推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 伙記1 於 2010-12-11 02:03 發表
STANLEY 兄

你最近點呀??
大哥多D上黎啦, 我想知道好似你D好翻咁耐既人點呀, 我半年左右無發啦, 希望今次真係無事啦, 你呢而家點呀, 你太太有無生BB? 如果有BB健康嗎? 希望你真係覆到依個POST我好想知呀

引用:
原帖由 stanleysex 於 2010-12-13 21:42 發表

大哥多D上黎啦, 我想知道好似你D好翻咁耐既人點呀, 我半年左右無發啦, 希望今次真係無事啦, 你呢而家點呀, 你太太有無生BB? 如果有BB健康嗎? 希望你真係覆到依個POST我好想知呀
支持,支持,呢個係好多兄弟的心聲,另外想問下stanley兄,關係發炎的問題,自從第一次做完冷凍後
附近的位發炎,都幾個月,dr ho 睇左幾次都係無咩進展,想問下你有冇呢方面的經驗??thx

引用:
原帖由 stanleysex 於 2010-12-13 21:41 發表

損左唔敢講係咪中左, 最緊要有無發炎姐, 正常打JJ最多都係普通皮膚病發炎等姐, 當然正常只係大約估計同依6年黎係依板度見到打JJ好小有事咁姐, 唔放心既咪去睇下家庭醫生先囉, 因為未算嚴重, 正常睇家庭醫生都夠
損左中招個傷口有無d 咩特別徵狀ga?
係咪有粒粒定點?
叫咩病?等我上網搵下資料先...

唔想睇醫生住....好似好少事......
希望真係俾果兩個骨妹指甲刮損....

而家痴左膠布...聽日搣左佢睇下點先算....

引用:
原帖由 TTTT1 於 2010-12-13 14:52 發表

支持,支持,呢個係好多兄弟的心聲,另外想問下stanley兄,關係發炎的問題,自從第一次做完冷凍後
附近的位發炎,都幾個月,dr ho 睇左幾次都係無咩進展,想問下你有冇呢方面的經驗??thx
發炎都係好難覺, 不過當初我係用藥水醫疣時成日發炎, 因為藥水效用不大, 而且攪到皮開肉烈, 變成發炎, 如果你係冷凍既發炎機會小d, 不過好似樓主tony咁都係冷凍發炎, 但佢醫左都年幾兩年先好, 轉過1-2個醫生都係咁, 所以都好講抵抗力, 多早睡同唔好飲酒食煙, 運動下會好小小

相關搜索目錄: 運動

斬下眼又半年了, 而家都無乜事, 希望大家都可以醫番好啦. 我之前冷凍完都有小小發炎, 但醫生開左消炎藥又即刻好左喎, 可能都要睇番自己既免疫力.

頭先上關懷愛滋抽左樽血, 搬左新地方, 樓下又無咁多人, 坐得舒服左, 地方又大D, 無咁尷尬, 正.
最樣衰係上錯左大廈禁錯鐘, 哈哈, 但落樓果時停左係3樓(某卡拉OK), 個伴唱又幾靚喎, 哈哈.

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2010-12-14 12:49 發表
斬下眼又半年了, 而家都無乜事, 希望大家都可以醫番好啦. 我之前冷凍完都有小小發炎, 但醫生開左消炎藥又即刻好左喎, 可能都要睇番自己既免疫力.

頭先上關懷愛滋抽左樽血, 搬左新地方, 樓下又無咁多人, 坐得舒服左 ...
係咩我n年前去時係朗豪坊對面, 而個位人兄係樓下等左我先上去既, 所以唔會按錯, 過時係一個好細既地方test, 而佢地個個人都好好, 所以我之後佢地係街度攪活動時我都有損錢

引用:
原帖由 stanleysex 於 2010-12-14 21:19 發表

係咩我n年前去時係朗豪坊對面, 而個位人兄係樓下等左我先上去既, 所以唔會按錯, 過時係一個好細既地方test, 而佢地個個人都好好, 所以我之後佢地係街度攪活動時我都有損錢
今個月6號先搬左去登打士街, 之前我都係去朗豪坊果度, 無錯, 佢地個個都好nice, 唔會鄙視你, 好舒服, 但以前果度地方太細了.
應該啊, 我都想捐, 希望多D師兄弟可以方便D, 無咁尷尬去CHECK, 唔使成日都驚.

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2010-12-14 22:05 發表

今個月6號先搬左去登打士街, 之前我都係去朗豪坊果度, 無錯, 佢地個個都好nice, 唔會鄙視你, 好舒服, 但以前果度地方太細了.
應該啊, 我都想捐, 希望多D師兄弟可以方便D, 無咁尷尬去CHECK, 唔使成日都驚.:appla ...
可能師兄身體好,好得咁快,你係邊個位?我發炎一直都未好過
之前睇過話一般8個月度會清除hpv,hpv 16 會耐d 2年度,男人俾女人會快d
放心啦,此终都會好,之前睇過一個大陸的討論區,有d人大獲都pk 都醫得好,上邊大多用激光,俾我地想像中先進

引用:
原帖由 TTTT1 於 2010-12-14 14:30 發表

之前睇過話一般8個月度會清除hpv,hpv 16 會耐d 2年度,男人俾女人會快d
放心啦,此终都會好,之前睇過一個大陸的討論區,有d人大獲都pk 都醫得好,上邊 ...
錯了, 你如果有基會睇回之前d舊post就知嚇死你, 另外我剛有時都常駐大陸, 去到門口我都唔敢入走, 人又多又............所以都係香港安全d

引用:
原帖由 stanleysex 於 2010-12-14 23:00 發表

錯了, 你如果有基會睇回之前d舊post就知嚇死你, 另外我剛有時都常駐大陸, 去到門口我都唔敢入走, 人又多又............所以都係香港安全d
stanley兄,係指大陸的醫療設備???
我諗應該一dd掛,另外想問下stanley兄,你攪得最耐係唔係都係尿道口,其他地方都係番發2-3次度ok???

