下,後面既花係點樣咖???我睇到係一粒白色倉,做左凍冷好似無咩反應

回復 11201# 的帖子

Ching, 我都係前日叫 dr ho 幫我做blood test先(35日倒) 因為驚所以check check 先等到90日後再去check多次, 仲等緊報告, 可能下星期睇dr ho 先知? 前日睇咗話jj發.炎因為口交時冇用 dom dom中招(1 次就中招了), dr ho 話都要一段時間先好番,佢好心話感染大野機會唔—定大, 但我已經日日都驚到想死, 之後點打算好, 好後悔啊真係唔好再玩.

引用:
原帖由 ch30062010 於 2010-8-5 22:13 發表
Ching, 我都係前日叫 dr ho 幫我做blood test先(35日倒) 因為驚所以check check 先等到90日後再去check多次, 仲等緊報告, 可能下星期睇dr ho 先知? 前日睇咗話jj發.炎因為口交時冇用 dom dom中招(1 次就中招了 ...
我都聽日約了dr ho做blood test,我大約51日...
佢又無話要等幾耐?

回復 11213# 的帖子

佢話正常要過90日先 check. 佢見我好想check先早啲.去做blood test 先. 其實係米有事先call病人?

引用:
原帖由 testu98 於 2010-8-5 22:37 發表

我都聽日約了dr ho做blood test,我大約51日...
佢又無話要等幾耐?
通常人地lab一收到個個鐘都即做個test,(個時我見我個份好似e.g 5點收到 6:xx分都做左result)  所以我估3日到應該都出到 report<要速遞收/送>

個時我死忍難忍 97天先去check, 怕唔準, 之後9個月又再去check多次

未去check時每天都當自己好似有a咁,真係生不如死, 9個月check都會驚,因為怕之後夠90天都唔準, 所以真係問你死未,,

朋友我唸有a真係唔係咁易, 放心啦,冇事既, 記住今日咁痛苦,, 以後好返都千千千奇唔好再去啦~

比我想像中快~我今日去左驗血,Dr Ho話聽日已經有result

引用:
原帖由 TTTT1 於 2010-8-5 13:34 發表
今日又上15/f ,係上次位置附近又出左d小點,點知檢查pat pat時,發現有一粒白色野,dr 都話唔知係唔係,做埋穩陣,即係面都青埋........點會後面都有咖,唉.........灰到爆,dr 仲係咁安慰我話2,3個月就無事,我自己都知有排 ...
好多兄弟之前都係中過, 有時係因為液體流左去就有機會有, 你睇翻之前既post啦, 不過都比尿道位快好的, 應該真係2,3個月左右ok唔同尿道位不停有水係度, 咁你後面有時無覺得痕同摸到既咩

引用:
原帖由 stanleysex 於 2010-8-8 03:09 發表

好多兄弟之前都係中過, 有時係因為液體流左去就有機會有, 你睇翻之前既post啦, 不過都比尿道位快好的, 應該真係2,3個月左右ok唔同尿道位不停有水係度, 咁你後面有時無覺得痕同摸到既咩
摸到有粒野,都幾大機會係,前面都係小事,依家後面先係大件事...........唉,stanley 兄,依家情況點??

什么东东

不做吊,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

我反而覺得後面中好過前面中喎, 小弟中既方式主要係patpat位, 連我自己都唔知點樣o野返黎。

各位ching:只要努力面對, 人生唔使咁灰既

引用:
原帖由 neoguy5555 於 2010-8-11 16:57 發表
我反而覺得後面中好過前面中喎, 小弟中既方式主要係patpat位, 連我自己都唔知點樣o野返黎。

各位ching:只要努力面對, 人生唔使咁灰既
師兄,平時有冇隔幾耐去覆診???自己平時點檢查???我本來前面中,果日e生檢查時,發覺後面一粒白色野,幫我凍埋,依家前後都中..........你睇左幾耐先好???

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。