推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 kk79 於 2007-1-26 01:48 AM 發表
mochilo,kelvincant 兄

謝謝 2 位幫忙..。沒錯,, 真的不太有善。
kk79只是護士係咪?佢點不太有善? dr ho就一定ok係咪?

kk79:醫生說你怎樣?
我試過去一個醫生度看,那兒的護士可以選港姐.但對男性就唔多友善(我估第一次看完,護士知道我什麼病所致)

不耶, 我明天才去.. 所以未知, 但有點緊張= ="
我今次去想驗埋血, 請問大哥們知幾錢嗎?

我都试过.睇醫生就搞定啦

DR. HO o個度個4眼護士眼神好凌厲下,
我交尿液樣本時同counter護士低頭私語時,
仲難頂(不過可能是自己心虛)
第2次已經無感覺了!

引用:
原帖由 kk79 於 2007-1-26 07:00 發表
不耶, 我明天才去.. 所以未知, 但有點緊張= ="
我今次去想驗埋血, 請問大哥們知幾錢嗎?
請問大哥睇完後既REPORT係點呢?

引用:
原帖由 stanleysex 於 2007-1-29 14:04 發表

請問大哥睇完後既REPORT係點呢?
大哥們, 我看完啦!!
很開心, 醫生給我一種很安全的感覺, 而且很細心!!
各位兄弟們, 果然沒有介紹錯呀..

dr.ho 說 問題應該不太大, 只是 些衣原體未清晒而已,
他也替我檢查過"前列線","高丸",龜頭"等等地方.. 真的很細心,
不像那個 dr.李 = ="  碰都沒碰過我就算是檢查... ...
他給了我 2 星期藥吃, 吃完回去覆疹..!! 希望快一點醫好,
但我自己經覺得 "指日可待" 了 =3=

感謝各位大哥!!!

引用:
原帖由 yuppies 於 2007-1-29 11:38 發表
第2次已經無感覺了!
我看了很久都覺得冇野,不過dr.ho的4眼姑娘好像很憎恨我們這一些中招的人

去玩的人是女人也憎.但問心天下間那有男人不去玩.我反而覺得4眼姑娘沒有什麼.

引用:
原帖由 kk79 於 2007-1-29 14:12 發表

大哥們, 我看完啦!!

dr.ho 說 問題應該不太大, 只是 些衣原體未清晒而已,
他也替我檢查過"前列線","高 ...
恭喜恭喜
咁你問左醫生究竟係急性定慢性未?

唔知另外一位brother亞jackylai點呢?

引用:
原帖由 yuppies 於 2007-1-29 11:38 發表
第2次已經無感覺了!
低頭私語真係至難頂....................

女人就是這樣.有次我看完醫生,剛好護士出去食飯,我與護士微笑.護士望也不望我.
原來瀏覽人次有24000多人.歡迎CD-ROM多入來.

minghin :
手尾就一的的人.有些長,有些食1-3星期藥+採藥膏沒有事.
較佳的是DR.HO.但他也是看見之前的名醫用類固純才用.dr.ho的藥膏類固純含量比名醫的輕一點,副作用少一點.

5位醫生只有兩位用藥膏類固純.因很少醫生用藥膏類固純.因會令皮膚變簿.除非很嚴重.

所以最好應該是名醫,因他用藥膏類固純.但名醫的藥膏類固純重一點,導致我復發.復發就找DR.HO冷涷(因名醫收費很金)冷涷後繼續看DR.HO.

事項要注意,用清水洗最好.

引用:
原帖由 kk79 於 2007-1-29 06:12 發表

大哥們, 我看完啦!!

他也替我檢查過"前列線","高 ...
請問今次你檢左幾多樣野同收費如何?

引用:
原帖由 Tony1 於 2007-1-29 21:15 發表
去玩的人是女人也憎.但問心天下間那有男人不去玩.我反而覺得4眼姑娘沒有什麼.
佢的工作態度看來比較好

多謝kevincant 兄的關心

因我上次給王綠醫生騙了6000完所以要等出糧才有錢去睇呀,
加上要返大陸工作吧, 上大陸真煩要應付d客同大陸佬. 要好辛苦先避到飲酒呀

kurtlau2005
是,4眼姑娘,工作態度看來比較好。絕對同意。

4眼姑娘工作態度確係爽,
其他就不能要求了 !

引用:
原帖由 jackylai 於 2007-1-30 01:56 發表
多謝kevincant 兄的關心

因我上次給王綠醫生騙了6000完所以要等出糧才有錢去睇呀,
加上要返大陸工作吧, 上大陸真煩要應付d客同大陸佬. 要好辛苦先避到飲酒呀
咁大獲睇左6000咁多, 真係呃到阿媽都唔識, 驗埋身都唔洗啦, 不過一定要少煙酒唔係我睇過所有醫生都話會影響病情

回復 #1165 stanleysex 的帖子

講真呀, 煙酒對身體都唔係太好, 只要適可而止, 問題唔大,

搵一個有醫德的醫生, 好過有名氣的醫生, 唔知tony大哥及stanleysex 大哥會否同意??

引用:
原帖由 yuppies 於 2007-1-30 15:09 發表
4眼姑娘工作態度確係爽,
其他就不能要求了 !
你想

伙記1
絕對是.我看的其中2個也是名醫.另一個也很多人看,有一次更見到讀書時的阿sir與她妻子。

我看的2位名醫,在上次穿耳環導致細菌感染事件中,分別接受「無記」與「有記」訪問。其實皮膚科醫生是懂看我們的病.這兩科是同一個專科來.所以找幫到自己的醫生最重要.暫時有大約80名皮膚及性病科醫生.應該會找到一個幫到自己的。

但名醫他們醫德是否好.未必是.我唔敢說很差.
好醫生最重要是可以幫助病人,給病人感覺是朋友多過醫生.(只看3-5分鐘,當然是名醫來.)

yuppies
樣貌也不差.最重要是她知道你患什麼病.沒有偷笑已很好.

煙酒就個個醫生也這樣說絕對正確.

引用:
原帖由 伙記1 於 2007-1-30 12:28 發表
講真呀, 煙酒對身體都唔係太好, 只要適可而止, 問題唔大,

搵一個有醫德的醫生, 好過有名氣的醫生, 唔知tony大哥及stanleysex 大哥會否同意??
舉腳讚成啦, 醫德真係好重要, 其實邊個想病架, 即如唔通人地有錢想做妓女咩, 希望有d衰醫生同護士既都要諗下人既感受, 佢地比人有錢又點, 但讀咁多書有q用都唔係用黎幫人, 只係為錢, 讀屎片啦.

stanleysex :
絕對同意.小弟看醫生看了很多.不只這病.傷風感冒的醫生也看過5-6個.什麼是好.醫德最重要.

小弟已搜索過.我們這題目在XOCAT各版中,瀏覽人次應該可以入20大,連一樓一,大陸區我們也超前那些版很多題目,支持一下自己.但願有一天多一點CD-ROM會入來加入討論。希望這題目可以成為全香港性知識最top題目。

相關搜索目錄: 性知識

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。