推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

第一次中招(新版開始)

唉 講真..我個日一玩完就已經好後悔..真係好驚好驚..

覺得自己成個人dirty曬.......有左e一次之後..我覺得我真係無可能再去玩....

唔應該有既第一次..也是最後一次....

e排成個人都好灰......e個幾星期日日都訓得唔好....好辛苦..可能真係太緊張...太擔心搞到咁...

做咩都無心機...真係咁多年黎 都未試過咁既情況

自己衰就算..真係好怕有機會 因為 d咩 而傳染同d 病 比屋企人...

想去check...不過又擔心宜架仲係岩岩過左一陣...好多野都會check唔到..

check..我又一定會同屋企人講..因為我無錢..根本自己無錢去醫病.........

有時真係好想同d fd傾..同屋企人講..不過又真係唔敢.....再係咁真係好快痴線

引用:
原帖由 ifeelsad 於 2010-9-2 10:11 發表

覺得自己成個人dirty曬.......有左e一次之後..我覺得我真係無可能再去玩....

e排成個人都好灰......e個幾星期日日 ...
C-Hing, 不要自已嚇自已啦,無病都搞到有病, 你有症狀嗎??? 如沒有,當沒事
如你害怕有了會傳染家裡人,自己洗自己自的內褲或漂白水 1:99浸15分鐘才
和家裡其他人衣服一起洗

不是有C-Hing介紹了免費化驗的途徑嗎?   時運高, 沒嘢嘅

引用:
原帖由 kksick 於 2010-9-2 11:21 發表

C-Hing, 不要自已嚇自已啦,無病都搞到有病, 你有症狀嗎??? 如沒有,當沒事
如你害怕有了會傳染家裡人,自己洗自己自的內褲或漂白水 1:99浸15分鐘才
和家裡其他人衣服一起洗

不是有C-Hing介紹了免費化驗的途徑 ...
我宜架沖涼都要等最尾一個先沖...沖個時就拎條底褲去用清毒綠水 黎 浸....
之前用漂白水唔知係咪我無搞暈佢..搞到我條黑色既ck 浸完有一pat紅色左=.='"
宜架用清毒綠水浸我又唔敢浸太多..只有我沖涼既時間咁長(大概8-10mins)
有時我真係好想同屋企人講...不過我真係好驚好驚..好驚佢地知道左會點...

唉 就算宜架未有病徵 都真係搞到自己成個人都緊張曬...好怕...我之前追返d post 見到好多師兄都同 花花 作戰...
忽然覺得好可怕呀..雖然話真係有得醫 都會好返..不過都需要一定既時間~

驗我諗 我都會去驗....不過都係有d心大心細...對唔住..我真係唔太夠膽...之前打過一次去choice...
我話自己想驗..個姑娘又話 唔夠3個月唔可以驗架..佢地要等3個月夠..先一次過驗....
個下我都明白..佢地廢事我係空窗期內去驗~唔想白白浪費左d資源~
但係我都覺得..佢地都唔了解我既心情有幾不安...
或者我等一個月~大部份既 病都過左 潛伏期先去 d free既地方check返次先...3個月 ..6個月都再去check下.....
宜架 搵工 + 擔心中招..個壓力真係好大...好大....

想問下已康復的兄弟, 你們有無同女友做?
有無陰影...

引用:
原帖由 ifeelsad 於 2010-9-2 17:33 發表

我宜架沖涼都要等最尾一個先沖...沖個時就拎條底褲去用清毒綠水 黎 浸....
之前用漂白水唔知係咪我無搞暈佢..搞到我條黑色既ck 浸完有一pat紅色左=.='"
宜架用清毒綠水浸我又唔敢浸太多..只有我沖涼既時間咁長 ...
真係未見棺材先流眼淚
咩事都未有, 洗乜驚.
真係有事時先算.
基本上"中左招", 好快會發出來.
通常"賴左野", 一個星期內一定又痕all尿又痛.
小便可能紅紅地.
或者條野有肉粒.

