推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 ken1121 於 2011-1-17 09:46 發表
过左3week, 我剩下既担心只有hpv同埋花
今日Dr.Ho有报告返, 但愿无中hpv。 但系我估我会做多一次个hpv test系其他部位。
如果两个test都无事, 我估 ...
C-Hing - HPV 男生有得Check嘅咩??? 怎check, 幾錢????, 準確嗎???

引用:
原帖由 TTTT1 於 2011-1-17 01:04 發表
其實我指的意思唔係話讀得書多,就唔會去玩,係有一定教育水平,識保護自己,
好多人以為中招就實係叫平雞,唔用dom
以前睇情色版話"屌平閪, 食貴藥", 我屌貴閪咪一樣食貴藥. 果D地方一定係污糟架啦,
我去澳門SN上左條女, 事後我坐係休息室睇電視, 有3-4個師兄做左我襟弟, 你話一日佢下邊比人上過幾多次? 一個月又幾多次, 無菌就假啦.

引用:
原帖由 kksick 於 2011-1-17 11:40 發表

C-Hing - HPV 男生有得Check嘅咩??? 怎check, 幾錢????, 準確嗎???
有, 不过唔一定好准, 因为太多部位 可能check唔准。
Dr.Ho 话我个case 验两个部位大约有70-80%准确,

价钱唔知啊, 做左先算。 呢d系求安心, 当破财挡灾都要啦。

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2011-1-17 11:57 發表

以前睇情色版話"屌平閪, 食貴藥", 我屌貴閪咪一樣食貴藥. 果D地方一定係污糟架啦,
我去澳門SN上左條女, 事後我坐係休息室睇電視, 有3-4個師兄做左我襟弟, 你話一日佢下邊比人上過幾多次? 一個月又 ...
C-Hing - 我想,運氣最緊要,上面C-hing說得對,只要身體太親密接觸,打飛機也中招,不論幾年一次, 一月一次,一月幾次, 總之是運氣,最好是守身如玉

引用:
原帖由 ken1121 於 2011-1-17 12:00 發表

有, 不过唔一定好准, 因为太多部位 可能check唔准。
Dr.Ho 话我个case 验两个部位大约有70-80%准确,

价钱唔知啊, 做左先算。 呢d系求安心,  ...
70-80%準確也不能放心,但有醫生說男生是很難驗,復雜又不準確,我也想驗

我醫生無叫我驗HPV, 話靠肉眼睇, 唔入血.

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2011-1-17 12:28 發表
我醫生無叫我驗HPV, 話靠肉眼睇, 唔入血.
Yes, 所以系验皮肤上既病毒。

引用:
原帖由 kksick 於 2011-1-17 12:15 發表

70-80%準確也不能放心,但有醫生說男生是很難驗,復雜又不準確,我也想驗
Yes, 我依家验根既底部。 因为我有用套, Dr.Ho话唔会验头同根既上半部。 Dr.Ho话用套上面机本上系无可能会有。
So, 我前后既底部都有check。 如果无野, 我就验埋个袋位, 虽然Dr.Ho都话 又系无咩机会系袋位。
1. 个个位接触唔多。 2.个个部位磨擦力度应该唔大。 3. 皮厚。

引用:
原帖由 ken1121 於 2011-1-17 12:56 發表

Yes, 我依家验根既底部。 因为我有用套, Dr.Ho话唔会验头同根既上半部。 Dr.Ho话用套上面机本上系无可能会有。
So, 我前后既底部都有check。 如果 ...
毛髮位機會大, 我中皰都係毛髮位

引用:
原帖由 ken1121 於 2011-1-17 12:56 發表

So, 我前后既底部都有check。 如果 ...
基 本 上 各 種 形 式 的 性 交 活 動 都 有 機 會 令 女 性 感 染 到 HPV 。 HPV 感 染 主 要 是 在 陰 道 及 肛 門 性 交 期 間 , 通 過 皮 膚 及 生 殖 器 官 的 直 接 接 觸 傳 染 的 。 進 行 口 交 或 手 接 觸 女 性 的 生 殖 器 官 都 有 機 會 傳 染 HPV 。