引用:
原帖由 TTTT1 於 2010-12-12 10:17 發表

其實熊貓兄,可能身體己經控制到啦,之前睇過有d師兄話0岩0岩開始時d皰,2-3weeks就發一次,
不過醫生有冇講到d 病毒會好似hpv咁慢慢地可以俾免疫力清除呢?
TTTT1師兄, 我個情況真係好奇怪, 上年9月中第一次皰原發(係右邊毛髮位), 直到今年7月, 差唔多10個月第一次返發(係左邊毛髮位), 點知兩個月後, 9月尾第二次返發, 居然係左邊屁股位!!!  何醫生只講一句, 病毒會跟神經走   唉, 點解會咁  不過我依家都開始 TAKE IT EASY

引用:
原帖由 熊貓 於 2010-12-14 23:15 發表

TTTT1師兄, 我個情況真係好奇怪, 上年9月中第一次皰原發(係右邊毛髮位), 直到今年7月, 差唔多10個月第一次返發(係左邊毛髮位), 點知兩個月後, 9月尾第二次返發, 居然係左邊屁股位!!!  何醫生只講一句, 病毒會跟神 ...
會唔會係因為皰d病毒係入左血呢?因為驗血係驗到的,我前一版post左有關資料,睇下有冇用

引用:
原帖由 TTTT1 於 2010-12-14 22:30 發表

放心啦,此终都會好,之前睇過一個大陸的討論區,有d人大獲都pk 都醫得好,上邊 ...
我生係包皮摺位同系帶. 凍包皮時無乜感覺, 凍到系帶, "E"左一聲, 痛到我, 個醫生仲話, 我己經幫你搽左藥膏先凍, 唔係你仲辛苦呀.

Stanley哥講得啱, 大陸D醫院無私隱可言, 成間房(我指診証間房), 照計得你同個醫生, 最多加埋個護士, 但佢間房, 成班人圍住, 勁顛.
我果時上過去睇暗瘡, 但個醫生都識醫埋性病, 講真, 我都唔知點拎條J比佢睇.
香港D醫生話晒都英聯邦大學畢業, D DIPLOMA都有保證D. 師兄如果朝早又拎份頭條/730, 實見到有兩個賣醫疱同花既告白, 叫你上深圳醫, 我自己覺得有料都唔使賣廣告啦. 又話臨床三十幾年. 仲要唔知幾多錢比佢劏, 香港都話晒凍一Q要1300-2000啦, 有個價.

相關搜索目錄: 暗瘡 聯邦 廣告

引用:
原帖由 TTTT1 於 2010-12-14 23:22 發表

會唔會係因為皰d病毒係入左血呢?因為驗血係驗到的,我前一版post左有關資料,睇下有冇用
驗疱要幾多錢左右啊, 師兄?

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2010-12-14 23:31 發表

驗疱要幾多錢左右啊, 師兄?
同我同一個位wo,我就係包皮系帶隔離發炎,驗皰我唔知ar,我無check過,不過中皰,一2個星期就發,自己實知的

引用:
原帖由 TTTT1 於 2010-12-14 23:48 發表

同我同一個位wo,我就係包皮系帶隔離發炎,驗皰我唔知ar,我無check過,不過中皰,一2個星期就發,自己實知的
會唔會系帶果度長時間潮濕同比尿"UP"住啊? 你叫醫生開抗生素比你睇下有無幫助?

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2010-12-15 00:15 發表

會唔會系帶果度長時間潮濕同比尿"UP"住啊? 你叫醫生開抗生素比你睇下有無幫助?
食過好多消炎藥,唔知關唔關要介口事呢

Tony你出黎我一定撐硬你!!

Tony你出黎我一定撐硬你!!

引用:
原帖由 TTTT1 於 2010-12-15 00:27 發表

食過好多消炎藥,唔知關唔關要介口事呢
你醫生有無話點解咁耐都仲發炎既? 戒口都有D幫助架, 怕佢發出來.

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2010-12-15 09:03 發表

你醫生有無話點解咁耐都仲發炎既? 戒口都有D幫助架, 怕佢發出來.
唔知ar,不過發炎好少事ja,此終俾d時間身體去對抗d病毒

炎証係好易搞架啦, 最難搞係病毒.

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2010-12-14 20:49 發表

頭先上關懷愛滋抽左樽血, 搬左新地方, 樓下又無咁多人, 坐得舒服左 ...
C-hing, 不是滿90日驗愛滋的嗎???為何半年又多驗一次呢, 要驗2次的嗎????

我未驗乙肝, 其實我真係驗左兩次A, 怕唔準.

唉宜家先做完冷凍1個月無番發,係咪基本上9成9都會番發架 有冇c兄1次番發都無(我生係個莖身位)

回復 11871# 的帖子

我看了好多舊post 不過搵唔到DR HO的地址
C HING可以pm 我嗎   我都想搵個好醫生check下
先多謝幫忙

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。