你怕有A士, 咪去check下.
化驗都係幾佰蚊.
幾佰蚊買個安心.
怕就以後不好玩.

引用:
原帖由 ifeelsad 於 2010-9-2 17:33 發表 我宜架沖涼都要等最尾一個先沖...沖個時就拎條底褲去用清毒綠水 黎 浸....之前用漂白水唔知係咪我無搞暈佢..搞到我條黑色既ck 浸完有一pat紅色左=.='"宜架用清毒綠水浸我又唔敢浸太多..只有我沖涼既時間咁長 ...
你同佢吹話已經三個月米得,米有得驗囉,香港人轉下彎先得!

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2010-9-3 00:03 發表 想問下已康復的兄弟, 你們有無同女友做?有無陰影...
陰影就無,不過好像性慾降低了,同無那麼強勁就有!

引用:
原帖由 ifeelsad 於 2010-8-31 18:59 發表 我宜架都好擔心自己中招呀...23/8 個日..我第一次嫖...雖然做個時有用到套...不過佢同我沖涼時..問我洗唔洗鍚下佢..我自己呆下呆下又答人 好呀...點知佢就一野含埋黎...無帶套=口=.....比佢係咁e含左幾下... ...
所謂要死吾洗病的道理,做人無謂想那麼多!

回復 11298# 的帖子

呢種病係最靠自身抵抗力的,所以最緊要保持冷靜,心情差抵抗力就會弱,甘就好難好的.
我8月時都發現左有,那時是好細粒的,只有兩粒係見到細過0.5mm,其他的都是看不見的,看過私家,又再去過政府都看,當時都好似你甘想好灰,在政府點了藥後,本來點完藥幾日後已掉了d 2粒,但跟住就發燒,傷口又痛,心情超差,過了兩個星期都無看醫生,掉了的都生反出來,其他的都大粒左!
之後就拿拿聲去看私家(政府太慢了,一星期才點一次,又說不到幾時好,加上我無可能個個星期請假去看),打了支針開了3M及消炎藥膏!不過就另外再聽朋友介紹買了支藥水,用3日停4日一療程,有損要日日塗消炎藥膏,過程都幾痛!不過D花花明顯縮細左也掉了3粒,停藥4日傷口也好了後才用了兩次3M,再去看私家話全部無晒WU!都是醫左十多日度,而家就KEEP住用3M,每日食靈芝粉維他命C,防復發!
我個醫生就話要KEEP住乾爽,會快好點,一濕就用棉花印乾去,沖涼毛巾要日日換!
所以有能力還是去看私家吧,都建議之後可以用3M,個醫生話3M可以激發免疫系統對抗病毒,減少復發,通常兩年到,病毒就會被免疫系統消滅!
不必灰,有得醫的,要KEEP住抵抗力!

引用:
原帖由 man002 於 2010-9-3 00:30 發表

你同佢吹話已經三個月米得,米有得驗囉,香港人轉下彎先得!
吹完,佢肯驗都無用LA,未過空窗期驗出來都不準LA......白白捱一針......

引用:
原帖由 ifeelsad 於 2010-9-2 10:11 發表

e排成個人都好灰......e個幾星期日日 ...
去家計會吧!項目檢查 $ 200 , 看醫生$ 200,  共$400。

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2010-9-3 00:03 發表 想問下已康復的兄弟, 你們有無同女友做?有無陰影...
依家有新女友, 對性事有陰影, 唔敢做~~

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2010-9-3 00:15 發表

真係未見棺材先流眼淚
咩事都未有, 洗乜驚.
真係有事時先算.
基本上"中左招", 好快會發出來.
通常"賴左野", 一個星期內一定又痕all尿又痛.
小便可能紅紅地.
或者條野有肉粒.

你怕有A士, 咪去check下 ...
咁我宜架又真係未有明顯病徵...
想問下 黑百合大哥 平時你d衣物係咪消毒完先同屋企人個d一齊洗架?
有無問過15/f 應該點去消毒?
我宜架真係驚到震......
打死我都唔會再有下次...