[url=]• 生 殖 道 HPV 感 染 是 否 只 經 性 愛 途 徑 傳 染 ?[/url]
一 般 情 況 下 , 生 殖 器 部 位 的 大 部 份 HPV 感 染 是 經 過 性 接 觸 傳 染 的 。 但 是 , 有 間 接 證 據 顯 示 , 有 一 小 部 份 生 殖 道 HPV 感 染 亦 可 通 過 非 性 接 觸 ( 如 與 受 病 毒 污 染 的 物 體 接 觸 等 ) 傳 染 。

引用:
原帖由 kksick 於 2011-1-17 15:53 發表

基 本 上 各 種 形 式 的 性 交 活 動 都 有 機 會 令 女 性 感 染 到 HPV 。 HPV 感 染 主 要 是 在 陰 道 及 肛 門 性 交 期 間 , 通 過 皮 膚 及 生 殖 器 官 的 直 接 接 觸 傳 染 的 。 進 行 口 交 或 手 接 ...
男性通常感染左都唔知架, 不过花就系属于其中两种常见既hpv。 Dr.Ho讲过要一定磨擦力度先会感染, 或者本身皮肤上有伤口先较易感染。
因为有用套, hpv 本身就穿越唔到latex, 所以我个case 比较会感染既位系根部, 袋。 不过安全起见我准备验袋, 同J身同头。

可怜我,今日无报告, 又要等听日

its easily in traval espcialy in tai land

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2011-1-15 17:36 發表

我過左剛剛個聖誕己經2年無事了.
只是疤痕還在.
現在不係有好明顯既病徵, 都不會上15/F比佢check.
因為都幾金. 上去30min見佢5~10min咁又$500.
其實放鬆d, 一定會好, 係睇下遲定早.
咁快2年了, 真係過得好快啊!!
更係啦我終於都係roadshow見到dr ho啦, 唔加價咪算好囉, 真係紅左啦佢

引用:
原帖由 TTTT1 於 2011-1-15 08:45 發表
其實真係好想知以前呢度d大哥,依家係唔係好番晒,咩情況,自己都有個心理準備,
其實係呢度好多師兄都唔係外面d人咁諗係大滾友,hpv 真係好易中,見呢到好多師兄d英文都咁勁,絕對唔係係大陸髮廊$150 叫雞,仲要唔用dom的人 ...
同我之前講好多個post一樣啦, 我係度6年了, 我同你講句之前全部好翻既咩都唔記得哂啦, 個個都話會繼續post點點點, 發哂誓咁以後會翻黎講翻, 但最後咪得翻我一個, 所以証明翻發既機會係真係好低, 同我同期既全部0個係度post, 通常都係一年左右好翻哂就唔見人了, 我都pm左幾個舊兄弟都無覆我就知啦, 所以放鬆dd啦一定無事既. 我唔係咁超級依個post既第一黑仔衰5年可能我都一早唔係依度post了哈哈!!

所以各位兄弟加油始終有我最黑仔做sample你地比我好百倍加油!!

引用:
原帖由 stanleysex 於 2011-1-17 23:32 發表

同我之前講好多個post一樣啦, 我係度6年了, 我同你講句之前全部好翻既咩都唔記得哂啦, 個個都話會繼續post點點點, 發哂誓咁以後會翻黎講翻, 但最後咪得翻我一個, 所以証明翻發既機會係真係好低, 同我同期既全部0 ...
向stanley 大哥致敬~~~~希望你快d脫離苦海,6年真係唔係平常人可以捱得過

