推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

第一次中招(新版開始)

唉...小弟岩岩中招...(花)...宜家去左睇政府滴果d藥水(1次only),佢地講到話大部份人都會復發又性...想問下大家有無咩醫生介紹呀??同埋大約間幾耐復發...仲有最煩既就係...岩岩先同新女朋友一齊...唔知講唔講比佢聽...各位兄弟有冇同女朋友坦白既經驗呀

所有既朋友,, 明天會更好,, 時間可沖淡我地既錯, 但我地一定要記得自己想當日衰乜,唔好放棄!!!

正面啲諗就係依家可以好專一咁對你女友~~~

坦白係好事但係要睇下對方可唔可以接受到~~

我而家JJ頭炎同非淋, 已經兩個月, 兩個月都差唔多
最慘係成日尿急急, 有d影響工作~  有冇師兄試過?

引用:
原帖由 candycandy 於 2010-10-21 01:05 發表
所有既朋友,, 明天會更好,, 時間可沖淡我地既錯, 但我地一定要記得自己想當日衰乜,唔好放棄!!!
我都想明天會更好

引用:
原帖由 stanleysex 於 2010-10-23 23:54 發表 我都想明天會更好
我都剛剛睇完DR。HO,而家要日日搽藥膏同食藥,每日都提醒自己要堅持落去,所以我都希望各位可以堅持,只要堅持落去,一定會有好番的一日!

回復 11673# 的帖子

坦不坦白都不是問題,重要是你千祈咪和她sex,有用套都不太保障....女人中花,慘過男人好多....
都係去看私家吧,看政府要搞好耐,一個最期先下一次藥,又吳知要下幾次先好,精神虐待...我那時看私家,十多日就好,不久又復發過一次,(不確定是不是,因兩日又消失了),而家都keep住用3m,到而都無復發
幾耐先復發,醫生都答不到你,看你自己的免疫力而已...

引用:
原帖由 PeterPan1979 於 2010-10-26 12:27 發表
有冇師兄可以pm dr. ho 資料俾我??
不可以, 前面有自已搵.

引用:
原帖由 stanleysex 於 2010-10-23 23:54 發表

我都想明天會更好
明天一定會更好

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2010-10-26 17:26 發表

明天一定會更好
5年幾了, 希望最痛苦既半個十年過去啦, 不過係年青時無左5年同痛苦左5年真係好黑好難受, 希望各位兄弟快好啦

努力~~加油, 正面啲諗.....

引用:
原帖由 stanleysex 於 2010-10-27 10:49 發表

5年幾了, 希望最痛苦既半個十年過去啦, 不過係年青時無左5年同痛苦左5年真係好黑好難受, 希望各位兄弟快好啦
各位ching, 我係dr.ho 度驗左尿 終於有報告啦, 原來我係大腸肝菌入左JJ,所以非淋,
希望今次食完藥真係好番晒啦, 另外下星期二我會再驗血的 今次實冇事既~ keke~ 大家加油~

龜頭炎

我係新人, 睇左dr.ho, 醫生話係龜頭炎, 驗左淋病同衣原體都無事,

尿道口腫到好似咀唇咁

不過食左同搽左6日藥都無咩見效,, 睇怕下星期要再見一見dr.ho先得了...

好耐冇上黎...自理左好一段時間可能結果都係要去睇Dr Ho...
想問下如果預左要做Laser要預幾多錢...?
同埋聽你地講好似要麻醉...咁成個過程要花幾耐?
Thx

引用:
原帖由 gurabu 於 2010-10-31 00:31 發表
好耐冇上黎...自理左好一段時間可能結果都係要去睇Dr Ho...
想問下如果預左要做Laser要預幾多錢...?
同埋聽你地講好似要麻醉...咁成個過程要花幾耐?
Thx
依家你係咩情況???好左幾耐再番發???同一個位定點???
通常你去dr ho 度做冷凍,噴幾下,好快攪掂,無咩事既

引用:
原帖由 TTTT1 於 2010-10-31 11:35 發表

依家你係咩情況???好左幾耐再番發???同一個位定點???
通常你去dr ho 度做冷凍,噴幾下,好快攪掂,無咩事既
其實冇咩番發呀...只不過好似有d走左入去肛門入面...自己搞唔dim...
所以打算去睇
但係要預時間同錢...所以想問下大家...