引用:
原帖由 garamon 於 2010-9-3 10:04 發表
去家計會吧!項目檢查 $ 200 , 看醫生$ 200,  共$400。
我見佢check曬4樣野都係$550....

不過愛滋又未過空窗.......唉...
咁其實..其他個d 係咪無空窗架? 係有就一定check到?

引用:
原帖由 man002 於 2010-9-3 00:33 發表

所謂要死吾洗病的道理,做人無謂想那麼多!
我都知 吹下水就得......唉...

我明白該死唔洗病既.......不過面對自己有咁既可能性時 就算只係好細細既可能性..個感覺都係好差.....

引用:
原帖由 ifeelsad 於 2010-9-3 10:39 發表

我見佢check曬4樣野都係$550....

不過愛滋又未過空窗.......唉...
咁其實..其他個d 係咪無空窗架? 係有就一定check到?
你同屋企人講? 你屋企人一向對你點既事, 如果白白冇事你又同佢地講, 會唔會係衰多口? 其實你個d屋企人又唔係你老婆/女朋友, 你係正常生活之後就算有性病都唔會傳染到俾佢地,咁你同佢地講黎仲乜呢?  你用d咁強既漂白水/綠水去浸就緊係會甩色啦你條under, 個d 底褲料都係染色上去咋嗎!

你問我地講準唔準, 其實你等唔到咪去check一次先囉,之後90天又去check一次,咁就包準啦, 我個時同醫生講,我未夠90天,我可唔可以check左先,我係睇私家既,佢話唔建議我咁做,因為佢話唔一定係最sure既答案,佢話仲乜要晒錢呢,我記得當時我係1個月鬆d到既空窗期, 所以我死忍難忍, 每一天都好似你咁,又驚又訓唔到,仲成日覺得呢到痛個到淋巴腫, 又夜晚訓到半夜濕晒咁起身, (我就唸係咪自己有aids既病徵有夜汗),,, 好好在,,頂左97天,, 去左check,, 等個3,4日仲辛苦過之前,,因為每一刻都望住個電話,成日唸如果佢打黎話我有事我點死,,,,  

其實我講咁多你聽,係想你知,你而家呢個情況,通常都係心理壓力搞到自己咁,朋友,真係唔駛擔心,有套做,真係會有a既機會係好好好低的,放心啦

如果你講性病,,, 你自己去出面免費/政府check左先啦,, 一般個d 淋 / 衣原個d都可以check到,  不過花就要有病徵先知係有/冇,,

放鬆d啦,,, 我地支持你!

引用:
原帖由 candycandy 於 2010-9-3 11:23 發表

你同屋企人講? 你屋企人一向對你點既事, 如果白白冇事你又同佢地講, 會唔會係衰多口? 其實你個d屋企人又唔係你老婆/女朋友, 你係正常生活之後就算有性病都唔會傳染到俾佢地,咁你同佢地講黎仲乜呢?  你用d咁強既漂 ...
各位兄弟姐妹 , 祝大家身體健康.
唉 , 我又何嘗不是提心吊謄呀 , 我比呢位兄弟仲危... .
68日了,花花就仲未出現 .... 希望如Dr.Ho說, 可能性不高啦.....不過就比candycandy說一說就担心a , (candycandy不是說你嚇我,是比你提醒左,不要誤會)
上網左搵右搵a的資料, 大約的資訊都差唔多 , 近日衛生署又公報新感染數字105人....嘩,嚇到想死咁 雖然大部份都是男男同性戀感染多一點 , 但都有男女的 ..... 雖然我朋友不是性工作者,但之前都拍過幾次拖,我叫佢驗血,佢自己都說怕,唔去驗..... 唉,唯有等自己夠日子去驗啦.
我今日才68日 , 唉 , 仲有22日 , 好驚好驚好驚.
希望今次天父保佑大步攬過 .