引用:
原帖由 ken1121 於 2011-1-17 18:34 發表

男性通常感染左都唔知架, 不过花就系属于其中两种常见既hpv。 Dr.Ho讲过要一定磨擦力度先会感染, 或者本身皮肤上有伤口先较易感染。
因ߒ ...
謝謝 Ken1121 的update, 我也在網上問過這個問題,答案同你的一樣,理論上隱性的HPV是較難傳染,因大
部份病疢是皮膚底層,那掃皮膚的表面驗DNA可信嗎??? 無論怎樣我也想驗一下,知道化驗費後請post上來
祝你好運

引用:
原帖由 stanleysex 於 2011-1-17 23:32 發表

同我之前講好多個post一樣啦, 我係度6年了, 我同你講句之前全部好翻既咩都唔記得哂啦, 個個都話會繼續post點點點, 發哂誓咁以後會翻黎講翻, 但最後咪得翻我一個, 所以証明翻發既機會係真係好低, 同我同期既全部0 ...
stanleysex - 祝你早日康復, 綱上說,花是自限性病毒,就算不理它也會自瘉,不停復發是極極小數,希望你新的一年不再復發

引用:
原帖由 kksick 於 2011-1-18 03:10 發表

stanleysex - 祝你早日康復, 綱上說,花是自限性病毒,就算不理它也會自瘉,不停復發是極極小數,希望你新的一年不再復發
所以大家放鬆d萬事有我墊底, 大家努力!!

尋晚聽電台聽到cd rom依句, 即刻諗翻起好快幾年, 6年裡面個個都話以後唔會做cd rom, 會睇會講翻, 所以點解依度版主有依條唔準比醫生料或公開係度, 等希望大家唔好賣廣告同多d翻黎分享, 等新既兄弟有多d資料和好似我d可以知道佢地而家如生bb未, 一齊ok, 但no, 想起當年依個post個都話唔做cd rom翻黎, 而現在只有自己一個係度又真係超級黑仔, 希望好快到我唔係度

相關搜索目錄: 廣告

我好返2年 無發過 ~  如果唔用套重會唔會傳染到人呢?

引用:
原帖由 TEEOI123 於 2011-1-18 17:13 發表
我好返2年 無發過 ~  如果唔用套重會唔會傳染到人呢?
医学上黎讲无出两年只病毒以经可以话比你免疫系统消灭或压制左,病毒亦都以经不具传染性。
不过你最好去问下医生好d。 医生会话无出1年以经好返, 仲会唔会传染就唔知喇。

hehe, Dr.Ho 覆左我喇.

Negative

听日去见一次, 顺便做多少少个test先。
个test 大约700蚊。 lead time about 7 days to 10 days. 如果做呢个test 记得叫Dr.Ho 追紧d个lab或叫个lab priority左个test。
Dr.Ho话因为唔多人做呢个test 所以 lab会group埋一推先做搞到成日delay。

引用:
原帖由 TTTT1 於 2011-1-18 00:14 發表

向stanley 大哥致敬~~~~希望你快d脫離苦海,6年真係唔係平常人可以捱得過
真係唔係人人都捱得到, 可以撐到咁耐.

引用:
原帖由 ken1121 於 2011-1-18 18:45 發表
hehe, Dr.Ho 覆左我喇.

Negative

听日去见一次, 顺便做多少少个test先。
个test 大约700蚊。 lead time about 7 days to 10 days. 如果做呢个test 记 ...
C-Hing 恭喜晒,希望你股票也一樣順利呢

我都快2年啦~ 其實耐唔耐我都會上黎睇,不過有時冇發表野姐, 因為呢到多數都係男性,我係真女性真係小,,可能冇乜女人會好似我咁啦。

其實stanleysex兄講,好多兄弟唔見左,其實係大部份人經歷過咁唔開心既野,而家冇事都唔想成日唸起,想過新生活,所以咪唔上黎.  可能stanleysex兄你好快都會唔再係到出現架啦~kakakakaka

大家繼續努力啦!!!

引用:
原帖由 kksick 於 2011-1-19 10:31 發表

C-Hing 恭喜晒,希望你股票也一樣順利呢
thx thx, 我都希望大家无事既无事, 有事既都好快无事

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。