引用:
原帖由 gurabu 於 2010-10-31 13:16 發表

其實冇咩番發呀...只不過好似有d走左入去肛門入面...自己搞唔dim...
所以打算去睇
但係要預時間同錢...所以想問下大家...
下......係唔係沖涼摸到pat pat有一粒粒??咁去check下好,就咁check $500度啦,如果真係有要做冷凍第一次要成1300,之後覆診,7-800度啦
如果唔係係肛門入面,就係噴得咖啦,唔洗痳醉,你前面係唔係好番好耐,無番發啦?如果係,後面可能未必係中招呢,基本上你早一日打去book,就得咖啦,唔洗太擔心既~~~

引用:
原帖由 TTTT1 於 2010-10-31 14:34 發表

下......係唔係沖涼摸到pat pat有一粒粒??咁去check下好,就咁check $500度啦,如果真係有要做冷凍第一次要成1300,之後覆診,7-800度啦
如果唔係係肛門入面,就係噴得咖啦,唔洗痳醉,你前面係唔係好番好耐,無番發啦?如 ...
UM...唔該哂...其實係有D出D果D就自己搞得DIM
果D已經差唔多一年冇出...
但係半年前先發現原來野到後面唔知...跟住慢慢自己整走佢
只係差肛管最入有一粒自己整唔走
因為聽前幾頁好似有人講肛內要用LASER會有效D,但係要麻醉
如果最壞情況要用LASER要幾錢?同埋因為我要預告假個時間...
要全身麻醉架話幾耐先走得...?

引用:
原帖由 gurabu 於 2010-10-31 15:04 發表

UM...唔該哂...其實係有D出D果D就自己搞得DIM
果D已經差唔多一年冇出...
但係半年前先發現原來野到後面唔知...跟住慢慢自己整走佢
只係差肛管最入有一粒自己整唔走
因為聽前幾頁好似有人講肛內要用LASER會有 ...
以之前的師兄經驗,就算做laser 都唔係全身痳醉,係局部性痳醉,做完就走得咖啦,你帶2-3000好d

引用:
原帖由 TTTT1 於 2010-10-31 20:27 發表

以之前的師兄經驗,就算做laser 都唔係全身痳醉,係局部性痳醉,做完就走得咖啦,你帶2-3000好d
好...唔該哂你

做完再番黎報告下...

早排上間免費測試愛滋,梅毒,,淋,非淋,乙肝!

第一次去這類非政府免費野,又剛剛好過一年時間,本來半年前都想試下,最後都無打去期,直到一年後先真正打上去約!

上到去,原來系商住樓做office,細細間,兩條細路男女,同兩,三個男護士幫你拿sample測試和講解!

這間關懷as都算ok都系聊天無勿特別,好像普通那樣聊天!

每年測試一次都算是一個好地方!

聽網友講另一間chxxx對測試者就比較緊張和嚴厲些!

引用:
原帖由 man002 於 2010-11-1 15:21 發表
早排上間免費測試愛滋,梅毒,,淋,非淋,乙肝!

第一次去這類非政府免費野,又剛剛好過一年時間,本來半年前都想試下,最後都無打去期,直到一年後先真正打上去約!

上到去,原來系商住樓做office,細細間, ...
MAN002 兄, 依家好番晒未?  以前好似有自助test aids,依家好似無得買lu~

引用:
原帖由 TTTT1 於 2010-11-1 16:02 發表 MAN002 兄, 依家好番晒未?  以前好似有自助test aids,依家好似無得買lu~
半年無再需要回去覆診!無事就無上去,有事大懷疑先上!
有時摸下表皮有些粒狀,不過又吾系硬實又吾會點長大,大半年前醫生話系皮脂,話愈會摸愈多!
佢叫我自己檢查少摸D喎!

都吾知好返未,算半康服階段囉!兩年後就算全康服!

其實我實則想上去檢淋,非淋,乙肝!aids都系副!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。