最後真係想同d想去玩的朋友說聲 , 真係玩不過的 , 人生除了性仲有很多有意義的事的.

引用:
原帖由 candycandy 於 2010-9-3 11:23 發表

你同屋企人講? 你屋企人一向對你點既事, 如果白白冇事你又同佢地講, 會唔會係衰多口? 其實你個d屋企人又唔係你老婆/女朋友, 你係正常生活之後就算有性病都唔會傳染到俾佢地,咁你同佢地講黎仲乜呢?  你用d咁強既漂 ...
我唔敢講呀...雖然知道佢地係好錫我...不過我又好怕佢地傷心...

candy 多謝妳既支持...

e排真係訓得唔好...唔知係因為我比以前早左訓..(失業中...以前 2-3點先訓...訓到11點幾) 宜架就12點 -1點就去訓....次次都訓到4點幾 or 5點幾就 醒一醒...自然醒....

宜架先岩岩11日...........仲有79日........= =點頂呀~

引用:
原帖由 DHBCD 於 2010-9-3 11:53 發表

各位兄弟姐妹 , 祝大家身體健康.
唉 , 我又何嘗不是提心吊謄呀 , 我比呢位兄弟仲危... .
68日了,花花就仲未出現 .... 希望如Dr.Ho說, 可能性不高啦.....不過就比candycandy說一說就担心a , (candycand ...
師兄加油..仲有22日 到時 check埋就無事架喇

引用:
原帖由 ifeelsad 於 2010-9-3 12:09 發表

我唔敢講呀...雖然知道佢地係好錫我...不過我又好怕佢地傷心...

candy 多謝妳既支持...

e排真係訓得唔好...唔知係因為我比以前早左訓..(失業中...以前 2-3點先訓...訓到11點幾) 宜架就12點 -1點就去訓.... ...
朋友 , 比一些參考數字你看(從網上找來的) , 在空窗期內放在心裡會安心一些.
09年全廣東省,感染人數約1449 . 全廣東省約1.1億 , 而感染人數有一半是性接觸,當中又以男男同性戀為主道(約70%)....其他即是約218人,而女傳男大約是0.1% , 受感染的可能性低於0.001%.....如果以全廣東省人口計更加低至0.000019%.......咁想在空窗期裡是不是安心一點.
注意呀以上數據只是用來給在空窗期內心裡不安,焦慮的人心理安慰,好過一點,
不是鼓勵性濫交, "漂" 同不用安全套(正確使用)

引用:
原帖由 ifeelsad 於 2010-9-3 12:10 發表

師兄加油..仲有22日 到時 check埋就無事架喇
多謝祝福 , check埋我就心安啦 , 太太又原諒了我 , 沒事以後都唔會再犯錯了 , 就算送個超級美女比我 , 我都另原自宮都唔上 ..... 真心話 , 太大心理壓力啦 , 未經過的人永遠不知我地內心的感受(除了這裡的兄弟姐妹).
我也希望你安然過渡 , 79日後等你好消息. 不過沒事之後就真的不要再去了.

引用:
原帖由 DHBCD 於 2010-9-3 13:16 發表

朋友 , 比一些參考數字你看(從網上找來的) , 在空窗期內放在心裡會安心一些.
09年全廣東省,感染人數約1449 . 全廣東省約1.1億 , 而感染人數有一半是性接觸,當中又以男男同性戀為主道(約70%)....其他即是約218人 ...
呢堆數字只是我粗略計出來的 , 有好多因素未加入去架 , 唔好用來做指標呀 . 我唔係什麼數學家 , 統計家 , 只是用來自我安慰一下(空窗期內) .

比 n個膽 我..我都唔敢喇...我只想要返自己 正常 普通 既生活...

剛接了電話 , 說我的HPV DNA TEST發現有HPV18 (高危) , 其他的就沒有.........
太太明天才去做hpv dna test .... 希望佢沒有啦

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。