推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 hime123 於 2010-11-20 03:02 發表
冷凍完第5日,都係仲係有焦係度,我11月15號凍...下個月可以帶套同gf做ma..我生的位係係套包住既位
禁慾啦.

各位兄弟;我想請教下您地D野= =
我前幾日同我女朋友搞完野...之後過左5日後發覺下體左則近生毛果個位生左D小水泡>3<
本新一開始得兩粒都冇咩野;但係今日起馬有2x粒不過任部都好細..係有2-3粒比較大小小
我想問下我係咪有性病= =? 之前試過一次..但係結左蕉好番冇事..依家又出番黎- -
我依家先18歲樓下..同過4個女仔搞過野...真係好驚有性病  請問一下您地知吾知係吾乾淨而引起定係真係中左招 ??

引用:
原帖由 黑寒 於 2010-11-20 13:08 發表
我前幾日同我女朋友搞完野...之後過左5日後發覺下體左則近生毛果個位生左D小水泡>3<
本新一開始得兩粒都冇咩野;但係今日起馬有2x粒不過任部都好細..係有2-3粒比較大小小
我想問下我 ...
似皰疹喎.......睇下醫生好

回復 11775# 的帖子

皰疹係咩黎嫁= =? 會吾會好嚴重?有冇得醫嫁? 我依家先15歲好驚比屋企人知

引用:
原帖由 黑寒 於 2010-11-20 14:45 發表
皰疹係咩黎嫁= =? 會吾會好嚴重?有冇得醫嫁? 我依家先15歲好驚比屋企人知
呢d我都唔敢亂講,睇醫生好d

引用:
原帖由 TTTT1 於 2010-11-20 15:03 發表

呢d我都唔敢亂講,睇醫生好d
我都想去睇..但係真係好驚= = 如果中左都吾知點算>3<
好難面對自己女朋友同屋企人...皰疹可吾可以醫番好架?

引用:
原帖由 黑寒 於 2010-11-20 15:09 發表

我都想去睇..但係真係好驚= = 如果中左都吾知點算>3<
好難面對自己女朋友同屋企人...皰疹可吾可以醫番好架?
睇左先啦,可能唔係呢

引用:
原帖由 TTTT1 於 2010-11-20 15:15 發表

睇左先啦,可能唔係呢
咁我應該去邊度睇呀??我自己未夠18歲有冇問題??

引用:
原帖由 黑寒 於 2010-11-20 15:20 發表

去睇政府先lor,唔洗錢,應該無掛
不過平平地搵個家庭醫生睇左先lor,可能皮膚敏感ja

引用:
原帖由 黑寒 於 2010-11-20 07:20 發表

係呀如果你咁細個睇左家庭醫生先啦, 之後佢會幫你轉介, 最好快d睇, 唔係到時越黎越多就煩, 依d皮膚病係咁

引用:
原帖由 TTTT1 於 2010-11-18 14:48 發表

正苦真係害人不淺,好多師兄都攪到由一粒變幾粒,無心幫人醫就唔好幫啦,又要受歧視,又無效
好似做冷凍咁,唔覺得成本會貴好多lor
其實最關鍵係0岩0岩出既時候,唔好俾d疣散開,3個月至半年,都可以好好控制到病情
無錯, 如果當初係舊版時睇岩醫生我就唔洗5年了

快6年, 唔知5年前各兄弟而家你地點? 有無人生bb?

引用:
原帖由 stanleysex 於 2010-11-20 17:28 發表

見到stanley兄,依家好番,都好開心~~
依家仲有冇介口??食煙,飲酒夜訓之類??過番晒正常生活??

引用:
原帖由 黑寒 於 2010-11-20 15:20 發表

飲橙汁要夠18歲, 唔夠要同家長一齊去, 唔知去社會衛生科使唔使.

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2010-11-20 18:42 發表

飲橙汁要夠18歲, 唔夠要同家長一齊去, 唔知去社會衛生科使唔使.
bebe 兄,
平時有冇介口,食煙飲酒夜訓之類???見你keep得好好,無番發

引用:
原帖由 stanleysex 於 2010-11-20 17:30 發表
快6年, 唔知5年前各兄弟而家你地點? 有無人生bb?
stanley兄,想知你最初睇既醫生點令到你宜家咁耐都斷唔到尾??照計個個都係冷凍/電/lazer果d療法,同埋點解唔試下打干擾素??減低覆發

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2010-11-20 12:55 發表

禁慾啦.h:" />
要禁幾耐 我女朋友實會懷疑我咁耐唔掂佢

引用:
原帖由 黑寒 於 2010-11-20 13:08 發表
我想問下我 ...
呢位朋友仔, 你都係快啲去睇醫生, 我上年都係係左邊毛髮位出左幾個小水泡, 最後證實左係皰疹, 你話你之前都有試過係咁, 有可能今次係返發, 上次已經中左招, 所以快啲去檢查, 政府唔洗錢驗, 我當時係的私家同政府都有驗, 報告一樣, 係皰疹二型, 如果你中既係一型, 會無咁容易返發, 二型係頭果兩年都比較多返發, 皰同花一樣, 無任何藥可以完全根治, 主要要靠自已免疫能力!!

引用:
原帖由 hime123 於 2010-11-20 21:39 發表

要禁幾耐 我女朋友實會懷疑我咁耐唔掂佢
呢位師兄, 你都係唔好亂嚟, 唔覺意害埋你女朋友就唔好, 我自從上年9月中出事, 一直都無搞過, 好驚會傳比人, 又驚會比人再傳染  唔知其他師兄會點過?

何醫生

引用:
原帖由 stanleysex 於 2010-11-20 17:28 發表

各位師兄有無發覺何醫生越來越紅, 女性雜誌有佢訪問, 連 Road show 都見到佢, 真係驚佢加價

相關搜索目錄: 雜誌 女性雜誌

引用:
原帖由 熊貓 於 2010-11-20 23:24 發表

呢位師兄, 你都係唔好亂嚟, 唔覺意害埋你女朋友就唔好, 我自從上年9月中出事, 一直都無搞過, 好驚會傳比人, 又驚會比人再傳染h:" />  唔知其他師兄會點過?
我諗住下次覆診問下dr ho幾耐先可以帶套做

引用:
原帖由 熊貓 於 2010-11-20 23:18 發表

呢位朋友仔, 你都係快啲去睇醫生, 我上年都係係左邊毛髮位出左幾個小水泡, 最後證實左係皰疹, 你話你之前都有試過係咁, 有可能今次係返發, 上次已經中左招, 所以快啲去檢查, 政府唔洗錢驗, 我當時係 ...
呢位師兄可吾可以比一比個地址我呀?洗吾洗同屋企人去? 無得醫>3<咁咪成世都有呢個病囉
我今日發現佢好似謝左..都吾知點算

各位ching, 我琴日睇左dr.ho了, 覆診 double check 下自己條野有冇事,
dr.ho話冇事我信佢架啦, 而家剩番龜頭紅同甩皮而已~
琴日驗埋精, 等報告中~~~~~~

引用:
原帖由 紫崇 於 2010-11-21 15:13 發表
各位ching, 我琴日睇左dr.ho了, 覆診 double check 下自己條野有冇事,
dr.ho話冇事我信佢架啦, 而家剩番龜頭紅同甩皮而已~
琴日驗埋精, 等報告中~~~~~~
我想問下呢;dr.ho呢位醫生係公立定係私家嫁??同埋係邊度ge?會吾會好貴??

引用:
原帖由 黑寒 於 2010-11-21 12:26 發表

呢位師兄可吾可以比一比個地址我呀?洗吾洗同屋企人去? 無得醫>3
朋友仔, 皰同花唔同既地方係, 皰你唔理佢 (當然唔係嚴重果隻), 佢會過2-3個星期期左右, 啲皰謝晒, 表面無晒病徵, 不過會隨著你既免疫能力而返發, 何醫生係私家醫生, 你自已睇返頭20頁搵下佢資料啦, 版規係唔比人係到提供醫生資料既, 我第一次睇佢大約800幾左右

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。